|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() Odp: Battlefield Heroes |
|
|
|
|
Lamka
![]() Postów: 17
Poziom upalenia:
Doświadczenie: palił z lufki
Spalił:
1 za 1 wypowiedź
Postawił: 0 Zarejestrowany: Jul 2009
|
Gra bardzo fajna - potwierdzam :). Szkopół tylko w tym, że po ostatnich updatach - gracze którzy mają kasę, mają przewagę nad graczami którzy nie płacą :(. Cóż, tym bardziej zawziąłem się i klikam zarobkowo (patrz mója blog) aby zarobić na battlefundsy do gry :)
|
|
|
|
| Azgheros zapalił Gibony od: |
patrykx77 (01-03-2010)
|
![]() [langtitle=en]Odp: [Gra Przeglądarkowa] Battlefield Heroes[/langtitle] |
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:
Spalił:
1 za 1 wypowiedź
Postawił: 0 Zarejestrowany: Mar 2010
|
[lang=en]Fantastic flash game! I still enjoy it a lot![/lang]
|
|
|
|
| Gruzny zapalił Gibony od: |
patrykx77 (01-03-2010)
|
![]() Odp: [Gra Przeglądarkowa] Battlefield Heroes |
|
|
|
|
Starsza lamka
![]() Postów: 34
Poziom upalenia:
Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 9 Zarejestrowany: Feb 2010
|
Jesli mowa o Battlefield Heroes czy ma ktoś wykorzystane Redeem Code na ubrania itd lub nie wykorzystane i nie potrzebne moglby mi go dac ;D tzn nie wykorzystanego chyba nikt nieda ale wykorzystany mozna chyba Polakowi dać :) Pozdro Mój nick to .:MeczyWor:. a drugiego juz nie pamietam ;P miłej gry
---------- Post dodany 01-03-2010 o godzinie 16:32 ---------- I dajcie Gibona jak mozecie ;) xD |
|
|
|
|
|
|
|
Lamka
![]() Postów: 17
Poziom upalenia:
Spalił:
1 za 1 wypowiedź
Postawił: 0 Zarejestrowany: Jan 2010
|
gra bardzo jest bardzo (hmm..) ciekawa i wciaga na dlugie godziny ale.. nie podoba mi sie ta bajkowa grafika czuje ze ta gra jest dla dzieci w kategori wiekowej +3
ale reszta jest po prostu wspaniala.. :D |
|
|
|
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:
Spalił:
1 za 1 wypowiedź
Postawił: 0 Zarejestrowany: Jan 2010
|
Siemka! Wiele czytałem o tej grze jest po prostu super , chciałem sie was spytać czemu monitor mi siada jak odpalam tom gre , wszystko z kompem jest spoko tylko często siada mi grafika myślę ,że problem jest w grafice ale nie jestem pewien prosze pomużcie.
|
|
|
|
| Matafix89 zapalił Gibony od: |
patrykx77 (29-03-2010)
|
|
|
|
|
Lamka
Poziom upalenia:
Doświadczenie: abstynent
Spalił:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 Zarejestrowany: Aug 2010
|
Nie zagrałem nawet miesiąca bo po prostu nie mogłem patrzeć na ten armagedon. Większość broni w Royal Army jest niemiecka, a w National Army, aliancka. Nie można użyć sobie serwerów dla siebie bo są losowane. Większość żołnierzy w National Army używali Battlefunds więc musimy przejść na stronę bo inaczej dobrego poziomu nie otrzyma. Też jest dużo hackerów niemieckich więc można oszaleć. Szkoda gadać.
![]() |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
Podobne wątki
|
|
| Temat | Forum |
[Gra Przeglądarkowa] MechsAttack - nowa gra w przeglądarceWitam, Zapraszam wszystkich do nowo powstałej gry: MechsAttack (MechsAttack - darmowa gra przez przeglądarkę). Niestety nie ma tam jeszcze dużo graczy gdyż gra dopiero wystartowała (jest jeszcze w fazie beta). W razie jakichkolwiek pytań, czy problemów zapraszam również na forum: Forum -... | Gry przez przeglądarkę internetową - gry online |
[Gra Przeglądarkowa] ProjektEpidemia - nowa gra przeglądarkowa !Witam wszystkich użytkowników :) Od jakiegoś czasu pisałem ciekawą fabułę gry Strategicznej + RPG. Dziś fabuła jest już prawie dopracowana lecz potrzebuje waszej pomocy. Szukam osób , które by mogły w jakimś stopniu wesprzeć Projekt Epidemia. Nie musisz znać się na programowaniu czy też nawet... | Gry przez przeglądarkę internetową - gry online |
[Gra Przeglądarkowa] Sg-war.qt2.plWitam! Chciałbym zareklamować nową grę przeglądarkową SG-War Jest to gra łącząca elementy sci-fi, strategii i dobrej zabawy :D Gra w klimatach Ogame. Buduj wielkie budowle, kolonizuj nowe planety, steruj swoim wielkim, kosmicznym imperium całkowicie za darmo. Zapraszam do wspólnej gry. | Archiwum forum |
[Problem] Battlefield Heroes Dr pepperMam taki problem ponieważ można dostać darmowe stroje ze strony Drpepper-a i jest na youtube pokazane jak to zrobic ale od okolo 5 dni te sposoby nie działają. Czy może mi ktoś powiedzieć jak dostać ten strój? | Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier |
[Gra Przeglądarkowa] Castle of HeroesPolecam gre Castle of Heroes !!! Nowa gra wojenna ... Castle of Heroes ? Darmowa Strategiczna Gra Przeglądarkowa Gra Tam Duzo Polakow i Wielu Poleca Tą Grę /// W tej grze chodzi o to ile masz sławy,ranga,wojska,atakuje sie innych graczy itd To tyle | Gry przez przeglądarkę internetową - gry online |
Battlefield Heroes- BattlefoundsWitam, jest to mój pierwszy post na tym forum i mam nadzieję, że wybrałem dobry dział. Chodzi mi o Battlefounds, które są doładowaniem do Gry BF Heroes. Prosiłbym o stronę/y mające możliwość zakupywania tych właśnie BF'ów kartą paysafe card. To chyba na tyle. Liczę na pomoc i z góry dziękuje xd ... | Archiwum forum |
Battlefield Heroes - Problem. POMOCY!Witam! Po zainstalowaniu gry Battlefield Heroes włączyłem ją i w momencie gdy miałem wybrać postać - zrobił się czarny ekran :/ Może mam za słabą kartę graficzną? Moja karta to: RADEON 9200 PRO Family (Microsoft Corporation). Proszę o pomoc. Pozdrawiam :D | Problemy techniczne z grami |
Battlefield HeroesSiema! Gdy daję Play Now! czekam chwileczkę to po pewnym czasie wyskakuje mi Error :/ http://www.bankfotek.pl/thumb/367171.jpeg Wie ktoś dlaczego proszę o pomoc ! / Ściągałem wtyczkę potrzebną do grania | Archiwum forum |
Battlefield heroesTak , Zacznę od tego . Zainstalowałem go , nawet grałem przez ok. 30 min . Musiałem odejść od kompa i pojechać po brata na peron , gdy wróciłem Wywalało mnie z serwera . Usunełem go i próbowałem jeszcze raz go zainstalować , a przy początku instalacji , wyskoczyło mi takie coś : Battlefield... | Archiwum forum |
Problem Battlefield HeroesDlaczego gdy gra się włącza widać że jest czarny ekran czyżby słaba karta graficzna? Kartę graficzną mam: Intel(R) 82865 G graphics controller. Dzwięk płynnie chodzi ale ten ekran. POMOCY!!! | Archiwum forum |
|
|
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam