Witam serdecznie ! Chciałbym sprzedac postac w metin 2 na serwerze 24 (phantos). Z niektórymi iteami takimi jak na 1 stronie eq oraz na drugiej i w magazynie. Chciałbym sie skupic na najważniejszym czyli na eq postaci. Mam w nim miecz pełni księżyca +6 z srednimi obrażeniami 29 i umiejetnosci -10 co widac na screenie oraz dwoma kd + 3 , smoczą zbroje +8 z kd+3 obrony i jednym peknietym, srebrna branze +9 , ebonitowe kolczyki + 9, złote buty z max pz 500, okrągłą tarcze + 7, żelek + 9. Myśle ze warte zaznaczenia mogła by byc mnisia z kkd + 3 speeda która jest na dole w 1 czesci eq, czy smiertelna zbroja +6 z kd wita + 4 i jednym pękniętym , zeby orka z + i bez , księga opancerzenia konia , 2 książki szarży w 2 czesci eq. i inne. Dodam iż konia posiadam jednak jest w stanie spoczynku, jest zrobiony do 9 poziomu. W magazynie mam KU 3x Szarża i 2 razy berserek, oraz mam do nich opaski zapomnienia 2xszarza i 1 raz berserek, miecz półtorareczny + 5 z takimi oto kd mysle ze dobry na pvp, 12 medali , płaszczyk na moby x19, okrągła tarcza + 5 czy inne iteamy.
cena jest do licytacji narazie nie na allegro bo niewiem czy bd ktos zainteresowany, ale cena poczatkowa 60 zł. Proszę pisac na moje gg 578090 jestem czesto na niewidoczym wiec prosze spokojnie pisac czy pw.
pozdrawiam
![]()