Popularne odwołania do tej strony: gra na pc quake_iii_arena pobierz, mod di quake 3 arena da scaricare veloce pc, quake 3 mod pc, quake 3 arena crack, jak skrakowac quake 3 arena, quake 3 multiplayer download full, gra kłejk downald, quake 3 arena pc download rs, gra kłejk na pc, crack quake 3 arena download
Quake III: Arena
producent: id Software
wydawca: Activision
dystrybutor PL: Licomp Empik Multimedia
kategoria: gry akcji / FPP
Data Premiery:
Świat: 03 grudnia 1999
Polska: 03 lutego 2000
tryb gry: single / multiplayer
tryb multiplayer: LAN / Internet
wymagania wiekowe: 16+
nośnik: 1 CD
Rozsądne wymagania sprzętowe:
Pentium II 266MHz, 64MB RAM, akcelerator 3D.
Ewolucja strzelanek z widokiem z perspektywy pierwszej osoby zaczęła się od typowych gier dla pojedynczego gracza, jednak szybko odkryto, że gry tego typu są doskonałe do rywalizacji pomiędzy żywymi graczami, najpierw poprzez modem i sieć lokalną, później głównie przez Internet. Kolejne tytuły udoskonalały coraz bardziej grę multiplayer, równocześnie coraz mniejszą wagę przykładając do trybu single player.
Jednak dopiero firma Id Software, twórca Wolfenstein 3-D, który zapoczątkował cały gatunek, zaproponowała w swoim najnowszym dziele Quake III: Arena rewolucyjną zmianę, polegającą na całkowitym zrezygnowaniu z trybu pojedynczego gracza. Co prawda można walczyć samemu z komputerowymi przeciwnikami, jednak należy to potraktować wyłącznie jako trening przed właściwą rozgrywką z żywymi przeciwnikami w sieci. Do wyboru mamy zarówno tryby walki indywidualnej, jak i zespołowej, zaś podobnie jak we wcześniejszych częściach otwarta architektura pozwala na tworzenie przez graczy własnych modyfikacji, tzw. MODów, często diametralnie różniących się od oryginału.
*.iSO
~638MB
Pelna Wersja 1999r
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
ta wersja jest już z patchem ? dzieki któremu mozna grać w necie ?
Znam wszystkie możliwe pytania i wszystkie odpowiedzi. Jeżeli mimo to je zadaje, to znaczy, że jest to niestetymój obowiazek Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać. Kartezjusz.
Siemka sciągłem Quake III Arena z internetu i mam taki folder basseq3 są tak np pak1.pk3 pak2,pk3 ale nie mam pak0.pk3 kto ma taki plik prosze mi przesłać.Z góry dzięki
Czy da się jakimś sposobem zdekompilować mapę z quake 3 arena(np. tak jak za pomocą Bsptwomap) do VHE?
I czy da się uruchomić plik .map za pomocą VHE jakimś sposobem? Czy też da się zdekompilować?
---------- Post dodany 09-02-2011 o godzinie 08:19 ----------
Rebump
http://www.gry-online.pl/Galeria/Gry9/64088171.jpg
Enemy Territory: Quake Wars to kolejna odsłona cyklu gier, opracowana przez studio Splash Damage dla id Software, która przeznaczona jest tylko i wyłącznie do rozgrywki wieloosobowej. W przeciwieństwie do swojego poprzednika – Return to...
http://images33.fotosik.pl/352/b9bc6a7e8a100af2.jpg
Czwarta odsłona serii kultowych strzelanin osadzonych w perspektywie pierwszej osoby (FPS), która została opracowana przez firmę Raven Software (producentów m.in. Hexen: Beyond Heretic oraz Star Wars: Jedi Knight II - Jedi Outcast), pod ścisłym...
Siemka...
Szukam Quake 3 Arena do ściągnięcia za darmo ;)
szukałem w googlach... bez wyniku.. :(
Proszę nie podawać linków do torrentów...
Najbardziej mi chodzi o plik o nazwie : pak0.pk3
można go znaleść w folderze : baseq3
jak ktoś ma ten plik proszę o zamieszczenie go na jakieś stronce...