o_O Jaki skill botom ustawiłeś?? Takie fragmovie jest żenujące... Każdy potrafi włączyć CS-a, kliknąć "New game", wybrać mapę, dodać parę botów na easy i wpisać w konsolę "record demo" i pokazać jakie to on ma umiejętności strzeleckie... Po prostu beznadzieja... Co do reszty tego "filmiku": montaż przeciętny, muza taka sobie... Kwalifikuje się to łącznie na 1+/10...
lol a wiesz co ja z ludzmi na internecie robie? a zreszta co to za roznica jak zobacze gostka walne w glowe i po kłopocie ^^... max 2 kule = 1 hed gram w cs 3,5 roku (2 konta steam zbanowane) niby nagrali jakieś demka i wogule ze miałem czity dlatego gram na non-steam tylko sam stawiam serwer bo na innych dużo cziterów a adminow nie ma przeważnie i dlatego czekam aż pare osob wejdzie i gram a filmik byl na botach nagrany bo nie miałem wtedy neta i mi sie nudziło potem miałem windows mx (to windows xp tylko bez klucza) i na tym windows mx nie wiem czy mam wira jakiegoś ale mi movie maker nie działa dlatego filmików nie robie a takie normlanie robie sceny wypada po 4 gosci i jeb hedy im ale niestety co mi z tego sciagną bym jakiś program do edytowania filmow ale to z 400 mb albo więcej wiec mi sie nie chce tego sciągac a jesli chodzi o cs mam duze doswiadczenie jesli chodzi o skill (sorki za ortografie ale pisalem to w pospiechu bo mnie troche wkkurzyl komentarz wyzej
Co ty koles niepowiesz ze taki pr0 jestes^^. Takie akcje na botach+ lan , kazdy by mial, i ze ci 2 konta zbanowali za free tez dobre jaja ze nic niemiales, o ile steama miales wogule^^
Lepiej pocwicz typie
Co ty koles niepowiesz ze taki pr0 jestes^^. Takie akcje na botach+ lan , kazdy by mial, i ze ci 2 konta zbanowali za free tez dobre jaja ze nic niemiales, o ile steama miales wogule^^
Lepiej pocwicz typie
Samo Wskazuje ze gra na BOTACH wiec on sam jest bot :smile:
KAŻDY umie grać na boty ciekawe jaki to byl ich poziom na de_nuke jak pocioles kazdemu po bani a oni stali i sie patrzyli a nie sprzelali ;| Jeden wielki ŻAL
Stary zrobimy tak jak jestes taki pro zagraj ze mna 1 on 1 ok?? moje gg 10153914.Przy takich akcjach to NEO z mYm'u nie dorasta ci do piet wiec qatpie ze jestes taki pro lamusie :shock:
hahahah gra na botach :P to prawie to samo co gra na dm i nagrywać dema i dawać je na fm O_o
żal mi tych co tak chca nagrac fm i nagrywają na botach haha żenada !!
Każdy wie że grałeś na botach.
jak dla mnie 1/10 :)
Witam!
Odrazu mówie nie wiem gdzie mogłem ten temat umieścić.
Zrobiłem w CS:S demko demo1.dem (ZAJMOWAŁO 54mb)] i po wrzuceniu tego do "Sony Vegas Studio 9c" nie chciał program odtworzyć tego formatu więc poczytałem troche i znalazłem "XILSOFT" do konwertowania plików no więc wrzuciłem te demo do...
dzisiaj mi sie nudzilo i zrobilem sobie filmik 1 minutowy:) ja w ogole sie nie znam na tym robieniu filmików, ale sami ocencie :D http://video.google.pl/videoplay?docid=-975642867375835193 jutro albo pojutrze zrobię dłuższy :P pozdrawiam
Jeszcze nie widzialem tutaj zadnego filmiku o CS:S wiec postanowilem moj stary wrzocic co kiedys zrobilem jak jeszcze gralem w CS:S.
http://youtube.com/watch?v=kPN3zP-yURo
Dodano: Sob 08 Gru, 2007 ]
widze ze malo jest fanow CSa Source tutaj:P