Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Bazar > Sprzedam > Gry

Gry - Sprzedaż wszelkiego rodzaju gier. Sprzedaż kont do gier (konta steam, itp).

Tagi: , , , , , , , , ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 302
Narzędzia wątku

Konto Steam 2k7 / 22 gry / cs 1.6 , css i wiele innych / Sprawdź !

krzysiek_63 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam do sprzedania konto steam z 2007 roku. Vac w dobrym stanie. Nigdy nikt nie cheatował na koncie ani nic. Wykupione 22 gry. Mogę wystawić na allegro ale wolalbym nie ze względu na prowizje. Cena jaka mnie interesuje to 55zł. Więcej info na PW.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
naven's surf mod 2.3. Najlepszy mod pod surfa. Respawny, przechodzenie przez graczy(duch, semiclip) i wiele wiele innych opcji!
Kilka słów o modzie: Jest to mod, który stworzyłem, dzięki połączeniu wielu innych pluginów, część oczywiście napisałem sam :) Plugin był tworzony, aby zapewnić duże FPS graczy, bez wymaganego połączenia z bazami danych ani innych zbędnych pierdół, po prostu dobry mod łatwy w instalacji i...
Przydatne pluginy AMX i AMXX
[Sprzedam] Konto steam CS:1.6 & CS:Source i wiele innych (9 gier)
Mam do sprzedania konto z następującymi grami: http://img687.imageshack.us/img687/2292/cs1ip.jpg Rok: 2008 Status VAC: http://img831.imageshack.us/img831/6889/beztytuuol.jpg 0 banów. Cena - 30 zł Mogę wystawić na allegro
Gry
Konto Steam Cs 1.6 + 9 Innych! Doładowanie 10zł! 2xpo 5zzł! Allegro!
http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/11/94/83/68/1194836827 Cena: 10zł Płatność: Doładowanie do Heyah 2 razy po 5zł. GG: 25896552 Bez zbędnych pytań, wystawiam na Allegro na prośbę kupującego!
Gry
pq-gaming.xaa.pl Szuka dyw. cs1.6 i wiele innych!
SZUKAMY DYW.CS.1.6 YOUNG SZUKAMY DYW CS1.6 A NON STEAM sZUKAMY GRACZY WOW FIFA SZUKAMY DYW. WSZYSTKICH GIER! Project Quality MultiGaming Project Quality MultiGaming PROPOZYCJE PISZEMY W SHOUTBOX Project Quality MultiGaming ZOSTAW INFO I TEAM W SHOUTBOXIE +KONTAKT ,A ODPISZEMY!
Archwium #Szukam Klanu CS 1.6
Crysis, Battlefield 2 : CC, Mirror's Edge i wiele innych !
Witam. Zapraszam na moja aukcje :) Na aukcji jest wszystko wyjasnione:) Crysis, Battlefield 2 : CC, Mirror's Edge (918090275) - Aukcje internetowe Allegro Pozdrawiam :)
Gry
[Sprzeda] Klucz do CoD4, The Sims 3, BF2 : CC i wiele innych
Witam mam na sprzedaz klucze do wielu gier mp. min. : Call of Duty 4 MW - 44.90 zł The Sims 3 - 44.90 Battlefield 2 Complete Collection - 45 zł Crysis Maximum Edition - 59 zł i wiele innych z stajni EA (do pobrania z EADM) , STEAM, i wiele innych detalicznych gier .
Archiwum forum
[Wykonam]Herby,Avatary,Laye,I wiele innych
A więc wykonam taką grafikę jak w Temacie ostrzegam że laye robię od nie dawna i nie będą one super. Przykład Podania: Typ: Rozmiary: Kolorystyka: Render: Napis: Przykłady:
Archiwum forum
[Wykonam]Herby,Avatary,I wiele innych
Prosił bym o usunięcie tematu. Z góry przepraszam za problemy
Archiwum forum
Wykonam strone klanowa,amxx i wiele innych!
Witam. Wykonam -strone www od podstaw(webspell) -wgram szablon wybrany przez klienta -konfiguracja SEWERA GIER(amxx, ns/steam i wiele innych) -pomoge w wprowadzeniu strony(podpiecie domeny.pl , edycja theme itp) -a takze wiele wiele innych rzeczy!! Kontakt : gg 7879790
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Team-Estimate SPRAWDŹ! relacje z kode5 i wiele innych.
Elo. Zapraszam wszystkich na strone klanu team-estimate - www.team-estimate.ocom.pl Bogaty download ciekawe artykuły, najświeższe newsy i relacje ze świata e-sporu. Musisz nas odwiedzić. Nie wierzysz sprawdź ! www.team-estimate.ocom.pl Pozdrawiam.
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz