Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Bazar > Kupię > Gry

Gry - Oferty kupna gier

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 260
Narzędzia wątku

Kupię konto/klucz cs 16

DreSo is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Kupię konto cs 1.6 lub klucz do steam.

SMS do 20 zł

GG:6512195

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Kupię konto/klucz steam cs 1.6 za 15 zł
Jak w temacie kupię NIE UZYWANY, ktory mogę zauktalizowac na swoim koncie konto/klucz steam z cs 1.6 za max 15 zł! W grę wchodzi tylko allegro, przelew, SMS'em nie płace. Kontakt: Gadu: 3551011
Gry
Kupię klucz do Counter-Strike 1.6
Tak jak w temacie, szybko sprawnie, przelew. - Counter-Strike 1.6 Klucz Pisać na GG: 3577422 (często status niewidoczny). :big_boss:
Gry
Kupie klucz/konto Steam
Witam kupie klucz lub konto steam cs 1,6, opcja płatności najwygodniejsza sms. oferty proszę pisać na pw.
Gry
KUPIE KLUCZ CS 1.6 za steam 2k6 + 2k8 i 2k10 :)
Witam jak w temacie kupię klucz do csa 1.6 w zamian dam puste konto 2k6, 2k8 i steam z cs 1.6 rok 2010! GG : 6796431
Gry
KUPIĘ KLUCZ/KONTO STEAM!
Kupię konto/klucz STEAM do zaoferowania mam serwer 10 slotowy - niskie pingi. W game4play. :) Konto ma być w pełni sprawne, nigdy nie banowane. Kontakt do mnie: 2970749 POSZUKUJĘ TYLKO PEWNYCH SPRZEDAWCÓW STEAM!
Gry
Kupię Klucz/Konto CS:Source
Tak ja w temacie... lecz dodam by kwota nie przekraczała 30zł bo więcej nie dam... :) Jeżeli ma ktoś na sprzedaż konto to prosiłbym też o jakieś dowody w postaci scener'a statusu VAC + gier (CSS) Allegro może być ;) płacę przelewem...
Gry
Kupie klucz/konto Counter strike:Source za sms.
Witam. Tak jak w temacie, z tym zeby bylo jak najtaniej :D i wystawka konta na allegro :D pozdrawiam. :) kontakt: 7712228 ( zawsze niewidoczny )
Inne
KUPIĘ Konto/klucz COUNTER STRIKE SOURCE !! nie zbanowany ;]
KUPIĘ Konto/klucz COUNTER STRIKE SOURCE !! nie zbanowany ;] Kontakt gg ; 9486018
Gry
Kupię klucz lub konto STEAM [SMS]
Tak jak w temacie, kupię klucz lub konto steam za sms z grą Counter Strike 1.6. Oczywiście wolę key, lecz jeśli nie będzie takiej opcji, chce aby, chce aby konto nie było zapisane w ligach jak ESL czy LC, lecz jeśli będzie nic się nie stanie. Piszcie w temacie albo gg: 6245225
Archiwum forum
[pilne] Kupie klucz CS:S,nieuzywany !
Siema kupie nieuzywany klucz CS:S Pisz GG 3880355
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz