Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Bazar > Sprzedam > Gry

Gry - Sprzedaż wszelkiego rodzaju gier. Sprzedaż kont do gier (konta steam, itp).

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 116
Narzędzia wątku

[Sprzedam/zamienie] Steam CS:S, 1.6, L4D, L4D2, GM 2k8

SSB is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam!
Mam na sprzedaz lub zamiane na cd-key do gry MineCraft konto steam. Status VAC w dobrym stanie! Konto jest z maja 2008.
Konto zawiera gry:
Counter-Strike 1.6 (402h)
CS:CZ
CS:CZ Deleted Scenes
CS:S (18h)
CS:S Beta
Garry's Mod (5h)
Half Life 2
HL 2 Deathmatch
HL 2 Episode One
HL 2 Episode Two
HL 2 Lost Coast
Left 4 Dead
Left 4 Dead 2 (13h)
Portal
Team Fortress 2
Team Fortress 2 Beta

Gdybyscie mieli kupowac je osobno na allegro to wyszloby wam:
CS 1.6 + CZ = ~30zl
CS:S + Team Fortress 2 = ~50zl
Garry's Mod = ~30zl
Wszystkie czesci HL2 = ~20zl
Left 4 Dead = ~30zl
Left 4 Dead 2 = ~ 45zl

Czyli w sumie wychodzi 205zl! A ja chcialbym je sprzedac za 85zl lub za CD-Key do Minecraft'a (wartosc 15€ = 60zl)!

Dla chetnych moge przeslac screeny :)

Kontakt:
GG 2198600
E-Mail bobek-w33@go2.pl
Opcjonalnie PW na forum.

Pozdrawiam

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Sprzedam/Zamienie telefony
Witam sprawa jest prosta. W przeciągu tygodnia mam zamiar podpisać umowę na abonament z telefonem. Telefon będzie przeznaczony oczywiście na sprzedaż. Lista telefonów podana jest niżej. Telefon sprzedaje z wszystkimi akcesoriami jakie dostanę. Oczywiście będą bez simlocka W ostateczności...
Inne
zamienie sie lub sprzedam
Witam chciałbym sie zamienić lub sprzedać konta a dokladnie 4. konto famerama premium 7 lvl warte 150zl-wszystko na maxa konto farmerama 31 lvl i 37 lvl-wszystko na maxa konto wolni farmerzy 14 lvl mogłbym sie zamienic np. o konto steam z cs 1.6 bo gram 6lat w cs'a od 1.5 , konto football...
Gry
Sprzedam konto steam L4D2 L4D FEAR 2
Witam Dzisiaj na sprzedaż posiadam Konto steam z takimi oto grami: - America's Army 3 - F.E.A.R. 2: Project Origin - Half-Life 2: Deathmatch - Half-Life 2: Lost Coast - Left 4 Dead - Left 4 Dead 2
Gry
[Sprzedam][Zamienie]Konta steam cs 1.6 i CS:S :)
Witam mam na sprzedaż konta steam odzielne lub na zamiane za konto metin 2 pl lub US propozycje na gg ;p Konto Steam Cs 1.6 rocznik 2008 vac w dobrym stanie nie zbanowany na Bl'u Gry cs 1.6,portal, counter strike:condition zero Konto steam Cs:s Rocznik 2008 Vac w dobrym stanie nigdzie nie...
Gry
sprzedam lub zamienię
Sprzedam za 30 zł konto na football team obronca z 15.020 um s1, all uniklane i najlepsze czyli wyposazenie, dom, samochod, ubranie + premium jeszcze prawie miesiac Moge wymienic za konto w seafight na global europa 2 lub polska gg 2022744 tam beda wszystkie szczegol
Gry
Zamienie/sprzedam konta steam
Witam, mam do zaoferowania na wymiane bądź sprzedaż(jeśli ktoś sobie będzie życzył to wystawie na allegro): 1)Konto STEAM CS Source z 2007 roku na którym mam przegrane ~100godzin. Oczywiscie bez bana. Nierejestrowane w żadnych ligach. 2)Konto STEAM CS 1.6 z 2007 roku na którym przegrałem 4...
Zamienie
ZAMIENIE/SPRZEDAM SERWER 16 slotowy 80 dni do konca 40 zl w portfelu za STEAM
Witam, wymienie sie lub sprzedam serwer 16 slotowy publik na gry*****.pl serwer wazny przez 80 dni, wymienie sie za konto/a steam , wiecej info gg 2053965
Zamienie
SPRZEDAM/ZAMIENIE SERWER 16 slotowy 80 dni do konca 40 zl w portfelu za STEAM
Witam, wymienie sie lub sprzedam serwer 16 slotowy publik na gry*****.pl serwer wazny przez 80 dni, wymienie sie za konto/a steam , wiecej info gg 2053965 ---------- Post dodany 17-04-2010 o godzinie 07:47 ---------- Podbijam
Gry
zamienie callofduty modern warfare 2 na l4d2
zamienie call of duty modern warfare 2 albo cod5 lub cod2 or cod4 za gre left4dead2 pisac na gg:10896330 lub na pw
Zamienie
Sprzedam/zamienie stema
Sprzedam tanio stema od 30zł w zwyż może ktoś chce kupic :D Steam z: -Counter-strike 1.6 -Counter-strike Conditon Zero -Counter-strike Source oraz tam pare innych badziewst :D Może ktoś chce kupic :D kontakt GG:6808061
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz