Nasze pierwsze Frag Movie--->
Oglądajcie i oceniajcie. Zachęcam również do odwiedzenia naszej strony internetowej ---> Klan =_TT_=
HF
|
|
Nasze pierwsze Frag Movie--->
Oglądajcie i oceniajcie. Zachęcam również do odwiedzenia naszej strony internetowej ---> Klan =_TT_=
HF
Dzwięk z dupy :/
Muzyka-
reszta Nice skill
Pozdro dla Vicinga i Mięso(dawniej był)
Wypasione fragi! Noo, coś jest z tym dźwiękiem jakoś tak szumi.
strzaly mogłeś wyciszy, wtedy muza spoko byla by...
ogolnie 5.5/10
CO to jest dziwek offf ;/ fragi hm... full auto fart 3/10
Super filmik. Niezły skill. Muza też wpada w ucho. 8/10. Jak byś wyciszył strzał to 9/10
Dźwięk faktycznie przeszkadza. Jak robiliśmy film to bardziej skupialiśmy się na tym by wszystko dopasować do muzyki itp niż na dźwięku. Będziemy próbowali coś z tym zrobić. Jak zrobimy to zamienimy filmiki. Dzięki za komentarze i oceny.
No spoko filmik tylko że słaba jakośĆ .. 4/10
ale stronkę macie fajną ^^
Dobre Fragi..Muzyka...co 2 filmik...
Brak Wyciszenia..
I Troche nudne dla mnie było oglądanie...Jak oglądałem za 1 razem to wyłączyłem w 4/8 czasu filmiku..
FM ogólnie spox ale te dźwięki z cs wogule nie potrzebne 6/10
Fragi dosyć ładne .
Muzyka moim zdaniem pasuję , jedynie jakość słaba i nie wyciszone strzały .
7/10
ehh slaba jakosc ..;/ 4/10
Akcje ładne, szkoda że z tym dźwiękiem tak wyszło.
btw. Nice stronka.
ten dzwiek tragedia:/
fragi ladne
ogolnie 6/10
Fragi - totalna rozpierducha i to na plus. Ale - niestety - niesamowite fragi zostały okraszone fatalnym wykonaniem technicznym: parę przejść nie czyni tutaj czegoś nadzwyczajnego w tej dziedzinie, muza - choć klimaty Linkin Parka tu pasują, to jednak wszystko zagłuszane jest przez kakofonię wystrzałów i wybuchów. Na minus jeszcze brak sensownego outra i napisów końcowych. 5+/10 i popracujcie nad montażem.
| « Error Clan Frags | mYm vs mTw » |