Witam Gdy Wgrywam nowy samochód do GTA San Andreas i robię lub wczytuje zapis wychodzi mi z gry co mam zrobić ?
Będzie gibon
|
|
Witam Gdy Wgrywam nowy samochód do GTA San Andreas i robię lub wczytuje zapis wychodzi mi z gry co mam zrobić ?
Będzie gibon
mam taki sam problem ładuje się i wyłącza i pisze Gta sa przestało działać !!
To może spróbuj odinstalować i zainstalować jeszcze raz
Ale żal
Instalujcie za pomocą San Andreas Mod Instaler
Jest łatwiej i przyjemniej
Ja instaluje przez program SAN ANDREAS MOD INSTALER I GDY WŁĄCZAM GRE TO PO CHWILI WYCHODZI MI Z GRY I PISZE "GTA SA PRZESTAŁO DZIAŁAĆ" co zrobić???
Odinstaluj GTA SA--I ZAINSTALUJ SPOWROTEM I SCIONGNIJ SE GTA PARKING I POWINNO POMUC
Najprościej jest użyć GTA mod instaler. trzeba jednak uważać , bo jeśli jest za dużo samochodów, gra się zawiesza, a wtedy to już tylko reinstal GTA. niewszystkie samochody działają ;/
Witam ja tez mam ten sam problem. Zainstalowalem astona martina v8 za pomoca gta sa mod installer i jak wlączam gta to w polowie wczytywania mi staje.Co mam zrobic?
Bedzie gibon
Nie które samochody są popsute, ale zdarza się też że program zle je podmienia, zainstaluj GTA od nowa i wgrywaj bryki GTA PARKING prosty program, IngTool bardzo dobry program ale trudny w obsłudze.
A jak nei chcesz gta od nowa install to podmień inny samochód.
Winą popsucia gry jest zle wgrany handling skorzystaj z prgm co Ci dałem i będzie git.
A jak nic to nei pomorze to znaczy że Aston jest popsuty :D
Ostatnio edytowane przez AN0N!M ; 01-02-2010 o 14:20
przez GTA Parking najlepiej bo można jeszcze jakieś budynki dodać! ale tam trzeba wiedzieć które wybrać te ......ini
jak przez San Andreas Mod Instaler jak ci się gra zatnie to znaczy że te auto ma w sobie błąd i już ci nie pójdzie !! tak samo miałem gdy instalowałem mini ścigacza!! GIBon się należy! :)
Ostatnio edytowane przez krystian26a ; 01-02-2010 o 21:42
Nie budynki najlepej imgtol budynki są zbyt ryzykowne bo już za nei nie podmienisz innych jak sama nazwa mówi gta parking program do autt :D
Racja , najlepiej na img tool ;)
A jeżeli chodzi o te ładujące sie do połowy wczytywania gry ....
To pewnie macie jakiegoś save`a niekomaptybilnego do tej wersji GTA San Andreas
Bo ja mam na San Andreas Mod Installer około 20 pojazdów a na img tool z 10 i mi się nic nie dzieje ;)
Spróbuj tego : GTASite.pl :: Wystąpił błąd!
Ja stamtąd ściągałem :) (Gdyby tamte linki wygasły to napiszcie :D)
Jeśli masz wersje 1.0 to instalujesz do 1.0 a jeśli do 2.0 to do 2.0 :D
Gdy uruchomisz instalator zainstaluj to na pulpicie czy gdzieś i bedziesz miał folder `do wersji 1.0 ` lub `do wersji 2.0`.
Wchodzisz tam i instalujesz to :)
U mnie działało
Aha i IMG TOOL nie jest taki trudny jeśli sie ma jakiś poradnik ...
I Polską wersje IMG TOOL : http://gta.net.pl/1293,download.html
A co do poradnika ...mam tutaj link do 4 poradników (San Andreas Mod Installer, GTA Parking, IMG TOOL oraz poradnik do zmiany nazwy pojazdu w grze)
Oto link : GTASite.pl - GTA, GTA4, Grand Theft Auto, Vice City, GTA San Andreas, Duży Download GTA 4, Chinatown Wars!
Pozdr.
mam podobny problem tylko ze ja zmienialem wage , przyspieszenie, predkosc maksymalna itd. przez program GTASAultimate . i teraz jak włączam GTA san andreas to w polowie ladowania mi sie wyłącza . (nie ma zadnego napisu w stylu GTA SA nie dziala)
Pobierzcie "Gta Parking" , i jak dodajecie już te mody np. Broń to tam sobie ustaw tam takie gó** że chcesz dodać broń... Ale nie zapomnij zainstalować tych modów.
| « [GTA:SA] APRILLA stunt | [Problem] z misją GTA SAN ANDREAS » |