Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry komputerowe > Gry sportowe i gry wyścigowe

Gry sportowe i gry wyścigowe - Recenzje, pełne wersje gier sportowych i gier wyścigowych. RapidShare, download, pobierz (tylko legalne pliki).

Tagi: , , ,

Popularne odwołania do tej strony: test drive unlimited download, tdu download, test drive unlimited pobierz, crack do tdu, test drive ultimate, crack do tdu download, tdu pobierz, test drive unlimited 2 download rapidshare, test drive ultimate download, pobierz test drive unlimited, test drive unlimited pobierz za darmo, test drive unlimited 2 crack offline download, download test drive unlimited, test drive unlimited do pobrania, test drive unlimited download rapidshare, test drive unlimited, test drive unlimited 2 do pobrania, tdu dowload, test drive unlimited dowoland, test drive unlimited 2 download rs, test drive unlimited dowland, test drive unlimited rapid, crack tdu download, jak pobrać gre test drive unlimited, test drive unlimited pl download
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 97263
Narzędzia wątku

[Download][PC][RapidShare] Test Drive Unlimited

toxiC is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Free download / pobierz za darmo. Test Drive Unlimited
Kolejna odsłona kultowej gry wyścigowej, gdzie ścigamy się róźnorodnymi samochodami.
Zapraszam do ściągania!

kategoria: wyścigi - samochodowe
producent: Eden Studios
wydawca: Atari / Infogrames
dystrybutor PL: CD Projekt
data premiery: 16 marca 2007
data wydania PL: 06 kwietnia 2007

Istniejąca od 1987 roku seria Test Drive przez lata doczekała się mnóstwa kontynuacji, w których sukcesywnie zmieniała swoje oblicze. Omawiana produkcja jest pierwszą, jaką stworzono z myślą również o konsoli Xbox 360 i w stosunku do swoich poprzedników zawiera najwięcej zmian, odróżniających ją od standardowych wyścigów samochodowych.

Pierwszą zmianą, jaką napotkają gracze po uruchomieniu gry jest możliwość wybrania tzw. avatara, czyli wizerunku kierowcy. Ma to miejsce na lotnisku, gdzie zaczyna się cała zabawa. Ponadto w trakcie gry odwiedzamy sklepy i kupujemy ubrania, które odróżnią nas od innych użytkowników Test Drive Unlimited podczas rozgrywek sieciowych. Warto dodać, że ciuchy nabywa się za kupony wygrywane za podwożenie autostopowiczów. Część ubrań firmowana jest przez prawdziwych projektantów, np. Marka Ecko, część można ściągnąć z Internetu za pomocą łatwej w obsłudze usługi. Kolejna zasadnicza zmiana dotyczy sposobu uczestnictwa w wyścigach. Każdy gracz otrzymuje na starcie swój dom z garażem, który stanowi bazę wypadową do wszystkich działań podjętych podczas zmagań. Swoje własne cztery kąty umożliwiają np. odbiór wewnętrznej poczty elektronicznej, przeglądnięcie stale uaktualnianego biuletynu informującego o nowych samochodach i wyścigach, a także korzystanie z aukcji internetowych na modłę popularnego serwisu eBay, gdzie inni użytkownicy wystawiają do sprzedaży swoje maszyny. Odpowiedzialny za wydanie gry koncern Atari postarał się również, aby po premierze programu można było ściągać z sieci modele nowych samochodów. Ich liczba jest uzależniona od zawartych umów na wykorzystanie licencji pomiędzy Atari a producentami prawdziwych aut.

Po podjęciu gotowości wyruszenia na ulice, gracz udaje się do garażu, który nie spełnia tylko funkcji dekoracyjnych, ale stwarza również możliwość wyposażenia auta w kosztowne elementy wyposażenia wnętrz. Gracz może również obchodzić samochód, przyglądać się mu pod każdym kątem, otwierać drzwi i podziwiać tapicerkę. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że w grze standardowo zawartych jest około 90 luksusowych samochodów i motocykli, Test Drive Unlimited odkryje się przed nami nie tylko jako produkt rozrywkowy, ale również jako interaktywny katalog aut, które możemy dowolnie oglądać i podziwiać.

