Popularne odwołania do tej strony: fim speedway grand prix downolad, skad sciagnac gre speedway grand prix, chromeengine3.dll, fim speedway grand prix 3 2008 pl free, grampri gp2 gra, sciagniecie gry sgp speedway 1
Wszystko juz zrobilem ale teraz mi wyskakuje blad ze serial jest nieprawidlowy wie ktos co zrobic? dziala ta gra komus? bo wszyscy sie tu madrujecie ale jestem ciekawe czy sciagneliscie i gracie czy tylko krytykuje innych ze nieczytaja postow... tego problemu niebylo wiec pytam co zrobic jezeli mi wyskakuje ze serial jest nieprawidlowy? pomoz ktos (serial mam zapisany w dokumencie tekstowym i niby jest taki jak powinien byc ale mimo tego nieodpala gra)
ejj tez mam ten problem! niech ktos cos poradzi :D;p
Odp: [RapidShare] Fim Speedway Grand Prix 3 (2008) PL
na wstępie chciałem powiedzieć że też mam taki problem że gdy chce uruchomić grę to wyskakuje mi komunikat że jest zły klucz licencyjny.
a Ci co mówią żeby jeszcze raz zainstalować tą grę to widać nie ściągneli po prostu tych plików o których my dyskutujemy ... :/
bo po ściągnięciu tych plików i wypakowaniu ich mamy już folder z grą, tej gry nie trzeba dodatkowo instalować na kompach więc jak mamy wpisać inny klucz licencyjny .... skoro nawet nas o to nie proszą przy instalacji bo po prostu jej nie ma.. a przy wgraniu każdego cracka dzieje się to samo.
więc może ktoś tu napisze jak to zrobić, hm ? :)
Może zapytajmy toxica. On wrzucił grę na forum więc powinien wiedziec jak ją zainstalować. Ja mam to samo. Nie widzi płyty. Niech ktoś powie jak to zrobić.
EEEE...Co mi z tego ,że podaliście seriala skoro tej gry nie można (według mnie xD) przeinstalować albo jakoś wpisać nowego seriala ponieważ są ta jakby pliki już zainstalowanej gry..?
EEEE...Co mi z tego ,że podaliście seriala skoro tej gry nie można (według mnie xD) przeinstalować albo jakoś wpisać nowego seriala ponieważ są ta jakby pliki już zainstalowanej gry..?
Pierwsze okrążenia były b. nudne, ale reszta wyścigu była już fenomenalna. Brawa dla Alonso. Kapitalny wyścig w jego wykonaniu. Ma coraz większe szanse na mistrzostwo. Massa z dobrą strategią jechał, ale w końcówce wyraźnie opony się gorzej spisywały. Słabo wypadł McLaren. Szkoda oczywiście...
Grand Prix 4 Season (2010/PC/RePack) - mp
http://i37.tinypic.com/fuasn5.jpg
Grand Prix 4 Season (2010/PC/RePack)
English | PC | Developer: MicroProse | Publisher: Infogrames | 1,1GB
Genre: Racing
Description: The assembly in 2010 in the assembly contains 17 tracks of the season 2010:
Darmowe gry online - Grand Prix Challenge 2 Zagraj za darmo w grę Grand Prix Challenge 2
Krótki opis: Wyścigi to coś, co faceci lubią najbardziej!
Sterowanie:
Strzałki - poruszanie się
Spacja -turbo
http://forum.wiaderko.com/swf/4/4d6-Grand-Prix-Challenge-2.swf
Witam!!! Poszukuję kodu licencyjnego do gry New Star Grand Prix. Jeżeli ktoś go posiada albo znalazł w necie (gdzie ja nie mogłem znalezc) proszę o kontankt na PW.
Darmowe gry online - F1 Kart Grand Prix Zagraj za darmo w grę F1 Kart Grand Prix
Krótki opis: Poruszasz się po trzech pasach, musisz uważać by nie wpaść na inny bolid
http://forum.wiaderko.com/swf/1/19a-F1-Kart-Grand-Prix.swf
FIM Speedway Grand Prix 3
Producent:
Techland
Język:
polski
FIM Speedway Grand Prix 3 to najnowsza odsłona serii, która cieszy się mianem najlepszego symulatora czarnego sportu. Pełna licencja BSI, dzięki której otrzymujemy aktualny skład zawodników (zgodny z sezonem, który rozpocznie się...
Gry sportowe i gry wyścigowe
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u