Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Gry Flash - gry online > Gry strzelanki online

Gry strzelanki online - Tutaj znajdziemy gry online - flash - z kategorii strzelanki.

Tagi: ,

Popularne odwołania do tej strony: gry takie jak quake i cs
Odpowiedz
 Odsłon tematu: 1456
Narzędzia wątku

Cutie Quake

Kazik Na Żywo is Offline
forumowy wyjadacz

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Darmowe gry online - Cutie Quake Zagraj za darmo w grę Cutie Quake

Krótki opis: Quake - kultowa gra w wersji z jajem :)))

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Problem] Quake 3
Witam. Od niedawna zainteresowałem się grą Quake 3 i chce w nią zagrać z kolegami przez internet ale się nie da. Na początek pobrałem wersje 1.08 i 1.32 po włączeniu 1.08 wpisuje ip i port i pokazuje mi się komunikat że mam zły protokół, a po włączeniu 1.32 pokazuje się komunikat w konsoli couldn't...
Dyskusje, problemy, pomoc odnośnie gier
Quake Sound
zainstalowalem Quake Sound i nie dzialaja dzwieki ale jak wpisze w czacie /quake to mi wyskakuje tabela ;/ Czemu mi dzwiecki nie leca/??
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Quake sound_pl
Szukam pluginu z polskimi dźwiękami quake na server cs 1.6 (bestia, dominujesz, ruszać sie, gniew boga, kolekcjoner, lebszot, i tak dalej) znalazłem kilka ale były tylko angielskie lub do cs:s
Szukam pluginu AMX/AMXX
quake sound
Mam mala prozbe ma ktos moze dzwieki do quake sound nie wazna do jakiego cs ja potrzebuje tylko dzwiekow moze kiedys slyszeliszcie typu szyszka,bestia,martwy ciag , dominujesz napewno juz wieceie o jakie dzwieki mi chodzi plis pomuszcie bo niegdzie nie moge ich znalesc a sa wywalone i najlepsze...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
PL Quake
ma moze ktos link do polskich quake "dupszkot" lub inne ???
[Download][PC] Quake 4
http://images33.fotosik.pl/352/b9bc6a7e8a100af2.jpg Czwarta odsłona serii kultowych strzelanin osadzonych w perspektywie pierwszej osoby (FPS), która została opracowana przez firmę Raven Software (producentów m.in. Hexen: Beyond Heretic oraz Star Wars: Jedi Knight II - Jedi Outcast), pod ścisłym...
Gry strzelanki, FPP, akcji
Quake
Co zrobić żeby na moim serwie po wpisaniu w czacie !quake mugółbym wybierać sobie typ quaeka ?? :sad:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Quake sound_pl
Witaj Poszukuje skonfigurowanej paczki Quake Sound z polskimi odgłosami do CS:S... Widziałem takie paczki ale tylko do CS.1.6 Dam gibona:ganja:
Cutie Makeover
Darmowe gry online - Cutie Makeover Zagraj za darmo w grę Cutie Makeover Krótki opis: Ubierz, uczesz i umaluj dziwczynę. Spraw, by była piękna. http://forum.wiaderko.com/swf/4/4cd-Cutie-Makeover.swf
Gry dla dziewczyn online
Quake 3 Lookac
Warto przypomniec :P emocje z quake 3 :mrgreen: http://www.maxior.pl/film/84194/Emocje_Quake_3
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz