Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Forum graficzne > Grafika związana z Counter-Strike > Mapy do Counter Strike > Gotowe mapy i mappacki do Counter Strike

Gotowe mapy i mappacki do Counter Strike - Tutaj umieszczamy ukończone mapy i mappacki. Możemy również oceniać pracę innych.

Tagi tematu vhe bsp:

,

Popularne odwołania do tej strony: de_poland.bsp download

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 1697
Narzędzia wątku

vhe bsp

pop5 is Offline
Banned

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam kilka pytan:
1.Mam problem przy kompilacji mapy,wiec naciskam na niestandartowa kompilacja i tam wbieram komende bsp-No i to nie dziala bo w folderze maps nie ma jej.Inne mi wychdzily ale takie ze postawilem tylko resp ct i tt bez textur
2.Jak mam postawic np. jedna skrzynie w wyznaczonym miejscu?
3.Nie rozumiem jak postawic resp ct i tt zeby moc sie ruszyc bo jestem w ziemii. Mam na scianie umiescisc czy co?
4.Jak polozyc bron w wyznaczonym miejscu?

Prosze o odpowiedz dam pomogl!

mars is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

1. jak dasz bsp - no, to w ogole mapa nie bedzie sie tworzyc bo to wlasnie w tym formacie sie gra toczy

2. przyciskasz w lewym menu na przycisk z szarym szescianem, jedziesz kursorem na jakis widok, robisz tam kwadrat i pokrywasz go tekstura

3. lekko unies resp nad ziemia

4. wstawiasz zarowke, a nastepnie zmieniasz jej wlasciwosci na: armoury_entity, wybierasz sobie bron i ile sztuk ma tam byc

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz