Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Bazar > Sprzedam > Grafika i www

Grafika i www - Oferty sprzedaży grafiki, szablonów oraz stron www

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 177
Narzędzia wątku

Sprzedam pare layoutów!

exavi is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Sprzedam layouty bardzo tanio!

Nazwa Layouta : Forum layout #1
Podgląd:

(Kliknij aby powiększyć)
Cena: 30zł przelew

Nazwa Layouta : Gaming #1
Podgląd:

(Kliknij aby powiększyć)
Cena: 30zł przelew

Nazwa Layouta : Gaming #2
Podgląd:

(Kliknij aby powiększyć)
Cena: 40zł przelew

Nazwa Layouta : Hosting Gier #1
Podgląd:

(Kliknij aby powiększyć)
Cena: 40zł przelew

Kontakt: GG 874483

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Pare kawałów
Ojciec z synem idą ulicą.Dziecko całą droge marudzi: - Tato, kup mi lody, no kup mi lody, no kup! Ojciec w końcu nie wytrzymuje: - Ja też bym zjadł loda, ale pieniądze mamy tylko na wódkę! Przychodzi matka do domu i zastaje syna przy otwrtej lodówce jedzącego zamrożone pierogi. -...
Dowcipy, kawały, anegdoty
[Wykonam] kodowanie layoutów
witam. Wykonam kodowanie layoutów pod CMS: Webspell 4,1,2/4,2,2 jak i Extreme Fusion IV/PHP Fusion 6. Cena: do 50 zł (zależy od trudności kodowania). więcej info jak na: GG - 5775211 E-mail - shadow.force7042@gmail.com P.S. Moje prace podaje po kontakcie zainteresowanego ze mną na GG...
Wykonam
Pare pytan co do ESL
Witam. Otóz tak ostatnio na ESL'u grałem moze z 3 miesiące temu i tutaj przychodzą na myśl takie pytania. Piszę tutaj ponieważ na ESL'u nie moge znaleźć odp. na pytania napisane ponizej ;) Komenda: developer 1 - dozwolona ? z tego co dawniej pamiętam to chyba nie można było na niej grać, ale...
ESL - europejska liga CS
kilka layoutów na sprzedaż
kilka layoutów na sprzedaż więcej info ba gg: 12950160 posiadam tez kilka innych nieskończonych layoutów wiec jak cos to piszcie linki: http://ifotos.pl/img/layout2-c_ewpxre.png ~ 50zł http://ifotos.pl/img/layout--c_ewpxxp.png ~ 50zł http://ifotos.pl/img/layouta-c_ewpxxn.png ~ 50zł...
Grafika i www
Problemy pare i pare pytań...
Siemka Mam pare problemów, oraz pytań. Problemy : - Nie mogę założyć serwera. Jak daje "Nowa Gra" to gram z samymi botami, i nikt się nie do nich dojść :/ - Zainstalowałem w steamie CS tak jak to się powinną robić (czytałem o tym na różnych forach ;)), a jak włączam CS, do dalej nie gram przez...
Problemy z CS 1.6
Darmowe Kodowanie Layoutow
Witam, oferuje kodowanie szablonu pod cms webspell za darmo, nie możliwe? a jednak więcej info na http://major.unl.pl/beta
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Kodowanie layoutow
Witam mogę zakodować layout(xhtml/css), mogę również podpiąć pod cms webspell + pisanie modów pod webspella. Ostatnie prace: Public Enemies # 2008 Red Star Gaming by zagrajmy.info.pl wychowani na bledach Cena? hmm ciężko powiedzieć bo laye sa rożne i jeden jest banalnie prosty i koduje...
Archiwum forum
Pare aliasow
Witam, chcialem sobie zkminic pare aliasow ale zaden nei dziala (z boarda) Jeden na zmiane broni po strzale z awp - raz zadzialal potem juz nie. Rzut granatem na innym przycisku a potem zmiana spowrotem automatycznie na inna bron - dziala z flashem, ale nie dziala z he nie wiem czemu. Jezeli...
Instalacja gry i podstawy
Pare problemików
Mam pare problemów: Jak włączyć plugin OHS o nazwie: Hitbox (Mam wgrany tylko nie wiem jak go włączyć) Jak dodać więcej PoDBotów w New Game !(Nudzi mnie już granie z 3 botami, szukałem odp. na forum ale nie znalazłem) Kto ma plugin na: - Spadochron (Jak na ULTRA SKILL RYBNICKI SERVER naciske...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Pare problemów
Więc tak , zacznijmy od poczatku ! Sciaglem AMX_Mod_XvAK_1.0 i... - Przez hlds nie mogę dodać botów ! - Jak odpalam przez new game to wogule nie mogę teamu wybrać - Jak odpalić Warcrafta ? - Jak zrobić granice rashu ! (Wiem link do poradnika ... ale to mi wogule nie dziala :D) To all :P ...
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz