Witam, a więc chodzi o własną stacje radiową. Mam wgranych trochę własnych piosenek - niestety nie słychać ich tylko same reklamy.
Bardzo proszę o pomoc!
Z góry dziękuję :).
|
|
Witam, a więc chodzi o własną stacje radiową. Mam wgranych trochę własnych piosenek - niestety nie słychać ich tylko same reklamy.
Bardzo proszę o pomoc!
Z góry dziękuję :).
Otwieramy folder ze swoją muzyką, a potem: Moje Dokumenty > GTA San Andreas > User Tracks Kopiujemy muzykę i zamykamy folder. Uruchamiamy grę. wczytujemy zapis (lub zaczynamy od nowa) wchodzimy w opcje > dźwięk > Muzyka Gracza - włączamy auto skanowanie, czekamy i zamykamy folder. Potem wystarczy już tylko w samochodzie zmienić stację radiową na "Piosenki Gracza" i tyle.

No właśnie w tym jest problem, że nie działa.
Reinstall nie pomógł, próbowałem to robić ok. 10 razy. Nadal nie wychodzi.
Znalazłem dość dobry poradnik, powinno teraz wyjść:
Domyślne formaty muzyki w grze to ogg i wav. Jeśli wrzucamy te typy muzyki, to możemy ominąć punkt pierwszy, owy punkt pierwszy jest do tego, aby móc odtwarzać MP3, WMA, M4A, itd.
Aby móc odtwarzać MP3 w grze, trzeba wykonać następujące kroki:
1. Należy mieć zainstalowanego WMP9 albo 10 (pobierz stąd), albo QuickTime Player.
2. Następnie tworzymy skróty tej muzyki, które chcemy wrzucić do gry.
3. Wchodzimy do katalogu w moich dokumentach: ''GTA San Andreas User Files/User Tracks i tam wrzucamy te skróty.
4. Włączamy grę, następnie wybieramy: Options/Audio Setup/User Track Options i robimy:
W Play Mode wybieramy :
"Sequential" - jeśli chcemy słuchać muzyki w kolejności alfabetycznej.
"Random" - jeśli chcemy, aby muzyka leciała w mieszanej kolejności.
"Radio" - jeśli chcemy, aby w przerwach muzyki były reklamy.
Automatic Media Scan ON
Wybieramy Scan User Tracks, od teraz będziemy mogli słuchać naszej muzyki wybierając radio "User Track Player" w samochodzie. Piosenki możesz domyślnie zmieniać klawiszem F5.
Czasami, gdy wyjdziemy z gry i wejdziemy z powrotem to muzyka w grze może już nie działać (tak jest u mnie), wtedy wchodzimy do menu, i tam w User Track Options wybirermy scan user tracks (mimo iż automatyczne skanowanie mam włączone), wtedy za chwilę, usłyszymy naszą muzykę.

Co ma Windows Media Player do GTA?Zamieszczone przez Meth
Ja mam wmp 11 ale zaraz spróbuje starszą wersję i dam znać.
Tak jak kolega pisał wyżej
- Moje dokumenty
- GTA San Andreas User Files
- User Tracks
- i wklejasz swoje piosenki
- potem wchodzisz normalnie do gry Singla player bierzesz opcje dźwięku -> zaawansowane i skanuj piosenki gracza.. gdyby nie działało zmieniaj u góry z radia na losowy, potem w grze utwory zmieniasz za pomocą F5. Nie wiem czy jakieś odtwarzacze mają coś wspólnego z tym ja mam windows media player i dział, czasami podczas gry wystarczy znowu zeskanować utwory i działa .
Ja jak robiłem normalnie w formacie mp3 mi odtwarzało wszystko. Zrób tak jak radzą koledzy wyżej : Skopiuj Piosenki -> Moje dokumenty -> GTA San Andreas User Files -> User Tracks -> PPM -> Wklej -> Uruchom GTA -> Opcje/Options -> Dźwięk/Sound -> Zaawansowane/Advanced -> Skanuj Piosenki Gracza/Scan User Sound. Wszystko powinno działać.

Wy to się znacie naprawde ;)
Że gram w SA:MP kilka lat, to myśle, że mówie dobrze
Piosenki nie powinny przekraczać 10 minut.
Jeżeli masz mniej, to POWTARZAM!
Nie ma innej opcji niż User Track i Skanuj Utwory Gracza ;)
Jadąc wozem na stacji radiowej Utwory Gracza napewno już masz swoje piosenki.
Jeżeli nie to napewno popelniles gdzies blad
Jedna piosenka czy wszystkie razem?Zamieszczone przez lovelaspl
jedna piosenka oczywiste ;)
mam mnóstwo piosenek ok. 3min, a techno po 11min, 20min nie wchodzą ;)
Chyba, że masz 3min. typowe, to nie wiem jak ci pomoc
Powinno pomóc.
Pamiętaj o "Skan utworów gracza"
Witajcie,
z tego co już napisaliście wnioskuję, że problemem jest brak kodeków w systemie. Wystarczy zainstalować ''K Lite Codec Pack'' zrestartować kompa i gotowe. Co do utworów trwających ponad 10min - zgadzam się - problemy są bardzo często. Pozdro ;)
Może masz zły format piosenki?
Radze ci wszystko usunąć i wgrać od nowa (oczywiście piosenki)
| « [Problem] z uruchomieniem - Gta 4 error :( :( | [Problem] Zly obraz w gta sa » |