Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Forum graficzne > Grafika związana z Counter-Strike > Filmy Counter Strike, czyli FragMovies > Gotowe filmiki CS do obejrzenia i oceny

Gotowe filmiki CS do obejrzenia i oceny - Tutaj dajemy ukończone fragmovie i oceniamy je.

Tagi tematu Filmik:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 1149
Narzędzia wątku

Filmik

Hard is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siemka ej wiecie moze jak nakrecic filmik bo jestem zielony w tych sprawach:P

ceViL is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

poprostu jak grasz wpisz w konsoli record "nazwa_filma" ")

------------------------------------------------------------------------

Nacisnij PomógłBiBoju :]

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Co to za nuta? Filmik
Jezeli ktos zna tytul kawałka ktory zaczyna sie w czasie 01:05 prosze o info :) Za pomoc Gibonek :) YouTube - Kush. cs frag movie 2010.
Jaka to piosenka
Filmik śmieszne
YouTube - TrunkS- "Choć prawda boli" cover! proszę o obejrzenie tego filmiku :Pp i napisane co o nim sądzicie :>
filmiki, kabarety, mp3
Filmik na forum
Mam pytanie chodzi o forum phpbb by przemo czy wieice jak zrobić b filim z youtube.pl żeby można je było bezpośrednio z forum oglądać ;]
Pytania z odpowiedzią
Filmik
Witam! Odrazu mówie nie wiem gdzie mogłem ten temat umieścić. Zrobiłem w CS:S demko demo1.dem (ZAJMOWAŁO 54mb)] i po wrzuceniu tego do "Sony Vegas Studio 9c" nie chciał program odtworzyć tego formatu więc poczytałem troche i znalazłem "XILSOFT" do konwertowania plików no więc wrzuciłem te demo do...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Mój Filmik ;)
Mój Filmik ;)
Gotowe filmiki CS do obejrzenia i oceny
filmik
mam pytanie czy jest jakis lepszy program od frapsa bo on strasznie fps-y zżera prosze o podanie paru propozycji. z góry thx i całuski ;* :P
Instalacja gry i podstawy
Mój Filmik
Witam oto mój stary troszkę filmik http://youtube.com/watch?v=S9azXuqz7F0
moj 1 filmik
dzisiaj mi sie nudzilo i zrobilem sobie filmik 1 minutowy:) ja w ogole sie nie znam na tym robieniu filmików, ale sami ocencie :D http://video.google.pl/videoplay?docid=-975642867375835193 jutro albo pojutrze zrobię dłuższy :P pozdrawiam
Filmik CSS
Jeszcze nie widzialem tutaj zadnego filmiku o CS:S wiec postanowilem moj stary wrzocic co kiedys zrobilem jak jeszcze gralem w CS:S. http://youtube.com/watch?v=kPN3zP-yURo Dodano: Sob 08 Gru, 2007 ] widze ze malo jest fanow CSa Source tutaj:P
filmik?
jak zrobić filmik? tylko nie ten z demkiem?!
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz