GRY HURT - Steam UBI EA KEYS Counter-Strike, Warszawa, mazowieckie - Favore.pl - usługi w internecie!
powyżej link do ciekawej i sprawdzonej oferty hurtowego zakupu gier typu: Counter-Strike Steam Key
Sprawdzeni!
|
|
GRY HURT - Steam UBI EA KEYS Counter-Strike, Warszawa, mazowieckie - Favore.pl - usługi w internecie!
powyżej link do ciekawej i sprawdzonej oferty hurtowego zakupu gier typu: Counter-Strike Steam Key
Sprawdzeni!
Nie wdawajcie się w żadne transakcje z tym gościem.
Kontakt możliwy jedynie do momentu wpłaty.
Kłamie jeśli chodzi o bank w jakim ma konto - napisał Get in Bank... a ma w mBanku
Wpłaciłem ~500zł za klucze, które miały być w skanach + gwarancja na 3m-ce w razie problemów.
Kontakt urwał się w momencie gdy zobaczył, że wpłata doszła (3min.)
Nie odpisywał na maile, gg i 0 kontaktu telefonicznego (cały czas nieaktywny)
W ogłoszeniu z linka, dane fikcyjne, adres na Wawe a kod pocztowy z Katowic.
"Firma" niby ze Szczecina - takie dane podał do przelewu.
Drugiego dnia założyłem nowe gg i napisałem, że chcę kupić niby inną grę.. odpisał po 5min, dodatkowo włączył telefon.
Zadzwoniłem i.. jakież było jego zdziwienie gdy mu powiedziałem, że wczoraj wpłaciłem kasę i nic nie ma! Zamulił się i już zaraz miał mi przesłać. Patrze przesłał 25szt kodów ale na GG w formie tekstu, a miały być skany *.png na maila w załączniku hah!
Jak mu napisałem, że chce na maila.. pyk 0 kontaktu. Wszystkie kody walnięte, 1wszy musiał kiedyś sobie kupić (komunikat - używany przez innego gracza) reszta ma ten sam początek lecz zmyślony dalszy ciąg kodu (komunikat - niepoprawny klucz aktywacji produktu). Oczywiście 0 kontaktu, teraz niby od tygodnia mi zwraca hajs.. W międzyczasie napisał jeszcze kilka bajek na gg i tak już się w tym zakręcił, że sam sobie zaprzecza. Napisał w sobotę, że w łikendy tel leży w firmie i dlatego jest nieaktywny.. dziwne, że przez 1,5tyg był wyłączony, a sam się włączył jak napisałem z drugiego gg. Podał mi nr domowy na Kraków, kierunkowy 012. Jutro jest ostatni termin, w którym oczekuję zaksięgowania wpłaty. Mam wszystkie niezbędne dokumenty, znajdą go po numerze konta w 2-3 dni. Mam maila od serwisu z ogłoszeniem dot. przekazania IP w razie czego. We wtorek sprawa ląduje na Policji :) Przestępstwo na kwotę 500zł + posługiwanie się fałszywymi danymi. Mam wszystko co potrzeba, wydruki z archiwum gg, wydruk ogłoszenia i wydruki komunikatów z programu EADM.
Zapraszam po kontakt osoby, które potraktował podobnie. PW, gg: 33211004, tel podam na maila.
| « [SPRZEDAM] Surowce na plemiona.pl ŚW 47 | Sprzedam Sura BM 51 - 53lvl PRO EQ METIN2 » |