Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Bazar > Sprzedam > Gry

Gry - Sprzedaż wszelkiego rodzaju gier. Sprzedaż kont do gier (konta steam, itp).

Tagi: , , ,

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 258
Narzędzia wątku

Konto steam ! 2009! 6gier

dreco1515 is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Link: Konto STEAM !! CS 1.6 (1199016353) - Aukcje internetowe Allegro
sprzedaję tylko przez allegro

Informacje o koncie:
Rok: 2009
Gier na koncie: 6
Status VAC: W dobrym stanie

Gry na koncie to:
-Counter-Strike 1.6
-Counter-Strike: Condition Zero
-Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes
-Day of Defeat
-Deathmatch Classic
-Ricochet

---------- Post dodany 27-08-2010 o godzinie 15:52 ----------

TERAZ SPRZEDAJĘ 2008r.

Konto STEAM ! Cs 1.6 (1205107208) - Aukcje internetowe Allegro

Informacje o koncie:
Rok: 2008
Gier na koncie: 11
Status VAC: W dobrym stanie
Gry na koncie to:
-Counter-Strike 1.6
-Day of Defeat -Deathmatch Classic
-Half-Life -Half-Life 2: Deathmatch
-Half-Life 2: Lost Coast
-Half-Life: Blue Shift
-Half-Life: Opposing Force
-Portal: Frist Slice
-Ricochet
-Team Fortress Classic

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Konto Steam CS 1.6 + 9 / 2009 / SMS / Allegro
Witam Serdecznie. KONTO STEAM ZAŁOŻONE 25.09.2009 rok ! Konto Steam jest legalne, założone na legalnym CD-KEY'u! Dołączam karteczkę z CD-KEY'em! Dane do Steam! Emial! Konto jest nie banowane, nie rejestrowane w żadnych ligach!
Gry
[Sprzedam] Konto Steam 2009 rok +8 Gier [SMS] lub [PRZELEW]
Witam. Mam do sprzedania konto steam z 2009 roku. Pierwsze co to ss'y: ImageShack Album - 3 images Allegro? Nie ma problemu! Link: Konto Steam 2009 Rok +8 Gier! (1404974525) - Aukcje internetowe Allegro SMS: 23,18ZŁ Przelew: 10ZŁ
Gry
[KUPIĘ] Konto Steam Puste 2009-2008 R.
Witam. Kupię Konto Steam Puste, Nie banowane, Nie rejestrowane z: - 2009 roku - 2008 roku Cena: Nie są to stare konta więc cena też nie może być wyolbrzymiona. Płacę SMS (dołożę konto thisbox, konto rapideo, isedo) http://www.acapulcotravel.pl/icons/icon_gg.gif: 7787870 (niewidoczny)
Gry
TB zamienie na puste konto steam 2009 i starsze
zamienie konto thisbox 1.000 pkt + premka na 3 miechy na puste konto steam nie banowane z 2009 roku i starsze gg 7787870
Zamienie
Konto steam 2009 cs 1.6 + 11 gier, nie rejestrowane!! OKACJA!!
Sprzedam konto steam 2009 Konto założone w 2009r Posiada takie gry jak: - Counter Strike 1.6 - Day of Death - Portal - Half Life - TFC - i inne widoczne na ss
Gry
Puste Konto Steam 2009 i Starsze!
Kupię! Puste Konto Steam BEZ GIER! 2009 rok do do Lipca Max! I starsze! Pisac na PW!
Gry
[Sprzedam] Konto steam 2009
Witam Mam do sprzedania konto steam z 2009 roku. Konto nie banowanie, nie rejestrowane w zadnych ligach. ss: Cena to: 20zl sms lub 10 zl przelew Chetnych prosze pisac na gg: 3551011
Gry
Konto take a gift , konto pukawka.pl , klucze steam cs 1.6
Mam na sprzedaż : Konto take a gift ze 170tyś starsów + 52 DNI KONTO ELITE cena : 50zł Konto pukawka.pl z 90zł w portfelu cena : 50zł
Gry
[SPRZEDAM]Konto Steam 2009 + Konto ESL 09 TANIO !!! [PRZELEW]
Witam Mam do sprzedania konto steam z 2009 roku (niezbanowane) + konto ESL 09 aktywne (Premium + Zaufany Gracz) Na koncie można grac w: Counter-Strike 1.6 Counter-Strike Steamworks Beta Half-Life Day of Defeat Deathmatch Classic Half-Life: Blue Shift
Gry
[Wymienię] Konto STEAM z grami Red Orchestra i Speedball 2 - Tournament oraz oryginalny CD-Key CoD 2 na konto STEAM/STEAM Key Counter Strike:Source
Jak w temacie. :) Jestem gotów oddać niemal nieużywane konto Steam z grami Red Orchestra i Speedball 2 - Tournament w zamian za konto z CS:S, lub też Steam Key do CS:S. Mogę dorzucić jeszcze np. zaproszenie na Lockerz i dozgonną wdzięczność :D Dodam, iż milej widziałbym Steam Key, bo mam juz...
Zamienie

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz