Mam na sprzedaż steama nie banowanego rocznik 2004. Co do ceny można się dogadać lub dokonać wymiany (steam 06,esl 06). Dołączyłem zdjęcie.
Kontakt: gg(307910) pisać gdy niedostępny(bo niewidoczny) oraz tel kom(609904926)
Jeśli tobie pomogłem i chcesz się zrewanżować to KLIKNIJ !!
Witam, mam do sprzedania STEAM SOURCE 2004rok.
http://img269.imageshack.us/img269/9523/roczniksteam.png
1) Konto było używane wyłącznie w celach grania "4fun" nie jest rejestrowane w żadnej lidze, oraz nie ma na żadnym z serwerów bana.
2) Konto posiada 7cyfrowy steam_id:
-...
Witam
mój wcześniejszy temat został usunięty więc jeśli moderator będzie usuwał ten temat to proszę o napisanie z jakiego powodu bo nie wiem czy przez to że dałem link allegro czy za brak screena...
przechodząc do tematu do sprzedania mam steam założony 12 september 2003 i esl z 2004
screen:...
Jak w temacie mam do sprzedania konto steam z 2004 roku, konto prawie nie używane, przegrane jedyne 1,5 godz.
Cena jak mnie interesuje to 80zł
Konto nie było rejestrowane w żadnych ligach, nie jest zbanowane (status VAC w dobrym stanie) (screen)
Na koncie są takie gry jak:
Counter-Strike...
Witam,
Mam do sprzedania konto STEAM założone April 18, 2004.
Konto czyste nigdzie nie banowane.
Sprzedaż allegro lub doladowanie do telefonu
Cena: Do uzgodnienia lub moge za cos sie zamienic ;]
LINKI :
http://img175.imageshack.us/img175/2025/2004sprzedam.jpg...
Mam do zaoferowania motocykl marki Yamaha TZR 50 w bardzo dobrym stanie! Motorower ten jest koloru niebieskiego. Przygotowany do sezonu (wymienione zębatki i łancuch). Odblokowany.
OC świeżo opłacone na cały rok. Cena jaka mnie interesuje to 5 500zł. Kwota ta podlega negocjacji. W razie...
Witam, do zaoferowania mam konto steam (cs 1.6) z 2004 r. Na koncie przegrane jest zaledwie ok. 5 godzin, niema bana na żadnym publicznym serwerze cs, status vac GOOD. Posiada krótki 7 cyfrowy steam id. Do konta daje nieużywane konto esl 0 lvl na życzenie kupującego.
...
Sprzedam konto steam z rocznika 2004 z dobrym statusem VAC i niezarejestrowanymi w zadnej lidze grami CS 1.6 i CS: Source
Transakcja tylko i wyłącznie poprzez allegro a płatnośc to przelew :)
kontakt:
xike18@wp.pl
gg: 40017( pisac nawet gdy niedostepny)