Wciel się w rolę farmera i doświadcz różnorodność życia na wsi. Zasiądź za kierownicą wielu szczegółowo odwzorowanych pojazdów i wykonuj prace polowe. Musisz orać pola, kosić zboże a zebrane plony umieścić w silosie lub sprzedać w pobliskim porcie. Życie farmera jest ciężkie. Musisz pracować dniami i nocami, aby zarobić na codzienny chleb. Oczywiście tak jak w prawdziwym życiu pogoda nie zawsze jest odpowiednia, więc musisz zmagać się z deszczem i gradem, co znacznie utrudnia życie. Możesz wypełniać misje lub po prostu wybrać się na przejażdżkę po rozległych wiejskich terenach.
Cechy:
-Cykl dnia i nocy
-Dynamiczna zmiana pogody
-Tryb wolnej jazdy
-Wiele różnych misji
-Możliwość pobrania dodatkowych pojazdów z Internetu
-Wiele szczegółowych pojazdów
Download
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
A mógłby ktoś to umieścić do downloadu, ale nie na rapidsharu bo mi tam nie chodzi...obojętnie czy ściągam coś czy nie to zawsze jest ta notka, że na mój komputer jest właśnie coś pobierane i muszę poczekać aż to się skończy...masakra...
byłabym wdzięczna
A mógłby ktoś to umieścić do downloadu, ale nie na rapidsharu bo mi tam nie chodzi...obojętnie czy ściągam coś czy nie to zawsze jest ta notka, że na mój komputer jest właśnie coś pobierane i muszę poczekać aż to się skończy...masakra...
byłabym wdzięczna
Kod:
Password: www.webpunkt.ru
Landwirtschaft Simulator (2008) Spolszczenie
Cechy:
-Cykl dnia i nocy
-Dynamiczna zmiana pogody
-Tryb wolnej jazdy
-Wiele różnych misji
-Możliwość pobrania dodatkowych pojazdów z Internetu
-Wiele szczegółowych pojazdów
Wymagania sprzętowe:
- AMD/Intel 2 GHZ
- Nvidia Geforce 6800 Series / ATI Radeon X850 (min. 256 MB VRAM,pixel shared 2.0)
- 512 MB RAM
- Karta dźwiękowa
- 1 GB wolnego miejsca na dysku twardym
Wciel się w rolę farmera i doświadcz różnorodność życia na wsi. Zasiądź za kierownicą wielu szczegółowo odwzorowanych pojazdów i wykonuj prace polowe. Musisz orać pola, kosić zboże a zebrane plony umieścić w silosie lub sprzedać w pobliskim porcie. Życie farmera jest ciężkie. Musisz pracować dniami i nocami, aby zarobić na codzienny chleb. Oczywiście tak jak w prawdziwym życiu pogoda nie zawsze jest odpowiednia, więc musisz zmagać się z deszczem i gradem, co znacznie utrudnia życie. Możesz wypełniać misje lub po prostu wybrać się na przejażdżkę po rozległych wiejskich terenach.
Czy jest strasza ta gra bo mam kompa z 2006 zoku i mi nie chce ruszyc pisze ze brakuje drivers 3D or video drivers lub sa jakies inne podobne gry do tej?
Brakuje ci prawdopodobnie sterowników do karty graficznej. Poszukaj na stronie producenta i ściągnij najnowsze.
Podobne gry:
- John Deere American Farmer
- SimFarm
Witam, otóż mam problem taki: zainstalowałem grę LS 2011 i już włączałem, gdy wyskoczyło takie coś:
"Error: Could init 3D system.
Shader Model 2.0 is required.
Please install the lastest video drivers."
I nie wiem co z tym zrobić. Podobno chodzi o jakieś sterowniki od karty graficznej....
http://img251.imageshack.us/img251/8060/l400x574.jpg
REL Date: 16/10/10 | PC | GER | Release Type: Full DVD | Image Format: ISO | 849.66 MB
Game Type: Simulator
The long-awaited new version of farm simulator - Landwirtschafts-Simulator 2011. After more than 500.000 copies sold worldwide, the...
Grasz w landwirtschafts 08-09?
Chcesz coś zmienić w swojej grze?
Gra powoli staje się nudna?
SKOŃCZ Z TYM!
Odwiedz Landwirtschafts Simulator 2008/2009/2010 :: Strona Główna i odmień grę na zawsze!
- Poradniki
- Modyfikacje Polskie i Zagraniczne
- Miła atmosfera
Grasz w landwirtschafts 08-09?
Chcesz coś zmienić w swojej grze?
Gra powoli staje się nudna?
SKOŃCZ Z TYM!
Odwiedz Landwirtschafts - Simulator 2008/2009/2010 :: Strona Główna i odmień grę na zawsze!
- Poradniki
- Modyfikacje Polskie i Zagraniczne
- Miła atmosfera
http://i25.tinypic.com/54sutv.jpg
Info:
Continuation of the famous farmer simulator with a lot of new features and improvements. You speak as a novice farmer, who will start their own businesses. The choice available to the player many cars and agricultural equipment for harvesting and...
Najlepsze mody do gry Farmer Simulator 2009 mozemy pobrac ze strony
Forum gry Landwirtschafts-Simulator 2009 ::
LS09.PL - Landwirtschafts Simulator, 2008/2009, download, dodatki, traktory, przyczepy
Strona Główna WWW.LS2009.NET - Farmer Simulator - Landwirtschafts Simulator, 2008/2009,...
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51R2%2BQ7uTqL.jpg
Jak juz wszyscy wiemy astragon jest zadowolony z popularności LS, więc nic dziwnego, że oficjalnie jest zapowiedziana kontynuacja serii. Gra utrzymała się przez 20 tygodni w top 20 gier Astragon. Na dzisiejszy dzień premiera jest...
http://pic.ipicture.ru/uploads/090415/sEUY1V3gcA.jpg
Życie farmera do najlżejszych nie należy. Praca na roli, pogoda, która nie zawsze dopisuje, a na końcu problem ze sprzedażą plonów. Można jednak też czasem zwyczajnie wybrać się na przejażdżkę po swoich rozległych teranach i poodchyać świeżym...