Moje pierwsze fragmovie
Niedługo szykuje się nowe ;))
|
|
Słaba jakość, podaj może link do downloadu.
Montaż na przyzwoitym poziomie, nie wiem po co robisz te zbliżenia... W jednej, dwóch akcjach może i się przydaje, ale za często lepiej tego nie robić bo to psuje odbiór filmu. Akcje FFA, ale przemilczę to ^^ Trochę bieganiny jest i za dużo kolorków pod koniec i efektu sepii i za bardzo rozmazane (ciężko rozeznać czy trafiłeś kogoś czy też strzelałeś sobie w ścianę... Mówię to przede wszystkim o akcji na bananie - 3:52). Ogólnie rzecz biorąc jest przyzwoicie, tylko popraw tytuł na "I'm alive" bo w angielskim chyba takiego czegoś jak "im" nie ma :P 6+/10, trochę na zachętę.
Ostatnio edytowane przez Drill ; 22-11-2008 o 13:29
Postaram się ;)
Następny filmik będzie o wiele lepszy min bez hudów ;c to bardziej było takie FX niż FM
calkiem niezle, choc akcje powinny byc lepsze, najlepszy z tego wszystkiego to chyba montaz ale nie byl taki doskonaly - w ktoryms momencie filmik sobie leci, jedna muza sie konczy, jest chwila ciszy a po ok 10 sek leci nastepna muza - nei powinno byc takiej przerwy
ogolnie nie jest zle, ale ten przynajmniej filmik wybija sie ponad inne produkcje ludzi ktorzy robia filmik po raz pierwszy
Ta przerwa to bug,który nie zauwazyłem.Zaczynam robić nastepny filmik,teraz bardziej poprawnie.
Pierwsze powiadasz?
http://www.forum.wiaderko.com/filmy-...ldo-frags.html
http://www.forum.wiaderko.com/filmy-...-part-two.html
Tia...
Pierwsze w Vegasie - możliwe. Pierwsze w ogóle - napewno nie.
Co do filmu:
- fragi FFA - zal.uganda
- pozatym te fragi, szczególnie jak na FFa nie są pasjonujące
- edycja dupna, przesadziłeś z Magic Bulletem, ale jak na pierwszy raz - OK
- muzyka ok, Foo Fightersi nie pasują, druga nuta bardzo fajna
- zgranie z muzyką nie istnieje
- ta tabliczka "eldo" szaleje momentami
Nie jest źle, da się obejrzeć, ale nadzwyczajny ten FM nie jest. Może być. 6=/10
A mi się nawet podobało :)
8/10 za akcje ffa :/
Pewnie nie powiem nic nowego ale ...
Montaż : 7/10
Fragi : FFA ....
Ogólnie nie było zle , czasami za dlugie akcje
Fragi nie najgorsze ale beznadziejne jest to ze czasem nie widac czy zabijasz czy strzelasz gdzies przed siebie __________ 6/10
Ładne fragi, niezły montaż :> Dobry film 7/10 i orginal znowu spam :)
Własnie nie pomyślałem o tym żeby było widać fragi :C
| « I made you say WTF 1 | Best Counter Strike movie 4 ever - 2 części » |