Siema, zrobiłem swoją mape na WorldCraft Online,
nie jest taka jak inne czyli pare skrzyń, to jest takie jakby pomieszczenie, ale bez sufitu bo nie da sie zrobić :???: na mapie są prawie wszytkie bronie więc jest duży wybór to jest moja pierwsza mapa robiona powyżej godziny więc prosze o wyrozumiałość xD. możecie oceniać od 0/10
cze, na poczatku powiem, ze fajnie ze ktos robi te mapy do cs i nie boi sie ich umieszczac w necie. co do mapy, jak dla mnie aim jest zbyt bardzo rozbudowany, nie chodzi juz o ta wielkosc, ale o te wszystkie beczki, kartony... malo przestrzeni jak na aima.
troszku malutka ta mapa ale jak na pierwsza to może być
Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem
Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc. - Słoń
boguszneo, haha no co ty, a pozatym to jest moja druga wersja, a tą bez "dodatków" mam na kompie, i nie wiem czemu ona jest w pamieci worldcrafta, ale ja ją zrobiłem na 100% Może dlatego że jak wyszed worldcraft to ja zrobiłem tą mape?
[MAR]cinh(o), na fpsbanana nikt takiego badziewia nie wsadzi zdaje ci sie.
LilSebby, ty sie lepiej nie odzywaj, napisałeś to żeby sobie posta nabić? spamer jesteś i tyle,
Kilka dni temu zająłem się mapingiem i oto moja pierwsza mapa. Nazwałem ją zm_mutilation2 od nazwy litewskiego serwera zombie mod. Użyłem cs_dust.wad, de_aztec.wad, decals.wad oraz halflife.wad. Wrzucam te pliki w razie czego jakby ktoś ich nie miał, chociaż w to wątpię. Musicie podać...
Dlaczego taka nazwa? Już jedną mapę zrobiłem, ale nie podszedłęm do tego za bardzo poważnie.. Zrobiłem drugą, którą uznaję za tą "pierwszą", bo tamta to szczeże mówiąc takie moje testy z VHE. Proszę o oceny w skali 0/10.
Pozdrawiam
SS:
...
Przedstawiam Wam moją pierwszą mape. Nie jest ona ani de, ani cs, ani fy bo nie umiesz jeszcze tego robic.. Mapa nie jest skonczona.
I jeśli chodzi o mapping to mam kilka pytań:
1. jak zrobic bombsite?
2.Jak zrobic resucepoint?
3.jak postawic hostów?
4. Jak zrobic cos na przycisk..
Proszę...
1. van_american
Witam , Przedstawiam wam mapkę van_american ( Mojego autorstwa ) .
Jest to moja 1 mapa jaką zrobiłem .
Mapa wygląda w sposób dość nietypowy , Obszar pustynny , 2 strony otoczone skrzynkami , Po środku też są skrzynki , Rozrzucone i połączone systematycznie .
Po respach Ct i...
Chciałbym wam sie pochwalic moją mapką jest to pierwsza moja mapka wiec zrobiłem ja w stylu aim bo to mało do roboty.
Aim_glass
RapidShare: Easy Filehosting
to jest moja pierwsza mapa cs 1.6:) prosze o zobaczenie jej !!i napisanie komentarza co o niej myslicie prosze nie patrzec na bugii!chodzi o sama tekstury skrzynie i inne dodatki. z gory thx.
PaPA
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Witam właśnie wymodelowałem mapkę do cs w 3ds max 9 i nazwałem ją aim_fort i teraz mam problem bo kompletnie nie wiem jak ją wrzucić do gry może mi ktoś pomóc albo ktoś może ją wrzucić ??/
Nie wiedziałem, do jakiego działu dać ten temat, w razie czego proszę o przeniesienie go.
~Nazwa : cs_nuke
~Gra : CS 1.6 steam/non-steam
~Wersja : 1.1 (będzie ulepszana)
~Krótki opis :
Kilku terrorystów zamknęło się w magazynie, w górach. Pod magazynem znajduje się skład broni atomowej....
OffTopic - Counter Strike
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u