Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Bazar > Sprzedam > Gry

Gry - Sprzedaż wszelkiego rodzaju gier. Sprzedaż kont do gier (konta steam, itp).

Tagi: , ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 759
Narzędzia wątku

Sprzedam konto CODMW2

przemo_1610 is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
XX------ Doświadczenie: popala gibony

Jak w temacie, cena 85zł, płatność przelew lub paypal (pierwszy przelew później dane konta)
Konto czyste nie zbanowane, lvl 15 bodajze

Gry dostepne:
CODMW2 Single
CODMW2 Multiplayer

Cenniki - Gra Call of Duty: Modern Warfare 2 (PC) - porównanie cen w sklepach internetowych

Odp: Sprzedam konto CODMW2

znaniol kolejorz! is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

daj jakiś kontakt ze sobą

Znam wszystkie możliwe pytania i wszystkie odpowiedzi. Jeżeli mimo to je zadaje, to znaczy, że jest to niestety mój obowiazek
Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać. Kartezjusz.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Sprzedam Konto steam 2k09 oraz konto ESL
Witam! Na wstępie może się przedstawię. Nazywam, się Marcin mam 18 lat, jestem z Lublina (Ul. Biedronki 9) . Do rzeczy. Mam na sprzedaż 2 przedmioty: - Konto Steam 2k09 - Konto w dobrym zadbanym stanie, nie banowane ani razu, ponad 100h przegranych, Posiada Counter Strike 1.6 + 7 innych gier...
Gry
Sprzedam konto: Wolni farmerzy + konto GRATIS !
Witam. mam na sprzedanie konto na WF, Dane o koncie: Punkty: ponad 158.000.000 ( dzienny przyrost pkt. ponad 1.000.000 pkt )
Gry
SPRZEDAM KONTO ESL '06 + KONTO STEAM '06
Witam, sprzedam konto ESL oraz Steam oba z 2006 roku. Konto 5-letnie ESL czyste, nie było zapisane w żadnych ligach 1/1. Jedynie co posiada to medal za uczestnictwo w lidze przez 2 lata. Level 1. Do tego posiada premium na 2 miesiące. Konto Steam również 5 letnie - czyste, nie banowane w żadnej...
Gry
Professional Modern Gaming (CoD4,CODMW2,CS:S)
Co oferuje klan: * przejrzystą stronę * miłą atmosferę * serwer VT * serwer klanowy (CS:S,COD4) * udziały w ligach itp. * treningi,mixy Nazwa klanu: Professional ModerN GaminG Strona: pmg-gaming.eu
Szukam klanu CS:S Steam / Non Steam
sprzedam konto w footballteam 38000 um i konto na lockerz
mam do sprzedanie w ft konto ktore ma 38000 um jest to pomocnik jego umiejetnosci to Atak: 1100 Obrona: 1100 Skuteczność: 1090 Kondycja: 1110 Szybkość: 400 Podania: 24202 Dośrodkowania: 5320 Strzały: 3359 Celność: 450
Gry
Sprzedam - Konto steam oraz konto Plemiona.pl
Witam:) Mam do sprzedania konto Steam za 10.98 zł SMSem http://img101.imageshack.us/img101/8162/kkko.png Możliwość wystawienia na ALLEGRO Oraz konto na plemionach za 22zł SMSem http://img402.imageshack.us/img402/7880/kkld.png
Gry
Sprzedam konto Rapidshare na 30dni!! konto w minute po zakupie!!
Witam, mam do sprzedania konta premium do Rapidshare.com Konto można nabyć w minutę po zakupie, ponieważ automat po zrobieniu przelewu automatycznie wysyła Ci konto! Konto na 30dni za 15,99zł !!! Konta dostępne na stronie: na allegro: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Inne
[SPRZEDAM]Konto Steam 2009 + Konto ESL 09 TANIO !!! [PRZELEW]
Witam Mam do sprzedania konto steam z 2009 roku (niezbanowane) + konto ESL 09 aktywne (Premium + Zaufany Gracz) Na koncie można grac w: Counter-Strike 1.6 Counter-Strike Steamworks Beta Half-Life Day of Defeat Deathmatch Classic Half-Life: Blue Shift
Gry
[Sprzedam] Sprzedam Konto Rapidshare 30 Dni
Sprzedam Konto Rapidshare 30 Dni - 15 Zł gg 888236
Archiwum forum
Sprzedam Konto Steam CS1.6 + CSS i inne (konto z 2006)
Nieaktualne
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz