UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: fy_Arena1

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 22
  1. #1 fy_Arena1 
    Lamka
    W skrócie: Mapa zrobiona przezemnie w vhe v3.4 PL. Można się o niej dowiedzieć na wiaderku w dziale mapy. Oceniajcie tylko bez kłutni jak w innych tematach. Adres: www.wrzucaj.com/636588 zamieściłbym tu plik, ale wole mieć staty w jednym miejscu.

I jeszcze info: www.hlmaps.noskill.pl <= to czego potrzebuje każdy nieporadny w vhe.
    Odpowiedz z cytatem  

Super Mod Awatar seba
    screeny?
    Graczu CS'a, coś dla Ciebie...

serwer CS - Puchatek 4FuN - IP: 193.33.176.104:27015
    nowy adres IP - nowa jakość - koniecznie zapisz nowy adres IP!

... jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Odpowiedz z cytatem  

Spamer Awatar Shiji
    Pusta strasznie :???:
    Odpowiedz z cytatem  

Lamka
    niema skrzyń, kolumny i krenelaż zapewniają to co normalnie dają szkrzynie, niechciałem więc ich dodawać, jeśli chodzi o tekstury to miały pasować ale też niepsuć przejrzystości, muzyki i dżwięków też niema. Starałem się zrobić to na czym ja chciałem grać, mape jakiej brakowało mi w CSie, prostą ale nienudzącą się tak szybko jak aimy, i taką na której runda może potrwać dłużej niż na innych fy_*. No i broń można kupować, a nie ktoś ci weźmie M4 i musisz brać to czego nielubisz.
    Odpowiedz z cytatem  

el Wymiataczos Awatar SpenSer
    This is a placeholder for the subdomain hlmaps.noskill.pl

Strona nie działa, a chciałem zerknąć.

Po screenach widze że faktycznie strasznie pusto, brak możliwości skampienia. Uuuh
    Odpowiedz z cytatem  

Lamka
    Rzeczywiście hlmaps.noskill niedziała :/ - szkoda
    szanuje wasze zdanie oczywiście, niewiem tylko co rozumiecie poprzez "pusto" chodzi o nieurozmaicenie obiektów, czy zbyt małą ich ilość? Nierozumiem czemu uważasz że nieda się tam kampować, nabiłem na tej mapie z 250 fragów - jak by podsumować.
    Kampować się da, na mury prowadzą tylko 2 drabiny..., kolumnady są w połowie przecięte murem, na poziomie zero wieży jest ciemnica... ja uważam że jeśli na mapie nieda się kampić to to nie jest jej wada ale na tej się da, rozumiem że to wrażenie po obejrzeniu skrenów. Tylko żeby dobrze przetestować taką mape to trzeba na niej pociorać, niewymagam tego od nikogo (nobo i jak?).
    Odpowiedz z cytatem  

el Wymiataczos
    a mi sie tam mapa podoba :) taka prosta a fajna, znalazłem kilka błędów mapy ale one nie przeszkadzają w grze ;) ja bym jeszcze dorobił tam na dole BSa i jakieś kolumny bo tam pusto troche, i ten efekt świecenia fajny :) nazwa by pasowała fy_tower :) ogólnie mapa fajna 8/10 :)
    Odpowiedz z cytatem  

Super Mod Awatar seba
    A wczoraj działała ;)
    Graczu CS'a, coś dla Ciebie...

serwer CS - Puchatek 4FuN - IP: 193.33.176.104:27015
    nowy adres IP - nowa jakość - koniecznie zapisz nowy adres IP!

... jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

Odpowiedz z cytatem  

czy zbyt małą ich ilość?
    Tak o to mi chodziło, dodaj coś jeszcze! np. Wieżyczke!
    Odpowiedz z cytatem  

Lamka
    Zrobiłem ją kiedy okazyjnie dorwałem się do kompa brata, bo akurat miał chwile bycia miłym;] Uwagi są trafne, być może kiedyś wyjdzie ewolucja mapy, jednak nieprędko. Na pierwszy rzut oka BS na małej mapie jest bez sensu, ale mnie się spodobała ta uwaga. Można się śpieszyć do piwnicy, sadzać pake, i kamp w tym mrugającym świetle, oj lepiej żeby tam nie wpadł wtedy HE od CT. Na wieży rzeczywiście jest pusto, obstawienie rogów przez 3-4 graczy praktycznie gwarantuje zwycięstwo, nie żeby to było to złe, ale tam jest kawałek nie wykorzystanej przestrzeni. Można tam walnąć wyżej wymienioną wieżyczke, z której trudno by było kogoś wygonić jak by się już wpakował;]. Nie chce niszczyć podstawowej wersji mapy, ale równolegle istniejąca mieszanka fy-de-fun na pewno by nie zaszkodziła. Można jeszcze dodać w piwnicy jakiś konkretny motyw gitarowy, mnie się podoba "iron man" black sabbath albo organki z "fireball" deep purple.
    Odpowiedz z cytatem  

Maru, genialne! czekam na twoją finalną kolejną wersje i na bank pobiorę dorobił bym jeszcze na twoim miejscu jakieś pułapki czy coś. Aby bardziej jeszcze utrudnić grę wiem że trochę przesada ale trochę zabawy nie zaszkodzi.
    Odpowiedz z cytatem  

Lamka
    Zachęcająca opinia... :mrgreen:
    Odpowiedz z cytatem  

Nem
    Nem jest nieaktywny
    el Wymiataczos
    Cytat Zamieszczone przez Shiji
    Pusta strasznie :???:
    o_O
    chyba wypelniona...

mapka fajna ;]
    Wiecej pomocy w Mappingu na:
    www.CS-SERWER.pl
    www.HLMAPS.NOSKILL.pl
    Odpowiedz z cytatem  

Adminus pospolitus Awatar szukam bana
    mi też się podoba - ciekawie i prosto zrobiona - 1vs1 albo 2vs2 fajnie się postrzelać :D
    Odpowiedz z cytatem  

Spamer
    Mapka fajna najs
    Odpowiedz z cytatem  

Lamka
    ciesze sie że coś pozytywnego z tego wyszło, w miare szybko rozkiminiłem podstawy vhe. No i najpierw zrobiłem projekt odgórnego rzutu w paincie, wogóle lepiej narysować plan najpierw na kartce bo potem jest przemyślanie działanie, a nie wymyślanie nabierząco, chociaż tak też pewnie powstało wiele dobrych map.
    Odpowiedz z cytatem  

Nem
    Nem jest nieaktywny
    el Wymiataczos
    wogóle lepiej narysować plan najpierw na kartce bo potem jest przemyślanie działanie, a nie wymyślanie nabierząco, chociaż tak też pewnie powstało wiele dobrych map.
    w sumie to ja ciagle robie bez zadnych rysunkow...
    tylko 1 mapke zrobilem na podst. rysunku :P zm_broken-bridge :P
    Wiecej pomocy w Mappingu na:
    www.CS-SERWER.pl
    www.HLMAPS.NOSKILL.pl
    Odpowiedz z cytatem  

el Wymiataczos
    Fajna mapka :D
    Też bym zrobił jakąś mapę ale niemam pomysłu ...:/
    8/10
    Odpowiedz z cytatem  

Lamka
    Eksperymentowałem z kolegami z fotograficznymi teksturami, bo chcieli robić wierną kopie pewnego budynku. Dali mi foty a ja je obrobiłem. Można wkleić do wallego i masz z tego teksture, niewiem czy w tym programie da się zrobić dziesiatki tekstur w jednym pliku, ja zrobiłem pojedyńczą - słyszałem że vhe może korzystać tylko z 7 plików *.wad na raz, ale niesprawdziłem nigdy.
    Generalnie rzecz ujmując fajny motyw, wymaga angażu większego bo foty trza zrobić, ale efekt super, zrobiłem teksture ze zdjęcia grafu na murze. Jak ktoś chce mieć oryginalne texturki to naprawde fajny motyw.
    Odpowiedz z cytatem  

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Odwiedzający znaleźli tę stronę szukając:

Nikt jeszcze nie odwiedził tej strony poprzez wyszukiwarki
Uprawnienia umieszczania postów