|
|
Więcej screenów daj ... ;)
Jak na stworzoną to fajna.
Ostatnio edytowane przez .InTeLiGenT ; 19-12-2008 o 18:00 Powód: nie bede pisac post pod postem
Jak zakladacie post postawcie tez ocene w skali 1/10 ok?
Na zachętę 4,5/10. Tak na przyszłość, użyj hostingu otofotki.pl albo coś w tym stylu, bo imageshack to g.wno...
Taka nie za bardzo ta mapka... 3/10.;]
mapa slaba 3/10.
radze ci na poczatku robic mapy aim, awp albo fy a potem gdy nabierzesz umietnosci zaczac robic mapy cs, de itp.
robilem tak juz... na forum mnie zachecali to mapy de
Może zrób bardziej "ogarnięte" mapy aim_, fy_? bo tamte poprzednie to też wyglądały słabo. Trochę inwencji twórczej :D .
dlatego byly slabe bo rad sie nie chcial kompilowac :P ale teraz zrobilem taka mapke nie za fajna ale jest bardzo fajnie oswietlona na rozne kolory xD wanted to jaka ocena?
Hmm... 4/10 Dodaj miodu, nie za dużo lecz mądrze :DD
3/4 Zrobiona przysłowiowo : na odpie**ol . Wygląda jakbyś bezmyślnie wstawiał wzniesienia , tekstury biją po oczach, a tekstura krzaków zamiast ściany rozbraja
na tej mapie jest wlasnie minus bo byla by fajnie oswietlona ale kompilator rad sie nie chcial skompilowac to jest wlasnie to
Sisior, nie rób samych sześcianów i używaj narzędzi, takich jak nożyczki (SHIFT+X), czy przesuwanie wierzchołków (SHIFT+V). Jeśli mapa będzie miała dużo szczegółów i bez sześcianów, to ocena wzrośnie do 6-8 / 10
to co mam niby zrobic cylinderow duzo?
Nie. Wiesz, jak wygląda fy_iceworld? Wzoruj się na czymś.
wiem jak wyglada... wzorowalem sie...
| « Posuzkuje mapy dd2 zm | cs_kopalnia_test » |