Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Gry > Najbardziej popularne gry > GTA

GTA - Forum poświęcone wszystkim wersjom gry Grand Theft Auto

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: gta samp jak zmienić server unknown command, gta sa server unknown commands, jak zrobic serwer online samp, co zrobić gdu gta samp nie działa, gta samp problem z server not responding, co zrobic jesli serwer nie dziala w samp, samp connect i nic, gta samp problemy z ip, nie działa serwer gta samp na hamachi, serwer samp na ip internetu, serwer samp nie dziala
Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 3107
Narzędzia wątku

[Problem] Server stawiany samp neostrada

thestunner is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam! Mam taki problem, gdy stawiam server, wyświetla mi się on na liście gdy dodam do ulubionych, ale nie ma go w wyszukiwarce - adres zaczynający się od 192.
Gdy wejde na ip.pl to tam pokazuje mi sie inny ip i gdy dodam go do ulubionych, nie działa. Żaden z kumpli nie może na niego wejść ani w tym ani w tym ip. Co jest? mam neostrade 512

Odp: Server samp neostrada

SoTUNTz. is Offline
Banned

Poziom upalenia:

Hmm. Nie zbyt potrafię Ci pomóc ale mam do Ciebie pytanie.

Jak stawiasz serwer.?

Pozdrawiam.I mam nadzieję że ktoś Ci pomoże

Odp: Server samp neostrada

thestunner is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Ściągam z neta gotowca i wchodze w plik .exe i tak jakby był odpalony i z adresu 192. pokazuje mi sie w ulubionych a koledze nie,(żadnemu nie działa) a z adresu 8.... nie działa ani nie pokazuje sie w ulubionych ani mi ani koledze

Odp: [Problem] Server stawiany samp neostrada

madafakaxd is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

na neostradzie po 1. masz zmienne ip ;)

Odp: [Problem] Server stawiany samp neostrada

T1g3r is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Na neo, tak jak kolega na górze powiedział masz zmienne ip to po 1. Po 2. To na 512 nie ma sensu stawiać serva :/ (chyba że dla 10 osób...) Po 3. Jak chcesz stawiać z neo to załatw No-IP...

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Reklama servera Polish Extreme Server (SAMP)
Polish Extreme Server DM Address IP : 81.89.48.237:8555 Zdjęcia z naszego serveru ImageShack Album - 13 images Forum servera PES olishxtremeerver :: Na serwerze jest mila atmosfera a także pomocna administracja ;) Skrypty servera: System pojazdów W pojeździe mamy licznik prędkości,...
Archiwum forum
[Problem] Samp
Witam, mam problem z San Andreas Multiplayer. Gdy chce wyszukać jakis serwer to wogole nie wyszukuje, a jak dodaje jakis do ulubionych to jest ping 9999 i nie dziala. Prosze o pomoc .
Problemy techniczne z grami
Samp problem
Jak chcę się połączyć z jakimś serwem to wyskakuje mi białe tło i później włącza się normalna gra j a jak daje np. nowa gra to wychodzi mi jakiś błąd .:dash2: no jak coś mam Windows 7
Problemy techniczne z grami
[Problem] GTA SA - SAMP
Witam. Mam taki problem z Gta San Andreas, otóz jeśli instaluje gta, wszystko idzie ok, następnie chcialem zagrać sobie multiplayer, no ale zainstalowalem sampa v0.2x, wchodze w pierwszy lepszy serwer, i nic mnie nie łączy, poprostu nie moge w żaden serwer wejść... Można temu jakoś zaradzić? -...
GTA
GTA SA SAMP [Problem]
Mam taki problem włączam MP łącze się z serwerem i prosi mnie o orginalną płytę co zrobić?
GTA
Server CS 1.6 Non Steam + Neostrada + Router
Witam! Chciałbym postawić server cs 1.6 non steam na swoim kompie. Prosiłbym o pomoc w odblokowaniu portów i wyjaśnieniu jak postawić ten server. Prosiłbym o nie podawanie linków i nie chcę hamachi. Mój router to TP-LINK W8910G. Z góry dzięki.
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
[Problem] Gta SA ' SAMP
Chodzi o to, że jak klikam na serwer i connect nic sie nie dzieje. Odinstalowałem i zainstalowałem ponownie ale to nic nie dało. Co mam zrobic?
GTA
[Problem] GTA SAMP
!!Pomocy!! witam mam problem z samp otóż gdy probuje zainstalowac samp wybieram folder z gta sa i... i wciąż niemoge kliknąc na install
GTA
Pomocy problem z GTA samp
Pomóście prosze włanczam sampa klikam zakładke internet wybieram pierszy z góry serwer i wszystko idzie dobrze i nagle włancza sie gra,kamera jest skierowana na vinevood a dalej widac CJ co robic pomóście z góry dzienkuje
Archiwum forum
Server samp
fajny server dużo komend , fajna mapka dużo różnych rzeczy polecam!! przez dzień gra dużo graczy smile.gif jeśli nie wierzysz wejdź i sie przekonaj. Samp 0.2X HostName: POLSKI SERWER BY YAMAHAYZ Address: 78.131.152.107:7002 Players: xx/ 50 Ping: 54 Mode: POLSKI-SERWER Map: San Andreas
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz