Popularne odwołania do tej strony: gotowy roundsound, gotowe roundsound, roundsound gotowy, muzyka na koniec rundy plugin, gotowy plugin roundsound, plugin muzyka na koniec rundy, roundsound gotowiec, gotowe pluginy do cs, roundsound na koniec rundy, gotowy round sound, mucs muzyka na koniec rundu new game, roundsound na serwerze, gotowe roundsoundy do cs, roundsound na serwer pobierz, szukam muze na koniec rundy do cs 1.6, gotowy roundosund, gotowy roundsound cs 1.6, gotowy roundsound i pluginy, muzyka pod koniec rundy tutorial, amxx plugin muzyka na koniec rundy, muzyka na serwer gotowa, gotowe pluginy, gotowe roundsoundy cs, plugin muzyka na koniec rundy cs, gotowy roundsound z muzyczka
Witam mam dla was plugin "roundsound" czyli 20 muzyk na koniec rundy 10 do ct i 10 do tt w formacie "wav" to jest fajana muza techo trochę hip-hopu NIC LEPSZEGO NIE TRZEBA
1.Jak usunąć dzwiek "loading environment to your computer" ktory jest na koncu rundy gdy zmienia sie mapa. Zależy mi na tym bo nakłada mi sie z odliczaniem 5.4.3.2.1. mam zainstalowany deagsmapmanager3.23 ale mie wiem czy to od niego zależy czy od czegos innego.
2. Jak zrobić żeby podczas...
Poszukuję tych dźwięków na koniec rundy tj. "Counter terrorist win, Terrorist win, bomb is actived" itd. (chodzi o tą mowę)
Oczywiście to nie jest roundosound. Pamiętam, że te dźwięki miałem na Nonsteamie dawno temu, ale na S niestety nie. Od razu prosiłbym o instrukcje, w który folder w sound...
Gram Na NewGame z botami od miesiaca bo mam slaby internet. .. Chcialbym bez zadnego stawiania serwa (bo to pobiera dane a ja mam malo do wykorzystania)
dodac wlasna muze na koniec rundy na new game
czy to jest mozlwie ? jak tak to prosze niech mi to ktos wytlumaczy;p
Siemka. Mam pytanie. Ściągnąłem kiedyś z tej strony plugin roundsound (gotowiec) z dźwiękami, między innymi: "mamy tradycję", "a teraz łapy w górę",
w imię prawa, sku******u", "fucking police fucking police", "cry for u", "bania u cygana" i takie inne. Miały nazwy ter_1, ter_2 i tak do ter_9 oraz...
Szukałem...bardzo długo szukałem komendy która by to wyłączyłaa, ale 2dni szukam i ani widu ani słychu. Problemy są już od czasu gdy czysty server stał.
Z niewiadomo jakiego powodu niewiadomo w jakim czasie Zabija wszystkich graczy na spawnie czasami zostawiając jednego lub 2óch przy życiu
...
Prosze o plugin ze jak ktos wbija na serva pisze po lewej stronie na zielono nie w czacie tylko np jak multi kil
jak przychodzi gracz pisze" Gracz przychodzi"
jak wejdzie do gry to pisze":Gracz jest gorowy"
!!!!!
Witam, mam załozonego serwa przez HLDS o to on 87.207.113.78:27016
Chciał bym wgrac muze na koniec rundy, czy mógł by ktoś mi wytłumaczyc w jaki sposób to zrobic ? Chciał bym np. wgrac " kanikuly" :P
Prosze Wylymaczcie mi jak dziecku :P