Elo. Mam 27 szablonów na sprzedaż! Wszystkie po minimalnych cenach za sms!
To tylko 4 z 27 szablonów! Szablony już zakodowane! Wystarczy wrzucić przez FTP!
Kontakt GG: 3944726
|
|
Elo. Mam 27 szablonów na sprzedaż! Wszystkie po minimalnych cenach za sms!
To tylko 4 z 27 szablonów! Szablony już zakodowane! Wystarczy wrzucić przez FTP!
Kontakt GG: 3944726
Szablony są darmowe więc wątpię żeby ktoś je kupił ;) Moje zdanie
Ty jesteś darmowy.. Są do kupienia za sms, więc nie darmowe.. ^^
Tak w cenie 1,22 zł ;) Lepiej już kupić z CMS_Szablony bo przynajmniej 100% pewności ;)
By nie było, że darmówka ;] Hehe za 1,22 to mogę ja sprzedać, na CMS są po 7-8zl, najtańsze 2,44 ^^ Obecnie dla mnie liczy się każdy grosz..więc dobre i 60gr za sms 1,22zł..
te co pokazałeś to darmówki, i nie wiem czy zauważyłeś co tam w stopce na nich pisze.
Więc co takiego pisze?! Kopiowanie zabronione? A czy ja coś kopiuje? Nie, nabyłem je, więc mogę je sprzedać.
Grapher Buhaha... Człowieku co ty licencji nie czytałeś jeśli je zakupiłeś na CMS szablony za SMS-a to nie mozesz ich nigdzie rozpowszechniać za free a tym bardziej sprzedawać zresztą już był taki temat bo jaki nobek tak samo zrobił więc radze ci weź to zamknij i wykasuj bo wystarczy jeden email czy telefon do CMS-szablony czy też NiceShoot bo to jeden właściciel i będziesz się ciągał po sądach lub zapłacisz nie małą karę bo to nie jest jakaś firma która można zlekceważyć...
dokładnie teraz wysle e-mail do niceshot i masz problemy ;] wiec przedmowca ma racje i posłuchaj go lepiej
| « Na Sprzedaż strona www.ct-gaming.pl | Styl CS Phpbb By Przemo » |