Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Programy i sprzęt > Forum graficzne > Grafika związana z Counter-Strike > Mapy do Counter Strike > Gotowe mapy i mappacki do Counter Strike

Gotowe mapy i mappacki do Counter Strike - Tutaj umieszczamy ukończone mapy i mappacki. Możemy również oceniać pracę innych.

Tagi tematu Surf mappack propozycje map:

, , ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 1405
Narzędzia wątku

Surf mappack propozycje map

Stomil is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam, chciałbym zrobić mappacka Surf ale brakuje mi pomysłu jakie mapy dać. Miałby to być mappack z mapami "na przechodzenie" czyli bez map typu ski_2 green. Chciałbym abyście napisali tutaj wasze propozycje z wyjątkiem map:
SurF_craZy_v2
surf_dunedin
surf_legendary
surf_ninja
surf_ruins
surf_simpsons_final
surf_tutorial
surf_water-run

Odp: Surf mappack propozycje map

bakul. <3 is Offline
Moderator

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Kod:
surf_4-Ever
surf_blocks
surf_christmas
surf_city
surf_cloudz
SurF_craZy_v2
surf_dash
surf_dirt
surf_dunedin
surf_dust2
surf_egypt
surf_fatmike
surf_fatmike_v2
surf_frudge
surf_green
surf_green3
surf_helix
surf_hostage
surf_italy
surf_lagoon
surf_legendary
surf_liberty
surf_megawave
surf_ninja
surf_ruins
surf_simpsons_final
surf_skate_v1
surf_ski
surf_ski2
surf_ski3_summer
surf_speed99
surf_town
surf_tutorial
surf_autum
surf_chaos
surf_hazard
surf_water-run
surf_classic

MC z pewnego SURF`a. Nie znam się dokładnie na tych mapach, więc sam wybierz - może jeszcze jakaś będzie 'na przechodzenie'.

http://www.forums.wiaderko.com/signaturepics/sigpic15624_9.gif

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
nowy mappack
Na serverze typu ohs potrzeba map dobrze zrobinionych, takich na których naprawdę szkolimy swoje umiejętnośći, większość tych funmap jest w mappacku esla, mapy które są akutalnie na serverze (nie wszystkie) to bieganie dla głupich, jak już wykorzystamy te które są najlepsze na serverze i wybierzmy...
Koncert Życzeń
[PL]Zapraszamy na surf miasto-fragow[noblock][ns][surf]
Nazwa : ZAPRASZAMY NA SURF MIASTO-FRAGOW IP : 91.204.162.105:27098 Sloty : 20 Platforma : STEAM & NON STEAM Zabezpieczenia : Vac
Serwery CS:S Steam i Non Steam
CS1.6 Mappack by FLYP
Witam. Mam do zaoferowania wam moj mappack ktory waży 141 MB ( *.rar). Mappack jest w 100% wykonany przeze mnie. Proszę o komentarze. Wiem że wielkim minusem tego packa jest to iz sa zawarte w nim standardowe mapy. Tu macie 12 screenow aby zobaczyc jakie mapy w tym packu są:
Archiwum forum
[PL] SURF SatanistycznY SURF NON- STEAM | ZAPRASZAMY @ postrzelaj.pl
Świeży serwer surf non steam!.Liczba slotów 12 ale nie długo powiększymy do 20!. Mili admini,super mapy, zero czitów bo prawie zawsze admin jest.Admini mają ukończone 13 lat. SURF SatanistycznY SURF NON- STEAM | ZAPRASZAMY @ postrzelaj.pl Adres IP: 193.143.121.99:27107 Typ serwera: NON STEAM...
Serwery CS:S Steam i Non Steam
[Mappack] CS_ and DE_ MapPack
Mapki typu CS cs_51school cs_costabrava_2 cs_52hours10 cs_007bunker cs_afghanistan cs_airport cs_assault2003 cs_camper
Gotowe mapy i mappacki do Counter Strike
Esl - awp 1v1 MAPPACK
Potrzebuje natychmiastowo MAPPACKA do ligi esl AWP jesli ktos mogl by mi dac linka z gory dziekuje ... Wiem ze byl temat z mappackiem ale jest on inny niz na esl , a na glownej stronie LIGI linki wygasly
ESL - europejska liga CS
Surf Speed Runs- serwer surf dla profesjonalistów, zapisy rekordów do bazy danych
IP:77.79.241.201:27016 Hasło: brak Sloty: 8 Forum: tymczasowo nieczynne Mod: Surf Speed Runa Obecny mapcycle(jestem otwarty na propozycje map): surf_journey surf_cavern_final surf_poseidon_final surf_ancient
Archiwum forum
Surf MapPack ;]
surf_08iron_final surf_360_final surf_1337chris surf_advanced surf_africa surf_arctic surf_awpt_ons_b1 surf_aztec surf_betao surf_catacombs_h
Mappack by Fire~ind
Mapek nie jest dużo poza tym za długo by się wam ściągało więc nie dawałem dużo mapek. W mappacku może się zdarzyć że mapki się powtarzają to nic:P. Link do pliku SendSpace.pl - Darmowy hosting plików Całkowity zakaz kopiowania to na inne fora najpierw się spytajcie przez PW do mnie.

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz