Popularne odwołania do tej strony: medal of honor allied assault download pelna wersja, medal of honor download pelna wersja, medal of honor wojna na pacyfiku peb, medal of honor allied assault download full version, medal of honor pacific assault peb, medal of honor wojna na pacyfiku download pełna wersja, medal of honor airborne download pełna wersja, medal of honor do ściągnięcia, gra medal of honor do pobrania, crack do medal of honor airborne, medal of honor 2010 download rapidshare, medal of honor pacific assault download pełna wersja, medalla de honor pacific assault 1 link, crack do medal of honor pacific assault, crack do medal of honor pacific assault download, medal of honor pacific assault pobierz, mohaa peb, moh pacific assault crack, moh pacific assault peb, medal of honor pacific assault crack, medal of honor wojna na pacyfiku download, gra pacyfik do pobrania, mohaa download peb, medal of honor download pelna wersja pc, cd-key moh wojna na pacyfiku
Idzie...
Klikasz free user, odczekujesz bodajże minutę i klikasz download.
Ściągasz jeden part, czekasz 15 minut i już możesz ściągać drugi.
I tak dalej..
WItam. Otóż mam problem - pobrałem wszystkie party, rozpakowałem je, wchodzę do głównego folderu i... nie wiem co dalej zrobić. Nie ma żadnej "ikonki do odpalenia gry" a wszystkie instalatory wyświetlają jakiś błąd.... autorun nie działa... proszę o pomoc...
Medal of Honor: Wojna na Pacyfiku / Pacific Assault PL
[SPOILER]Dzięki grze Medal of Honor™ Wojna na Pacyfiku przeniesiesz się w czasy II wojny światowej i zostaniesz żołnierzem stacjonującym na Pacyfiku. Jako Tommy Conlin, szeregowiec piechoty morskiej, musisz przetrwać zmasowany atak na Pearl Harbor, by następnie wziąć udział w krwawej kampanii prowadzonej przeciwko japońskim dążeniom do dominacji na Pacyfiku. Od ataku na Pearl Harbor, po kluczową bitwę z japońskimi siłami na wyspie Tarawa, Medal of Honor™ Wojna na Pacyfiku pozwoli posiadaczom komputerów osobistych poznać odwagę, jaka była potrzebna podczas walki z japońskim imperium podczas II wojny światowej. Czas zwycięstwa na Pacyfiku nadchodzi.
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Medal Of Honor Airborne - Unleashed
http://i34.tinypic.com/2prhfg6.jpg
Download:
Hasło:
polish:Elite:board :: forum pEb.pl :: polskie forum dyskusyjne
Proszę, jeśli ktoś może o podanie linku na download pełnej wersji dodatku do gry Medal of Honor Allied Assault, o nazwie Spearhead z góry dzięki. Proszę o wyrozumiałość. To mój pierwszy temat i jeszcze nie wiem za dużo.
Free download / pobierz za darmo - Medal Of Honor Airborne (2007) Poniżej opis i link do gry. Zapraszam do ściągania i komentowania.
producent: EA Games
wydawca: Electronic Arts Inc.
dystrybutor PL: Electronic Arts Polska
zobacz: pomoc techniczna dystrybutora
kategoria: gry akcji / FPS
...
Elo mam problem nie moge się połączyć z żadnym serverem zawsze przy połączeniu wyskakuje mi taki komunikat: Server Connection Timed out nie wiem co mam zrobić mam pirata pobierałem z tego forum. HELP!!
Witam. Otóż mam pewien problem z grą MoH: AA. Zawsze dobrze chodził, a teraz zaczęła coś szwankować...
--- Common Initialization ---
Medal of Honor Allied Assault 1.00 win-x86 Dec 6 2001
----- FS_Startup -----
Current search path:
E:\Gry\MOHAA\main\Pak5.pk3 (259 files)...
Medal of Honor: Allied Assault to taktyczna gra akcji osadzona w realiach II Wojny Światowej, w latach 1942 - 1945. Gracz wciela się w żołnierza armii amerykańskiej, sierżanta Mike’a Powella, służącego w sławnym 1st Ranger Battalion,...