O to mój pierwszy filmik Cs
Zapraszam do oceniania i komentowania PZDR ALL![]()
|
|
O to mój pierwszy filmik Cs
Zapraszam do oceniania i komentowania PZDR ALL![]()
Extra ! naprawde pochwalam choc muzyka mi cos nie pasi taka wnerwiajaca troche..
ale bardzo fajnie sie oglodalo. 4 Slowa "Wyzywamy Was Na Spara!" hehe
Ocenka : 7/10 dlatego ze muza lipna troche
Przyjmujemy wyzwanieustawimy sie na gg kiedy i o kótrej zagramy
![]()
Trochę muza zła, akcje takie FFA... nie podoba mi się. 2/10
ogólnie to 1/10 za chęci ale za akcje na botach którzy się nie ruszają to 0/10 LOL
z kim ty grałeś na tym serwerze? przecież Ci kolesie stali jak pachołki i nic nie robili i tego awp to też nie ogarniasz za bardzo bez urazy....
mnie sie zdaje ze troche masz tam akcje z botami + fragi na servach... ale muzyka nie pasuje....
daje 7/10![]()
w miare 4/10 , jak bys mogl to prosze o tytul 1 nuty
z góry thx![]()
Jako że to Twój pierwszy filmik, będę wyrozumiały... Fragi FFA też jestem w stanie zrozumieć, w końcu nie ma co od kogoś wymagać tego, czego samemu się nie zapodało (mój pierwszy, i jak dotąd jedyny filmik też był FFA). Nie skomentuję poziomu graczy, których zabijałeś... Co do reszty: Przyzwoicie to zmontowane, nie ma może jakichś prO elO efektów, ale nie wygląda to źle (Sony Vegas robi swoje). Co do muzy: wreszcie jakiś film, gdzie nie ma muzy Linkin Parka. Plusik za to. Wady: zdjęcia na końcu... Nie wiem po co to dałeś tam... to psuje efekt... Podsumowując: nie jest tragicznie, ale też jak zwykle w takich wypadkach nie jest porywająco: 3+/10...
od dłuższego czasu pracuje nad 2 demkiem chce żeby to jakoś porządnie wyglądało jak skończę podam link
Podobały mi się tylko w pewnym momencie fragi z AWP, reszta pojedyncze co jest bez sensu ja nawet jak robiłem swój pierwszy filmik nigdy nie zamieszczałem w nich pojedynczych fragów 4/10 bo to twój pierwszy raz.
| « moj stary filmik ;p | mini frag movie clanu Young-fu*kers » |