zamieszczam link do filmiku mojego amatorskiego jestem w trakcie tworzenia nowego
ps nie wiem jak dodać dźwięk z gry...:(
|
|
zamieszczam link do filmiku mojego amatorskiego jestem w trakcie tworzenia nowego
ps nie wiem jak dodać dźwięk z gry...:(
prosze pomoc, w filmie który zrobiłem i link jest wyżej nie ma odgłosu z gry... jaki program będzie dobry aby nagrywać sceny wraz z dźwiękiem?? gamecam jest do no steam?? bo nie wiem jak go użyć jak mam steam i czy nagrywa on dźwięk
pioneer, w jakim programie to przerabiałeś ? / Filmik nawet spoko :P
przyspalem:P muza jka by byla inna i ciakiem niezly
[ Dodano: Pią 23 Lis, 2007 ]
jak nba 1 to dobry
filmik robiłem standardowo w cs, poźniej videomach i vegas 7, ale robiąc w cs nie nagrywa się dźwięk tylko same kratki z obrazem... a 2 godziny szukam i nie wiem jaki użyć program do nagrywania filmiku z gry z dźwiękiem... fraps zainstalowałem demo, odinstalowałem zainstalowałem full ale mi sie nie odpala... pozatym w tym demowym to mi komp siada przy nagrywaniu.... więc czekam na propozycje głownie od expertów
filmik nawet nawet. ale mogles bardziej zadbac o grafike . akcje niezbyt hajtowe. Postarajcie sie cos ladniejszego nakrecic ;x
fajnie ze jest was 8-9 ;d hh ,
co do programu sproboj moze frapsem ;
Bardzo dobrze dopasowana muzyka, najbardziej slowa w drugiej "a mialo byc tak pieknie". Niestety tak nie wyszlo :(
fraps i w zakladce Movies zaznacz Record Sound
Fajnie, że odświeżacie z roku ;o
Widać pan raczek lubi robić bałagan na forum i odświeżać stare tematy
nudny troche ten filmik ale trzeba pamientac ze to amatorska praca ja moze tez wrzuce swój jak skoncze![]()
| « Pierwszy filmik:D | FirreN Polish style » |