Witam chciałbym przedstawić Mojego Roundsound-a Oczywiscie TECHNO
Znajduja Się Tutaj Tylko i Wyłącznie Nuty Jest Ich 10 , Nie Ma Pluginu !.
Czas Trwania Utworów : 14 - 17 sek
|
|
Witam chciałbym przedstawić Mojego Roundsound-a Oczywiscie TECHNO
Znajduja Się Tutaj Tylko i Wyłącznie Nuty Jest Ich 10 , Nie Ma Pluginu !.
Czas Trwania Utworów : 14 - 17 sek
Ostatnio edytowane przez creonoe ; 20-04-2009 o 19:33
Muza w moim typie więc duzy plus, lecz jakbyś zrobił nutki tak po 10-12 sekund byłby total :)
Jescze ;lepiej byłby gdybyś podał mi nutki :) tytuły :)
Prosze bardzo tytuly :) nie znalazlem tylko jednej nuty ...
JA również dziękuję. :)
fakt :P jak chcecie jakies inne nuty to prosze pisac... ;p
Hmmm.. Jeszcze TROCHĘ DISKO POLO I POPROSTU NICE!
Dobre nuty duży + może kilka z nich wezmę na serwer :)
Nawet. Fajny Plugin. Wziełem na Serwa. :D
Mozna by bylo dostac do tego jakis plugin bo ja jestem w tym ciemny :/
Ja mam troche dziwny problem ale już przedtem to miałem, że nie wszystkie piosenki mi działają nie wiem dla czego... Np. z tego RS-a chciałem wziąć piosenki pierwszą i siódmą wrzuciłem pod oryginalna nazwa i oryginalna piosenkę a akurat te piosenki nie leca na koniec rundy (dodam, że i\na serwerze mam jeszcze inne piosenki i jakoś leci na koniec rundy) probowałem jeszcze, że oryginalna piosenka z packu ale zmieniłem jej nazwe i wrzuciłem dopiero w tedy na serwer albo zmieniłem nazwe i wyciąłem kawałek piosenki (tz. przerobiłem ją) robiłem jeszcze tak, że przerobiłem ją i wrzuciłem ją pod oryginalną nazwą dodam, że w każdym z tych przypadków piosenki się ściągają po zmianie mapy a w logach pokazuje, że prawidłowo ją wczytano ale jka przyjdzie co do czego to wszystkie poza tymi dwoma jak jest koniec rundy to nie lecą... Wie może ktoś dla czego??? Kiedyś już też miałem coś takiego z innymi piosenkami z innego RS-a??? :\ Te co nie chcę albo mi się nie podobają to działają na serwerze a te co mi się podobają i chce aby były na serwerze to nie działają... -.- Pomoże ktoś??? :)
Załóż własny temat.
| « roundsound by szycha | Roundsound by jjaarreekk88 » |