Witam.
Oto Duck-JumP w moim wykonaniu:
Podobnie wykonal to Neo a ja postanowilem to powtorzyc : )
Jesli ktos interesuje sie cs'em bedze weidzial o co chodzi ; ) (i jakie to trudne)
Pozdrawiam, zaoraszam do ogladania i komentowania!
|
|
Witam.
Oto Duck-JumP w moim wykonaniu:
Podobnie wykonal to Neo a ja postanowilem to powtorzyc : )
Jesli ktos interesuje sie cs'em bedze weidzial o co chodzi ; ) (i jakie to trudne)
Pozdrawiam, zaoraszam do ogladania i komentowania!
Wystarczy umieć bunny hopa,a to już proste jesli się chce.Nic ciekawego,mogłeś dać więcej ;s
nom i moglbys jakas skoczna nutke wstawic bo to troche nie pasuje do takiego rodzaju filmiki no ale spoko szacun bo malo osob jak narazie to umie
thx.
Tak to prawda ze jak sie umie bhopa to juz jest dosc latwo to zrobic aczkolwiek tak czy tak jest to dosc trudne : )
Nutke wzialem pierwsza z brzegu (mam 24 gb muzyi na kompie wiec nie chcialo m isie tego wszystkiego przeszukiwac ; ) )
Moze niedlugo zrobie jakis dluzszy filmik ; )
Pozdrawiam.
Jak na razie nie próbowałem tego robić do skutku ;] trochę temu nauczyłem się tego jumpa co max 5hp zabiera ^^ przydatne tyle mogę powiedzieć, a co do tego jumpa to fakt szybkie przejście z jednej strony belki na drugą ale nie wydaje mi się to jakoś bardziej przydatne. Ale i tak szacun
Fajny film nawet udało mi sie to zrobić u kupmla dziś;]
Nieźle ci to wyszło, ale na przyszłość wrzucaj tu pełną wersję swoich wyczynów, bo to dział z filmami a nie z próbkami. A co do muzy, jak ktoś się tu pytał: to jest DJ Dean - It's a Dream (TUTAJ można posłuchać)
Przydało by się dodać do filmiku myszkę i klawiaturę żeby pokazać dokładnie jak jest to zrobione :D
całkiem spoko:) dziś to sprawdze:P
mi sie podoba.
| « Glock ace | Counter-Strike 1.6 De_dust2 Compilation » |