Moze nie ma tam jakis owned ale popatrzec moznal;]
Badzicie mili bo to moj pierwszy filmik:P JAk mozecie piszcie komentarze;] Z gory thx:)
|
|
Moze nie ma tam jakis owned ale popatrzec moznal;]
Badzicie mili bo to moj pierwszy filmik:P JAk mozecie piszcie komentarze;] Z gory thx:)
fajne i muza też gites (zapodaj tytuł jak możesz) a jaka to była komenda żeby te liczby w prawym dolnym menu pokazywało (fps i te inne bzdety)
Utwor to Guano Apes- Open your eyes. Aby wlaczyc ten wykre trzeba w cosoli wpisac net_graph3 albo net_graph 3 nie pamietam:P Ale jesdno z tych napewno jest dobre;]
Zaj***ty Filmik I Super Muza Ocena 10\10
hehe thX!!;] nie spodziewalem sie ze tak bedziecie mnie oceniac:P Tylko najgorsze jest zawsze to ze jak nie nagrywam demka to sa najlepsze akcje:P
jak grywasz jakieś klanówki bądź mixy to zawsze nagrywaj demka tam najlepsze akcje wychodzą, z serwerów nie warto nagrywać demek bo na takich non steamach to w jednej rundzie się po 7 typów ubja i to potem biednie na filmach wygłąda, liczy się jakość a nie ilość :P
Jak na początek niezle ci to poszlo
Nice, ale Mirek ma racje ;)
OT: Jakim programem robiłeś ?
Nom Mirek ma racje;] Raz na sparze mialem own3d:P 5 ubilem:P ale coz nie nagralo sie;/ Ale dzieki za rade napewno skorzystam;]
Na poczatku nagralem demko a nastepnie nagralem frapsem a potem juz zabawa w movie maker;)
hah film fsjny z botmai na nonie to kazdy umie grac juz;p czuje co sie ebdxie dzilao jak etarz przyjziemy po akacjach na wiadro;o wszycy na steamie etarz cwicza bedzie jadka ogolem filmik fajny ^^
hehe fisman mowisz boty:P Dawaj zagramy;] Ten flimik dosyc dawno robilem tera juz gram na steamie i moj skill znacznie sie zwiekszyl. Jak cos pisz pogramy i zobaczymy kto tu bocikiem jest;]
sredni :/
moze troche fragow jest ale dla mnie FFA to dno
| « Wypas filmik :D | MOJE PIERWSZE FRAGMOVIE ;) » |