Jeśli chodzi o trasy, programiści firmy Atari postanowili powołać się na dobrodziejstwa płynące z natury. Areną zmagań jest hawajska wyspa Oahu, gdzie na przejechanie czeka ponad tysiąc mil dróg i szos, wiernie odwzorowanych i pieczołowicie przygotowanych na podstawie zebranych wcześniej danych satelitarnych.

Dzięki możliwości rozgrywek online, tysiące graczy może brać udział w zmaganiach na wyspie w tym samym momencie, co zbliża Test Drive Unlimited do produktów z gatunku MMO. Gracze mogą wyzywać na pojedynki innych użytkowników programu, a zarobione w ten sposób pieniądze wydawać np. na rozbudowę samochodów lub kupno obszerniejszego domu. Ogromną zaletą programu jest możliwość dowolnego generowania tras w obrębie wyspy, poprzez wyznaczanie miejsca startu i mety oraz tzw. checkpointów (punktów czasowych), niezbędnych do zaliczenia w trakcie jazdy. Pomysłowi i wymagający użytkownicy Test Drive Unlimited będą w stanie opracować w łatwy sposób wyścigi, które mogą trwać nawet trzy godziny czasu rzeczywistego (ponad 50 zasad i ustawień).

Fantastyczna grafika, oszałamiająca oprawa dźwiękowa i znakomity model fizyczny doceni każdy zwolennik wyścigów o zręcznościowym charakterze. Test Drive Unlimited to gra efektowna w każdym calu, a wprowadzenie dużej ilości nowatorskich rozwiązań powoduje, że z pewnością emocji nie zabraknie.

Screeny:

Linki do pobrania:

Kod:
 Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

Crack:

Kod:

Spolszczenie:

Kod:

Odp: [RapidShare] Test Drive Unlimited

skilluje skilla is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

tutaj macie inne linki:
Kod:

pass:
Kod:
warez-bb_evil2k

dam92 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

pierwsze linki niedzialaja włączylem 1 i wyskoczylo ze nieznaleziono plikow a drugie dzialaja ale jak chce rozpakowac to wyskakuje w arch 4 jest błąd crc i nieda sie nic zrobic;/
edit: sory te drugie działają jak narazie ściągłem ponownie 4arch i wypakowało się:)

Ostatnio edytowane przez dam92 ; 18-03-2009 o 20:01.

<<<FANTA>>> is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Hej, co jest ? Jak już pobrałam i chce otworzyć, to pisze, że mam hasło wprowadzić. Ktoś wie jakie to hasło ?

beRRo is Offline
forumowy wyjadacz

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Cytat:
Napisał <<<FANTA>>> Zobacz post
Hej, co jest ? Jak już pobrałam i chce otworzyć, to pisze, że mam hasło wprowadzić. Ktoś wie jakie to hasło ?
Kod:
warez-bb_evil2k

kgb1994 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Witam wszystkich. Mam pytanie jak będzie "chodził" Test Drive Unlimited na kompie z procesorem P4 3.0 Gh 2Gb RAM karta grafiki 128MB. To pierwsze a drugie to jak będzie "chodził" na kompie z procesorem pentium d 2x 2.8 Gh 2Gb RAM karta grafiki 128MB.

PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ.

beRRo is Offline
forumowy wyjadacz

Poziom upalenia:

Cytat:
Napisał kgb1994 Zobacz post
Witam wszystkich. Mam pytanie jak będzie "chodził" Test Drive Unlimited na kompie z procesorem P4 3.0 Gh 2Gb RAM karta grafiki 128MB. To pierwsze a drugie to jak będzie "chodził" na kompie z procesorem pentium d 2x 2.8 Gh 2Gb RAM karta grafiki 128MB.

PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ.
Wymagania:

Pentium 4 2.4 GHz,
1 GB RAM,
karta graficzna 256MB (GeForce 6600GT lub lepsza),
8 GB HDD,
Windows 2000/XP

kgb1994 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Dzięki a jak będę miał 128 MB karę grafiki a nie 256 MB to będzie się bardzo zacinało czy nie?

korzonek1111 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

prosze o mała pomoc gdyz sciagnełem TDU ze strony odsiebie.com ale nie ma tam klucza uwierzytelniajacego czy moze zna ktos strone z tym własnie kluczem
PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ z gory Dziekuje :)

Waco PP is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Serial działajacy ale tylko offline 1HQG-HMTD-M3X2-6W1H
I crack może się przyda:

666

Luke7 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Rozpakowałem pliki od skilluje skilla i wypakowało się tylko obraz plik tekstowy i plik którego nie mogę otworzyć. Pomocy!!

