Kolejna odsłona popularnej serii piłkarskich menagerów zapoczątkowanej w 1992 roku. Nasze zadanie polega tu na odpowiednim zarządzaniu wybraną drużyną piłkarską i prowadzeniu jej przez kolejne szczeble kariery.
Championship Manager 2010 to menadżer piłkarski od firmy Beautiful Game Studios, która począwszy od Championship Manager 5 odpowiedzialna jest za opracowywanie kolejnych wydań gry.
Nasze zadanie polega tu na odpowiednim zarządzaniu wybraną drużyną piłkarską i prowadzeniu jej przez kolejne szczeble krajowych i międzynarodowych rozgrywek. Musimy zająć się planowaniem treningów, ustalaniem składów i taktyk na mecze oraz pozyskiwaniem nowych zawodników. Tradycyjnie w podejmowaniu słusznych decyzji konieczne jest śledzenie wielu tabel zawierających różne statystyki.
Championship Manager 2010 został poddany licznym wizualnym ulepszeniom. Mowa tu nie tylko o nowym, atrakcyjnym wyglądzie tabel, menu czy statystyk, ale także premierowym meczowym silniku graficznym. Teraz wszystkie spotkania rozgrywane są w pełnym 3D, a animacje biorących w nich udział piłkarzy realistyczne i szczegółowe. Specjalnie na potrzeby produktu nagranych zostało ponad pięćset różnych sekwencji z wykorzystaniem techniki motion-capture. W dodatku boisko możemy oglądać pod siedmioma kątami nachylenia kamery.
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Masz problem z grą pc? Pisz PW - postaram się pomóc.
Beautiful Game Studios ( producent )
SCi / Eidos ( wydawca )
Cenega Poland ( dystrybutor PL )
sportowe ( manager piłkarski )
11 września 2009 ( światowa data premiery )
18 września 2009 ( data wydania w Polsce )
tryb gry: single player nośnik: 1 DVD
wymagania wiekowe: brak ograniczeń cena w dniu premiery: 99,90 zł
wymagania sprzętowe: Pentium 4 3 GHz, 1 GB RAM, karta grafiki 128 MB (GeForce FX 5700 lub lepsza), 3 GB HDD, Windows XP SP2/Vista
Kolejna odsłona popularnej serii piłkarskich menagerów zapoczątkowanej w 1992 roku. Nasze zadanie polega tu na odpowiednim zarządzaniu wybraną drużyną piłkarską i prowadzeniu jej przez kolejne szczeble kariery.
Championship Manager 2010 to menadżer piłkarski od firmy Beautiful Game Studios, która począwszy od Championship Manager 5 odpowiedzialna jest za opracowywanie kolejnych wydań gry.
Nasze zadanie polega tu na odpowiednim zarządzaniu wybraną drużyną piłkarską i prowadzeniu jej przez kolejne szczeble krajowych i międzynarodowych rozgrywek. Musimy zająć się planowaniem treningów, ustalaniem składów i taktyk na mecze oraz pozyskiwaniem nowych zawodników. Tradycyjnie w podejmowaniu słusznych decyzji konieczne jest śledzenie wielu tabel zawierających różne statystyki.
Championship Manager 2010 został poddany licznym wizualnym ulepszeniom. Mowa tu nie tylko o nowym, atrakcyjnym wyglądzie tabel, menu czy statystyk, ale także premierowym meczowym silniku graficznym. Teraz wszystkie spotkania rozgrywane są w pełnym 3D, a animacje biorących w nich udział piłkarzy realistyczne i szczegółowe. Specjalnie na potrzeby produktu nagranych zostało ponad pięćset różnych sekwencji z wykorzystaniem techniki motion-capture. W dodatku boisko możemy oglądać pod siedmioma kątami nachylenia kamery.
W Championship Manager 10 wprowadzono również dwa nowe elementy, których nie było w poprzednich częściach cyklu. Pierwszym z nich jest edytor stałych fragmentów gry. Możemy dzięki niemu dokładnie zaplanować sposób wykonania rzutów wolnych i rożnych przez graczy naszego zespołu. Ustalamy kolejno zawodników wbiegających w pole karne, zamykających akcje, przebieg podań oraz gracza, który w decydującym momencie ma oddać strzał na bramkę przeciwnika. Wykonanie naszych pomysłów możemy oglądnąć korzystając z trybu 3D, tego samego, co podczas spotkań.
Drugą innowacją jest rozbudowa i tworzenie sieci poszukiwaczy talentów do naszej drużyny. Na specjalnej mapie świata wybieramy kraj, a następnie decydujemy jak dużo pieniędzy przeznaczyć na poszukiwania obiecujących piłkarzy w tym rejonie świata. Im większe kwoty tym bardziej szczegółowe informacje dotyczące piłkarzy otrzymujemy. Aby jednak dostać pełen obraz możliwości potencjalnej przyszłej gwiazdy należy obserwować ją przez kilka miesięcy.
Autorzy udoskonalili również moduł przesyłania wiadomości do użytkownika. Gracz może filtrować otrzymywane informacje i wybierać tylko te, które wydają mu się istotne z punktu widzenia menadżera drużyny. Do jego dyspozycji oddano też narzędzie analityczne ProZone, dzięki któremu może monitorować postępy swoich zawodników po każdym rozegranym meczu i rozpracowywać taktyki innych zespołów.
Championship Manager 2010 PL!!!
Kod:
▲▼▲▼▲▼ LINKI MOŻNA POBIERAĆ NA PRZEMIAN ▲▼▲▼▲▼
Full-Rip Skullptura - 160MB !!
Kod:
Z WERSJI REPACK NIE BYŁO NIC WYCIETE... POPROSTU JEST MOCNO SPAKOWANA !!!
Nazwa.............................................: Championship.Manager.2010-RELOADED
Data wydania......................................: 13.09.2009
Rozmiar...........................................: 996.90 MB (obraz .ISO)
Dodatkowe info....................................: jest wersja polska
Interchangeable Links
można pobierać naprzemiennie
pliki pakowane po 200 MB
Kod:
mirror
Kod:
mirror
Kod:
mirror
Kod:
5% danych naprawczych
hasło:
Kod:
L3Q
Kod:
1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content.
5. Play the game.
6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!
L3Q sciaglem wszystkie pliki... i jak ja mam to zainstalowac otworzyc? przez deamona otwieram i wyskakuje mi ze nie da sie zamontowac obrazu.. pomozcie!!!:P
L3Q sciaglem wszystkie pliki... i jak ja mam to zainstalowac otworzyc? przez deamona otwieram i wyskakuje mi ze nie da sie zamontowac obrazu.. pomozcie!!!:P
spoko fajna gra, fajnie sie gralo ale... 18.08.09 godzina 8 rano.. i gra wraca do pulpitu... wiem ktos moze co trzeba zrobic? komp mam dobry spelnia wymagania spokojnie,czy wy tez macie taki problem?
bo z tego co juz wiem to nie tylko ja mam taki problem...
Ostatnio edytowane przez beRRo ; 05-10-2009 o 15:12.
Powód: post pod postem !
Take total control with Championship Manager 2010, the leading name in football management simulations is back with a brand new look and a host of new features to bring the most loved sport in the world straight to your PC.
The fully animated, 3D match engine (featuring 500 fully motion captured animations per player) propels you right into the heart of the action on matchday, taking your management experience one step further. The only match engine specifically designed and created for a football management game allows you to watch the team in action as they put your carefully crafted tactics into action, view individual performances and be on hand to make changes when things go wrong.
It's not just on the pitch Championship Manager has changed, 2010 brings players a host of never before seen features including; CM Season Live™, Scouting Networks, Drill Training, Set-piece creator and video capture. For the first time ever start the game at key moments during the new season and face real world management challenges.
With a brand new interface and backed by a huge database with all the latest data, begin the journey to manage your team to success and bathe in glory.
[/SPOILER]
..:: dodałem 10% danych naprawczych w celu uniknięcia błędów CRC ::..
..:: najlepsza jakość ::..
..:: mój upload ::..
..:: party po 200 MB ::..
..:: format kompresji - RAR ::..
Kod:
Football Manager 2010-RELOADED + SPOLSZCZENIE
http://www.gry-online.pl/Galeria/Gry9/340281890.jpg
Producent..........: Sports Interactive
Wydawca............: SEGA
Dystrybutor PL.....: CD Projekt
Kategoria..........: sportowe ( manager )
Wymagania wiekowe..: brak ograniczeń
FIFA Manager 2010 *2009* Repack
http://img2.immage.de/2810a08.jpg
Opis gry: FIFA Manager 10 jest licencjonowaną i oficjalną symulacją pracy menadżera piłkarskiego. Sukcesy i porażki poszczególnych meczy zależą od wielu czynników. Należy zadbać o wizerunek zewnętrzny naszej drużyny, np....
Witam. Przedstawiam Wam jedną z najlepszych gier w kategorii gry sportowe . Znajdziesz tutaj opis Football Manager 2009 PL , oraz download. Pobierz Menagera i graj.
http://www.gram.pl/upl/katalog/w3/200810011202073071.jpg
Najlepszy, wielokrotnie nagradzany menedżer piłkarski na PC powraca w...
Menadżer Kolarski / Pro Cycling Manager: Tour de France 2009
http://img31.imageshack.us/img31/7039/2606421procyclingmanage.jpg
Kolejna edycja znanego i lubianego managera kolarskiego. Seria funkcjonuje już od 2001 roku, udostępniając graczom możliwość poprowadzenia własnej drużyny...
http://www.ggmania.com/pics/rc/h0955.jpg
http://www.lariaeditutti.org/karma/wordpress/wp-content/uploads/2007/09/colin-mcrae-rally-2005-20041206014328582-000.jpg
Pierwsza gra z serii Rally Championship pojawiła się już na początku lat 90. Jednak prawdziwy rozgłos serii przyniosła 3 gra z tego...
World Championship Snooker 2005
http://rapidpic.org/images/covertrt.jpg
INFO:
Kategoria: sportowe ( bilard )
Producent: Blade Interactive
Wydawca: SEGA
Data premiery: 15 kwietnia 2005
Data wydania PL: obecnie brak planów wydania
Tryb gry: single / multiplayer
Football Manager 2009 PSP
http://www.makinparah.com/wp-content/uploads/football-manager-2009-handheld-psp.jpg
Football Manager (w USA i Kanadzie Worldwide Soccer Manager) - seria gier komputerowych z gatunku managerów
piłkarskich. Powstała po rozpadzie duetu SI Games - Eidos, który...
Free download / pobierz za darmo PDC World Championship Darts - Popularna gra w rzutki :) juz nie musisz chodzic do Pubu zeby zagrac :)
http://actualgameplay.com/wp-content/uploads/2007/07/pdc-world-championship-darts-box.jpg
PDC World Championship Darts to połączenie gry sportowej,...
Gry sportowe i gry wyścigowe
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u