Popularne odwołania do tej strony: tony hawk american wasteland download, thaw download, tony hawk american wasteland demo download, download thaw, download tony hawk american wasteland, tony hawk american wasteland download pl, tony hawk american wasteland do pobrania, tony hawk american westland download, thaw download full, th american wasteland download, tony hawk american wasteland ściągnij, tony hawk american wasteland pl download, tony hawk amerirican wasteland dowald, american wasteland download, tony hawk american wasteland dowload, thaw dowloand, thaw donwload, tony hawk american westlan dowload, tony hawk american wasted download, tony hawk american westland dowland, tony hawk american wasterland download, tony hawk american wasteland download za darmo, tony hawk american wasteland full download, sterowanie w thaw, tony hawk americna westland demo download
Free download / pobierz za darmo - Tony Hawk's American Wasteland Poniżej opis i link do gry. Zapraszam do ściągania i komentowania.
Tony Hawk’s American Wasteland jest następną grą zręcznościową z serii, firmowanej nazwiskiem znanego amerykańskiego sportowca. System zabawy przypomina dwie odsłony Tony Hawk’s Underground, a akcję umiejscowiono tylko na terenie Los Angeles (obecność prawdziwych lokacji pokroju Hollywood itd.).
Włączając tryb fabularny wcielamy się w rolę prowincjonalnego chłopaka, który przybywa do największej kalifornijskiej metropolii, aby zostać mistrzem jazdy na deskorolce. Dowolnie konfigurujemy wygląd postaci nawet w trakcie rozgrywki, odwiedzając sklep z ciuchami, fryzjera etc. Naturalnie nie od razu uzyskujemy dostęp do całego obszaru Miasta Aniołów. Odkrywanie kolejnych przestrzeni odbywa się dzięki wykonywaniu rozmaitych zadań, zlecanych przez bohaterów niezależnych. Wśród tych ostatnich pojawiają się nie tylko zwykli mieszkańcy aglomeracji, ale również profesjonalni zawodnicy (na ich czele oczywiście tytułowy Tony Hawk, którego trzeba pokonać). Natomiast w przedostawaniu się do odległych punktów pomagają autobusy.
Oprócz przemieszczania się na deskorolce i wykonywania mnóstwa widowiskowych akrobacji, developerzy pozwolili nam na pokierowanie wyczynowym rowerem typu BMX. Ponadto oglądamy specjalny tryb rozgrywki, udostępniający lokacje z poprzednich części serii. Standardowo nie brakuje dynamicznej ścieżki muzycznej, a całość wieńczy opcja malowania graffiti własnego projektu na dowolnie wybranej ścianie.
DOWNLOAD
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Witam jestem tu nowa i właśnie sobie ściągnęłam Tony Hawk American Wasteland i jak rozpakowuje to Winrarem to pojawia mi się taki komunikat. C:\Documents and Settings\oem\Ustawienia lokalne\Temp\Rar$DI00.109\tthawa.c00
Że tutaj brakuje mi wolumina i nie wiem co zrobić. Byłabym wdzięczna o każdą nadesłaną pomoc.
wlancza sie gra daje story mode potem nowa kariere i pokazuje sie na chwile skejter i mi sie wylancza nie mam komunikatu // 1. Używaj opcji "edytuj". 2. Przydałaby się interpunkcja...
Ostatnio edytowane przez cozabezczelny ; 21-10-2009 o 20:45.
[ Party mozna pobierac na przemian ]
5% danych naprawczych, Party po 200 MB, Bez hasla
lub
lub
lub
-.- Mam problem a konkretnie juz mam wszystkie paczki w jednym folderze,i teraz nie wiem jak to uruchomić, albo chociaż co robic dalej ;/
Z gory dzieki ;]
Ostatnio edytowane przez assasek ; 15-02-2010 o 20:38.
Powód: Rozwiazanie problemu...
-.- Mam problem a konkretnie juz mam wszystkie paczki w jednym folderze,i teraz nie wiem jak to uruchomić, albo chociaż co robic dalej ;/
Z gory dzieki ;]
Mam problem z THAW'em. Chodzi o to, że ściągnąłem sobie THAW'a, instalacja przebiegła idealnie. Gdy chcę włączyć grę wyskakuje komunikat: No disc inserted.
Please insert the THAW Disc.
Ściągnąłem cracka, wgrałem ale nie pomogło. Być może, że robię coś źle. Proszę o pomoc, z góry dziękuję :)
witam (nie czepiaj sie za ilosc pytan bo moj kolega to potrzebuje a nie ma neta)
w tony hawk's american weasteland mój kumpel nie wie gdzie są takie klawisze jak f,r,g itp.
mozecie podac lokalizacje ich na klawiaturze w grze???
Witam.
Od razu chciałbym wspomnieć że nie znalazłem dokładnej odpowiedzi na mój problem, dlatego postanowiłem założyć temat.
Jak napisałem w temacie chodzi o grę Tony Hawk's Underground 2, a dokładniej o zmianę akceleracji sprzętowej na maximum.
Podczas uruchamiania gry wyskakuje okno, w...
Download for free / Pobierz za darmo - Tony Hawk's Underground 2
Artykuł zawiera:
- Opis gry;
- Screeny:
- Linki.
Opis gry Kolejna część bardzo popularnej serii symulacji jazdy na deskorolce, sygnowanej nazwiskiem słynnej gwiazdy tego sportu – Tony’ego Hawka. Warto przy okazji zaznaczyć, że...
Witam. Otóż mam problem z grą tony hawk's american wasteland a mianowicie podczas gry gdy próbuję coś zrobić gra mi się zawiesza na 1-2 sekundy, następnie przez 1 sekundę wyświetla mi sie blue-screen żeby później zresetował mi się komputer. Proszę o szybką pomoc. Z góry THX.
Download for free / Pobierz za friko!!! - Tony Hawk 4
Art zawiera opis kilka screenów oraz linki do pobrania xD
Jest to sequel gry Tony Hawk's Pro Skater taktującej o stosunkowo nowej dyscyplinie sportowej jaką jest jazda na deskorolce. Możemy w niej sterować jedną z zaimplementowanych w grze...
Free download / pobierz za darmo. Tony Hawk's American Wasteland
Kolejna odsłona kultowej gry zatytułowanej imieniem najlepszego skatera na świecie, lecz w nie co innej formie.
Zapraszam do ściągania!
http://i26.tinypic.com/2zsogwh.jpg
Stary, dobry Tony Hawk's Pro Skater był grą sportową,...
Pobierz za darmo - Tony Hawk's
W artykule znjduje się opis, screen o raz link do zassania:)
Tony Hawk's Pro Skater 3 to kolejna część znanej już serii gier sportowych traktujących o niesamowitych wyczynach i ewolucjach wykonywanych przy użyciu deskorolki. W stosunku do poprzedniczek nie uległ...
Gry sportowe i gry wyścigowe
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u