Witam
mój wcześniejszy temat został usunięty więc jeśli moderator będzie usuwał ten temat to proszę o napisanie z jakiego powodu bo nie wiem czy przez to że dałem link allegro czy za brak screena...
przechodząc do tematu do sprzedania mam steam założony 12 september 2003 i esl z 2004
screen: Zdjęcia - Pokazywarka.pl
więcej pod numerem gg 492208 (czasem nie dochodzą wiadomości) a najpewniej kontakt email Konto ESL 2004 oraz Steam 2003 (1496737709) - Aukcje internetowe Allegro i zadaj pytanie sprzedającemu.
Konta sprzedam razem (jak ktoś ma tyle kasy) lub osobno, cena do negocjacji ale jak steam jest wart dla kogos 50zł to niech lepiej idzie do empiku i tam je wyda na konto, pozdrawiam.
Pozdrawiam i jeśli naruszyłem regulamin to proszę moda o ostrzeżenie pod tematem lub wiadomość na priv o jakie naruszenie chodzi gdyż po przeczytaniu regulaminu i wglądzie w inne posty tego typu nie zauważyłem nic nadzwyczajnego.
---------- Post dodany 11-03-2011 o godzinie 11:55 ----------
wiadomości z nowych numerów gadu gadu (wiekszych chyba niż 10 milionów) do mnie nie dochodzą więc proszę kierować pytania na email