Zapewne GTA V będzie the best = DD Tylko ciekawe jakie będą wymagania ;) Z chęcią bym zagrał.
|
|
Zapewne GTA V będzie the best = DD Tylko ciekawe jakie będą wymagania ;) Z chęcią bym zagrał.
nie ma się co raczej napinać ;) sensacji lubią szukać wszędzie, a nie wierzę, że po takim sukcesie 4 wydali by 5 na szybkiego. wcześniej niż w 2012 bym się nie spodziewał nowego GTa ;) :D
Powiem że nieźle, ale jedno ale, ja słyszałem że raczej GTA V ma być w Ameryce na obrębie Hollywood. Wymagania zostawmy później, ale ciekawe ile będzie taki GTA V kosztować jeżeli np. Starcraft II
kosztuje aż 200 zł no to gratulacje
.
Niech zrobią GTA V, lecz niech to będzie coś solidnie wykonanego, ponieważ IV ma sporo błędów technicznych, które łatają po prostu patchami..
Watpie zeby gta V powstało w tym roku, może pod koniec drugiego.. lepiej troche poczekać i mieć coś lepszego..
Ja teraz gram w GTA Episodes from liberty city i jest baardzo fajne . Nie grałem tak normalnie w GTA 4 tylko pare razy u kolegi
(i to na ps 3 :\ )Nie za bardzo mi sie podobało ale teraz jak sam mam episoda to jestem wery wery wesoły :) Jeśli jesteście w posiadaniu linków do GTA 4 download to piszcie w wiadomościach
To napewno jest IV z jakimiś modami i dodatkami nie ma się co dużo cieszyć bo IV robili długo a co dopiero V?
No, oby zrobili bo w 2010 sie nie postarali.Jako seria podoba mi sie.
Moje ulubione to IV,San Andreas i Vice city.
| « [Problem] Zly obraz w gta sa | [Problem] GTA SA » |