Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry Flash - gry online > Gry hazardowe online

Gry hazardowe online - Tutaj znajdziemy gry online - flash - z kategorii hazardowe.

Tagi: , ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 2497
Narzędzia wątku

The Shell Game

Kazik Na Żywo is Offline
forumowy wyjadacz

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Darmowe gry online - The Shell Game Zagraj za darmo w grę The Shell Game

Krótki opis: Ustal stawkę i odgadnij gdzie jest kulka! Coś podobnego jak gra w 3 kubki.

Odp: The Shell Game

Bulcio is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

na 4 lvl się zatrzymałem ;p ale fajne

Odp: The Shell Game

KuBa1307 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Fajna wciągająca gra największy lvl jaki miałem to był 4. W 4 lvl jest już trudno. POLECAM GRE

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
CVS Shell Extension 1.7.2
Free download CVS Shell Extension 1.7.2 | Pobierz za darmo CVS Shell Extension 1.7.2 CVS Shell Extension to innowacyjny program integrujący wersję CVS w systemie Windows Explorer. Umożliwia on wyszukiwanie różnych plików. CVS Shell Extension funkcjonuje...
Programy - software
konta shell
Ma ktoś dostęp do darmowych kont shell? Wystarczy mi max z 30-40 mb
Programowanie
Konta shell
Witam mam pytanie gdzie mi polecacie kupić konto shell?:) żeby postawić takie 2 serwery do cs'a no i konto BNC:D SErwery do cs'a żeby miały 30-45 pingi :D jak coś Takie konto do 150 zł :D
Hosting serwerów gier
serwer Shell 18 zł
Zakupiłem serwer, znalazłem poradnik http://www.forum.wiaderko.com/instalacja-serwera-hlds-counter-strike-1-6/10004-serwer-nonsteam-dla-klanu-za-18z-na-miesi-c.html lecz nie potrafię zrobić ostatniego punktu 8. Proszę o pomoc siedzie już przy tym z 2h Moje gg 1150088
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
shell problem
Przez przypadek zrobiłem za dużo serwerów na jednym koncie shell i sa ogromne lagi. Podajcie komende na to jakie sewery sa wlaczone i jak je wylaczyc. Zrobilem za duzo portow poprostu (27019 itd.)
Serwer shell
Mam pytanie co zrobić żeby serwer na shell.4us.pl byłna24/7. Ponieważ gdy wyłancza putty obrazu serwer mi sie wyłącza.Wszystko zrobiłem zgodnie z instrukcji, tylko ten program do ochrony pisał ze jest chroniony i nie da sie zainstalować a tak to wszytko zrobiłem tak samo. Moje GG 1131844
Help Shell serwer
Mam pytanie dotyczące www.shell.4us.pl czy to prawda ze morza tam postawić serwa CS za 18.30 zł i ile morza tam slotów mieć max z AMX i pluginami i ile transferu zużywa miesięcznie serwer cs 1.6 bo przejmuje sie tym limitem 1 gb miesięcznie (czytałem ze 12 ale czy da sie więcej bez lagów i z amx)
Shell
Witam mam takie pytanko. ponieważ mam zamiar wykupic server shell w http://www.shell.4us.pl/zamow.php i mam pytanie jakie tam są pingi przy 12 graczach ? A jeszcze jedno pytanie.. czy moze znacie inne shelle które pozwalają na postawienie servera na 16 osób ? z góry dzieki
Serwer Shell ?
Witam chciał bym założyć serwa na http://www.shell.4us.pl/ lecz mam kilka pytań: 1. Ile uciągnie maxymalnie osob taki serwer 2. Czy niema problemu z Lagami 3. Czy ktoś już zakładał tam serwer 4. Czy Często serwer pada No to chyba tyle jak cos mi jeszcze przyjdzie do glowy to napisze.. Z góry...
Shell
Witam, mam o to pytanie, czy na końcie SHELL da się postawić serwer CS?

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz