* Gra w pełni bezpłatna
* Nie musisz nic ściągać grasz przez przeglądarkę
* Rozwijaj swojego zawodnika , zdobądź Klub i graj w swojej drużynie
Kilka zdjęć z Gry
Najlepiej sam wejdź i zobacz !!
Football Team - piłkarska gra on-line.
|
|
* Gra w pełni bezpłatna
* Nie musisz nic ściągać grasz przez przeglądarkę
* Rozwijaj swojego zawodnika , zdobądź Klub i graj w swojej drużynie
Kilka zdjęć z Gry
Najlepiej sam wejdź i zobacz !!
Football Team - piłkarska gra on-line.

Ta gra jest stworzona dla miłośników piłki nożnej :) Obecnie w nią gram. Ale po 10 minutach gry, się nudzi. Bynajmniej u mnie tak jest :P.
Cya >.<
@Edit:
A i nie widzę tutaj zdjęć z gry :P
Cya >.<
Gra fajna ;p ale tak jak wyżej kolega napisał ^ gra sie nudzi po godz/dwóch gry ;]
Ostatnio edytowane przez Draco197 ; 20-09-2010 o 15:51
Ja już trochę czasu gram w FT i zdecydowanie polecam. Aczkolwiek przestrzegam przed kupowaniem czegokolwiek za prawdziwe pieniądze bo niestety admini mają tendencje do nakładania ludzi do wydawania pieniędzy ;)
Fajna gra ; )
Obecnie mam 68000UM S1
Mój nick Mateusz Kuryło 10
Gra supcio :D Gdyby ktoś miał jakieś pytanie lub szukał klubu na s.4 PW :) Chętnie pomogę! :D
Przeniosłem to już do działu Bazar -> Sprzedam -> Gry, tak więc nie pisz o tym więcej na forum.

a ja gram 2 miesiace i gra wedlug mnie jest Ciekawa bo to nie plemiona ze musisz siedziec 24/24 patrzec czy ktos Cie nie zatakuje;) tu na spokojnie mozna pograc:]
Spoko Gierka gram wniom mam 332kum !!! xD a gram 1 rok i 6 miesiecy :)
To jest super gra ale wlasnie moze sie znudzic po 10 min tylko dlatego ze trzeba w nia troche dluzej pograc. ;] Ja aktualnie gram ponad 200 dni Na s2 mam 245k Um Obronca mam wlasny klub jakby ktos chcial jakies informacje prosze pisac do Mariusz Dębski
Pozdrawiam .;]
Super gra! Polecam! :) Ale 10 minut dziennie to wystarczający czas na grę, no chyba, że tricki wykonujesz;p
| « [Gra przeglądarkowa] Free Aqua Zoo - Twoje akwarium w przeglądarce | [Gra przeglądarkowa] Stone Age Kings » |