Bulcio is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

a na Viscie Pójdzie ? Bym Sobie sciągnooł ale Ziomek Tam u góry napisałam wymagania i w nich pisze 2000/XP Więc Niemam pewnośći

EDIT

Można Inny Upload Niż na Rapidzie ?

beRRo is Offline
forumowy wyjadacz

Poziom upalenia:

Cytat:
Napisał Bulcio Zobacz post
a na Viscie Pójdzie ? Bym Sobie sciągnooł ale Ziomek Tam u góry napisałam wymagania i w nich pisze 2000/XP Więc Niemam pewnośći

EDIT

Można Inny Upload Niż na Rapidzie ?
Kod:

beRRo zapalił Gibony od:
mafioso512 (02-10-2009)

Bulcio is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

a na viscie pójdzie ???

beRRo is Offline
forumowy wyjadacz

Poziom upalenia:

Cytat:
Napisał Bulcio Zobacz post
a na viscie pójdzie ???
wymagania sprzętowe: Pentium 4 2.4 GHz, 1 GB RAM, karta graficzna 256MB (GeForce 6600GT lub lepsza), 8 GB HDD, Windows 2000/XP

lslsss is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

mam problem sciagnolem test Drive Ultimated a przy wypakowaniu mi pisze potrzebny jest nastepny wolumin i wloz dysk z tym woluminiem prosz pomuzcie co mam z tym zrobic

Waco PP is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:

Niech zgadnę, ściągnąłeś tylko jeden part ?

Overclocker is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

sciagam ciekwe czy jest odrazu crack w tym 2 linku

1CyberShot1 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Nowe DZIAŁAJĄCE linki!!! Bez hasła!!!

Test Driver Unlimited

Test Drive Unlimited
producent: Eden Studios
wydawca: Atari / Infogrames
dystrybutor PL: CD Projekt
zobacz: pomoc techniczna dystrybutora
kategoria: wyścigi / samochodowe

Data Premiery:
Świat: 16 marca 2007
Polska: 06 kwietnia 2007

tryb gry: single / multiplayer
tryb multiplayer: LAN / Internet
wymagania wiekowe: brak ogranicze?

nośnik: 1 DVD | cena: 99,90 PLN
Rozsądne wymagania sprzętowe:
Pentium 4 2.4 GHz, 1 GB RAM, karta graficzna 256MB (GeForce 6600GT lub lepsza), 8 GB HDD, Windows 2000/XP.

Opis Gry

Istniejąca od 1987 roku seria Test Drive przez lata doczeka?a si? mn?stwa kontynuacji, w kt?rych sukcesywnie zmienia?a swoje oblicze. Omawiana produkcja jest pierwszą, jaką stworzono z myślą r?wnie? o konsoli Xbox 360 i w stosunku do swoich poprzednik?w zawiera najwi?cej zmian, odr??niających ją od standardowych wyścig?w samochodowych.

Pierwszą zmianą, jaką napotkają gracze po uruchomieniu gry jest mo?liwoś? wybrania tzw. avatara, czyli wizerunku kierowcy. Ma to miejsce na lotnisku, gdzie zaczyna si? ca?a zabawa. Ponadto w trakcie gry odwiedzamy sklepy i kupujemy ubrania, kt?re odr??nią nas od innych u?ytkownik?w Test Drive Unlimited podczas rozgrywek sieciowych. Warto doda?, ?e ciuchy nabywa si? za kupony wygrywane za podwo?enie autostopowicz?w. Cz?ś? ubra? firmowana jest przez prawdziwych projektant?w, np. Marka Ecko, cz?ś? mo?na ściągną? z Internetu za pomocą ?atwej w obs?udze us?ugi. Kolejna zasadnicza zmiana dotyczy sposobu uczestnictwa w wyścigach. Ka?dy gracz otrzymuje na starcie sw?j dom z gara?em, kt?ry stanowi baz? wypadową do wszystkich dzia?a? podj?tych podczas zmaga?. Swoje w?asne cztery kąty umo?liwiają np. odbi?r wewn?trznej poczty elektronicznej, przeglądni?cie stale uaktualnianego biuletynu informującego o nowych samochodach i wyścigach, a tak?e korzystanie z aukcji internetowych na mod?? popularnego serwisu eBay, gdzie inni u?ytkownicy wystawiają do sprzeda?y swoje maszyny. Odpowiedzialny za wydanie gry koncern Atari postara? si? r?wnie?, aby po premierze programu mo?na by?o ściąga? z sieci modele nowych samochod?w. Ich liczba jest uzale?niona od zawartych um?w na wykorzystanie licencji pomi?dzy Atari a producentami prawdziwych aut.

