Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Forum graficzne > Grafika związana z Counter-Strike > Mapy do Counter Strike > Gotowe mapy i mappacki do Counter Strike

Gotowe mapy i mappacki do Counter Strike - Tutaj umieszczamy ukończone mapy i mappacki. Możemy również oceniać pracę innych.

Tagi tematu Posuzkuje mapy dd2 zm:

, , ,

Popularne odwołania do tej strony: mapy do cs 1.6 zm, mapy zm do cs 1.6, mapa dd2 christmas, mapy do zm, mapy cs 1.6 zm, ma a dd2 do sciagniecia, mapy zm cs.1.6

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 1848
Narzędzia wątku

Posuzkuje mapy dd2 zm

~dawid is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Posuzkuje mapr de dust 2 zombi

Odp: Posuzkuje mapy dd2 zm

Asmelix is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Czyli zm_dust2 :D Używałeś opcji "Szukaj"??

~dawid is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

no brawo no takiej szukam xD

moze ktos ma no to :p

bakul. <3 is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

zm_dust2
Kod:
http://www.sendspace.pl/file/K9SgeTab/

http://www.forums.wiaderko.com/signaturepics/sigpic15624_9.gif

Toxo is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

zm_dust2_new - FPSBANANA > Maps > CS > Zombie Maps > zm_dust2_new
zm_dust2 - AlliedModders - View Single Post - Zm_Dust2

masz bana na google/fpsbanana?

Toxo zapalił Gibony od:
~dawid (22-12-2008)

~dawid is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

gibon thx

Odpowiedz

Bookmarks

« Mapa | de_pistolet »
Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Posuzkuję dobrego gamingu!
Nick: reZ Wiek: 18 Staż: 3-4lata Skill: zagraj ze mną, a zobaczysz VT/TS2/Mumble: posiadam vt oraz mumble. Składki: mogę płacić Pozycja: Shooter O sobie: przez mikrofon jeżeli coś mówię to tylko przydatne info dla zespołu, nie płacze, nie wydzieram się, nie przeszkadzam innym graczom, jestem...
Śmietnik
myMSI.pl Posuzkuje dywizji
Nasza stara dywizja się rozpadła dlatego poszukujemy nowego zespołu.Poszukujemy tylko całego ZESPOŁU , nie oddzielnych graczy! Niżej przedstawię wymagania które trzeba spełniać i to co my oferujemy : Wymagamy : Ogarnięcie gry Ogarnięcie zespołu przez cl'a Najlepiej z jakimiś osiągnięciami...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Vote następnej mapy pod koniec obecnej mapy.
Witam, wszystko jest ok tzn. prawie ok... Więc tak mam plugin, który parę minut przed koncem mapki daje okienko i pokazuje mapy ale są też takie których nie mam w mapcycle... I można na nie zavotować więć jak zrobić by nie można było?? Może jakiś inny plugin. Proszę o pomoc jak najszybciej.
Problem z pluginem AMX/AMXX
[mapy 2D ] Mapy do Taktyk w CS 1.6
Witam ! Szukam jakiś obrazów map w perspektywie 2D z opisanymi miejscami na mapie (np. banan, gala, długa ... ) następujących map: - inferno - dd2 -train -nuke Szukałem nic nie znalazłem, nawet nie wiem czy ktoś coś takiego opracował ...
OffTopic - Counter Strike
[Steam & Non Steam] Mapy
Sciagnalem mapy aby moc cwiczyc z botami. Sa to mapy glownie typu awp i aim. Wrzucilem pliki .bsp do folderu CStrike/maps lecz nie moge ich znalesc w CS. W paczkach ktore sciagnalem byly tylko pliki .bsp Prozsze o szybka i sprawna pomoc :) Kachimi
Problemy z CS 1.6
Posuzkuję ogarniętego klanu!
Witam Wszystkich Szukam ogarniętego Klanu cs 1.6 która będzie miał przyszłość anie jakiś badziew podwórkowy Oferuję Staż: 3 lata Steam: ON Vt,MirC,Micro,Słuchawki: ON Bardzo dobra znajomość map
Arhciwum #Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
Multigaming neXt posuzkuje dywizji Counter Strike Source
http://img228.imageshack.us/img228/7714/csseg0.png Klan neXt chciałby ogłosić rekrutacje do dywizji Counter Strike Source, poszukujemy 5 osób miedzy innymi ClanLidera. Wymagania: -wiek:16+ -skill !!! - minimalny. med -możliwości czasowe - 4-5h dziennie -możliwość wpłaty pieniędzy na...
MAPY
Ema ! mogłbym mi ktoś podsunac linka z mapami ale najlepiej spakowane taki mega paka wszysktie mapy de,cs,aim,fy,kz,wh i moze jeszcze waypony do tych pake zebym mogl pograc z podbotami :twisted:
OffTopic - Counter Strike
Clan OutGun Unit Posuzkuje graczy do klanu!!!
Clan oGu^ Rekrutuje do squadu ;] Oto co oferujemy: :arrow: www.outgun-unit.go.pl :arrow: Server 24/7 bedzie jeszcze dzis :arrow: Dobrych graczy :arrow: Czeste spary i mecze :arrow: Humor oraz gra TP :arrow: Wiek15+ :arrow: Only steam
Clan =]:FSW:[= posuzkuje tylko dobrych graczy
Poszukujemy jeszcze 1 czlonka do clanu o dobrym skillu lub lepszym od naszego Oferujemy Serwer 24 na 7 89.149.227.152:26000 haslo fsw Stronke www.fsw-clan.yoyo.pl

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz