Popularne odwołania do tej strony: gta samp jak zmienić server unknown command, gta sa server unknown commands, jak zrobic serwer online samp, co zrobić gdu gta samp nie działa, gta samp problem z server not responding, co zrobic jesli serwer nie dziala w samp, samp connect i nic, gta samp problemy z ip, nie działa serwer gta samp na hamachi, serwer samp na ip internetu, serwer samp nie dziala
Witam! Mam taki problem, gdy stawiam server, wyświetla mi się on na liście gdy dodam do ulubionych, ale nie ma go w wyszukiwarce - adres zaczynający się od 192.
Gdy wejde na ip.pl to tam pokazuje mi sie inny ip i gdy dodam go do ulubionych, nie działa. Żaden z kumpli nie może na niego wejść ani w tym ani w tym ip. Co jest? mam neostrade 512
Ściągam z neta gotowca i wchodze w plik .exe i tak jakby był odpalony i z adresu 192. pokazuje mi sie w ulubionych a koledze nie,(żadnemu nie działa) a z adresu 8.... nie działa ani nie pokazuje sie w ulubionych ani mi ani koledze
Na neo, tak jak kolega na górze powiedział masz zmienne ip to po 1. Po 2. To na 512 nie ma sensu stawiać serva :/ (chyba że dla 10 osób...) Po 3. Jak chcesz stawiać z neo to załatw No-IP...
Polish Extreme Server DM
Address IP : 81.89.48.237:8555
Zdjęcia z naszego serveru ImageShack Album - 13 images
Forum servera PES olishxtremeerver ::
Na serwerze jest mila atmosfera a także pomocna administracja ;)
Skrypty servera:
System pojazdów
W pojeździe mamy licznik prędkości,...
Witam, mam problem z San Andreas Multiplayer. Gdy chce wyszukać jakis serwer to wogole nie wyszukuje, a jak dodaje jakis do ulubionych to jest ping 9999 i nie dziala. Prosze o pomoc .
Jak chcę się połączyć z jakimś serwem to wyskakuje mi białe tło i później włącza się normalna gra j a jak daje np. nowa gra to wychodzi mi jakiś błąd .:dash2: no jak coś mam Windows 7
Witam. Mam taki problem z Gta San Andreas, otóz jeśli instaluje gta, wszystko idzie ok, następnie chcialem zagrać sobie multiplayer, no ale zainstalowalem sampa v0.2x, wchodze w pierwszy lepszy serwer, i nic mnie nie łączy, poprostu nie moge w żaden serwer wejść...
Można temu jakoś zaradzić?
-...
Witam! Chciałbym postawić server cs 1.6 non steam na swoim kompie.
Prosiłbym o pomoc w odblokowaniu portów i wyjaśnieniu jak postawić ten server. Prosiłbym o nie podawanie linków i nie chcę hamachi.
Mój router to TP-LINK W8910G. Z góry dzięki.
Pomóście prosze włanczam sampa klikam zakładke internet wybieram pierszy z góry serwer i wszystko idzie dobrze i nagle włancza sie gra,kamera jest skierowana na vinevood a dalej widac CJ co robic pomóście z góry dzienkuje
fajny server dużo komend , fajna mapka dużo różnych rzeczy polecam!! przez dzień gra dużo graczy smile.gif jeśli nie wierzysz wejdź i sie przekonaj.
Samp 0.2X
HostName: POLSKI SERWER BY YAMAHAYZ
Address: 78.131.152.107:7002
Players: xx/ 50
Ping: 54
Mode: POLSKI-SERWER
Map: San Andreas
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u