Po podj?ciu gotowości wyruszenia na ulice, gracz udaje si? do gara?u, kt?ry nie spe?nia tylko funkcji dekoracyjnych, ale stwarza r?wnie? mo?liwoś? wyposa?enia auta w kosztowne elementy wyposa?enia wn?trz. Gracz mo?e r?wnie? obchodzi? samoch?d, przygląda? si? mu pod ka?dym kątem, otwiera? drzwi i podziwia? tapicerk?. Jeśli we?miemy pod uwag?, ?e w grze standardowo zawartych jest oko?o 90 luksusowych samochod?w i motocykli, Test Drive Unlimited odkryje si? przed nami nie tylko jako produkt rozrywkowy, ale r?wnie? jako interaktywny katalog aut, kt?re mo?emy dowolnie ogląda? i podziwia?.

Jeśli chodzi o trasy, programiści firmy Atari postanowili powo?a? si? na dobrodziejstwa p?ynące z natury. Areną zmaga? jest hawajska wyspa Oahu, gdzie na przejechanie czeka ponad tysiąc mil dr?g i szos, wiernie odwzorowanych i pieczo?owicie przygotowanych na podstawie zebranych wcześniej danych satelitarnych.

Dzi?ki mo?liwości rozgrywek online, tysiące graczy mo?e bra? udzia? w zmaganiach na wyspie w tym samym momencie, co zbli?a Test Drive Unlimited do produkt?w z gatunku MMO. Gracze mogą wyzywa? na pojedynki innych u?ytkownik?w programu, a zarobione w ten spos?b pieniądze wydawa? np. na rozbudow? samochod?w lub kupno obszerniejszego domu. Ogromną zaletą programu jest mo?liwoś? dowolnego generowania tras w obr?bie wyspy, poprzez wyznaczanie miejsca startu i mety oraz tzw. checkpoint?w (punkt?w czasowych), niezb?dnych do zaliczenia w trakcie jazdy. Pomys?owi i wymagający u?ytkownicy Test Drive Unlimited b?dą w stanie opracowa? w ?atwy spos?b wyścigi, kt?re mogą trwa? nawet trzy godziny czasu rzeczywistego (ponad 50 zasad i ustawie?).

Fantastyczna grafika, osza?amiająca oprawa d?wi?kowa i znakomity model fizyczny doceni ka?dy zwolennik wyścig?w o zr?cznościowym charakterze. Test Drive Unlimited to gra efektowna w ka?dym calu, a wprowadzenie du?ej ilości nowatorskich rozwiąza? powoduje, ?e z pewnością emocji nie zabraknie.

Download:
Kod:

Crack
Kod:

ZIOM5000 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Słuchajcie,
mam ukończone 99% gry na profilu multiplayer.

Nie mogę przejść gry do końca, bo jest jakiś błąd, który nie pozwala połączyć się do wyścigów multiplayer (3 między klubowe i ostatnie 10pkt :/) . Wiem, że problem jest znany pośród graczy, ale nie mogę znaleźć konkretnego rozwiązania. Ci co mają już 100% (i poziom As) nie chcą nic mówić, a jedni gadają o crashu.

Widziałem kilka takichtam bajeczek o zcrashowaniu save'a, ale wykonałem (z backupem ;) ) i w ogóle nie zadziałało.

Czy ktoś wie, jak mogę dobić grę do tych 100% ? Bo nie znam innego sposobu oprócz kilku osób na serwerze LAN osiedlowym mających TDU i umawiających się. A to jest u mnie niemożliwe. :/

Za pomoc postawię gibona.

Zapraszam na cs-projekt.xaa.pl!! Świetny serwer ZM, ogarnięci admini, niski ping.

USP .45 + Famas = 4ever !!!! OWNAGEEE! :D

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku