|
|
Ok spoko filmik jakiś tam skill masz ale na tym fragmove generalnie same pojedyńcze akcje ... jako tako nie ma takich akcjii że zabijasz po 3 czy 4 - jak widziałem przy jednej akcji najwięcej 2 zabitych.
PeeS: Ładniejsze przejścia mogłeś zrobic ale nie będe Ci już gitary zawracał ;)
Żeby Cię całkiem nie dołować to powiem, że ja bym nie chciał czegoś takiego wstawiać...iDajesz akcje z mapek aim... , i FFA akcja z deaglem to już nie będę komentować... 1/10 za to że filmik zrobiłeś.
Co to ma być :f Weź to lepiej skasuj bo szkoda czasu na oglądanie tego... 1/10.
Co to jest?Słabe akcje i jeszcze te mapki aim , ogólnie to daje 1/10
Słaby film... Ale szacun że przynajmniej próbujesz. Jak ja nakręcałem to szkoda gadać. :D
Masz 1/10 na pocieszenie.
Koledzy on tylko dał wam filmik. Nie wiadomo czy on chciał żebyśmy mu ocenili czy co.
Jak już oceniacie to nawiąże do fragmovie. Każde twoje zabicie było fartownym zabiciem. Jeżeli chodzi o skill dgl to szkoda gadać. Tak jak wyżej ci napisali takich filmików nie robi się na aim_ mapach. Chyba, że to miało być zamierzone i zrobienie filmiku typowo na tego rodzaju mapach, ale nie potrzebnie pomieszałeś z de_train. Pozdrawiam
według mnie to żenua!, po nickach widać że akcje kręciłeś grając na boty tam na aim, na de train sytuacja z deagle- żenada , filmik- żenada, muza-żenada , tępić bladztwo z YT
a ty taki cwaniak nakrecilbys lepszy ?
Tak , grając 4-6 lat w cs nakręciłbym o wiele lepszy film, i to z normalnymi graczami, a nie z botami na aimie....
Sam bot jesteś , jak nie potrafisz rozpoznać normalnego gracza od bota to lepiej zamknij morde . Jeśli taki cwaniak jesteś to nakręć lepszy , popierdilic każdy może ...
A propo grana dajesz ip wbijam i jade cie w dupę jak bota dzieciaczku ... To jest mój 1 filmik wiec nie spodziewajcie się czegoś wyjebano w kosmos , każdy musi jakoś zacząć .
Wiesz, jak ktoś wie , że nieumie grać i nagrał gó* wno to po co to wrzucać zastanów sie dzieciaku, po 2 leszczu wątpie że masz te 16 lat żeby grać w cs, po 3 , tak jestem cwaniak, ale niemam czasu bawić się i udowadniać ci mój skill, jeżeli masz steam to chętnie podam ci ip na vacowy serwer i zobaczymy, po 4 , ty downie widze po nickach na tym aim jak grałeś że to są niki ZBOT! ...po 5 "zamknij morde" tak do starej dziecko sie odzywaj a tu obowiązuje kultura, chyba że jak jesteś cwaniak to możemy to rozwiązać na real a nie przed użytkownikami strugasz kozaka zza monitora ....
Siedlce Wyszyńskiego 14 czekam .
Ostatnio edytowane przez off22 ; 20-11-2008 o 16:20
hah, wpadaj do Białegostoku, bo mi zawieszenie pojdzie jak po tych wykopach i dolach do tej wioski dojade.... i podaj pełny adres cwaniaku
adres
Obydwaj się nadajecie.
| « My Frag Movie~ | Finals Match Skvs.Noa » |