Siema ej mam kłopot z GTA 4 chodzi o LaunchGTAIV jak prubuje włączyć to mam taki oto komunikat że nie jest prawidłowo aplikacją
systemu Win32 co teraz????
GTA 4.jpg
GTA 4 2.jpg
|
|
Siema ej mam kłopot z GTA 4 chodzi o LaunchGTAIV jak prubuje włączyć to mam taki oto komunikat że nie jest prawidłowo aplikacją
systemu Win32 co teraz????
GTA 4.jpg
GTA 4 2.jpg
Albo zrób większe screen shoty albo przepisz ten błąd tutaj bo wróżką to ja nie jestem
polecam reinstall .
napisałem coś jest nie tak z GTAIVLaunc czy coś bo chciałem mieć moda czy coś ale zła wersja była i mi nie działa :( :( wiedz nie wiem co zrobić
Najlepiej kup orginał bo to trzeba dużo się bawić jeśli masz pirata . Ja się w końcu zdenerwowałem i też kupiłem orginał za 50 złoty ;) Dodam żeby zapisać save trzeba mieć specjalne konto na xbox life czy jakoś tak - mam te konto jeśli chcesz passy napisz na steam Piecia0mistrz
Jak niechce ci się kupywać to spróbuj reinstal
Resintall Lub zmiana Cracka powinna pomóc.
ile masz bitową wersje systemu operacyjnego np. nie możesz tego otworzyć bo twój komp ma 32 bit a gra 64bit musisz ściągnąć wersje 32 albo zmienić kompa na 64 przy instalacji.
Ja miałem pełno takich sytułacji.
| « [Problem] Nie da sie zainstalowac | [Problem] GTA San Andreas - własna stacja radiowa. » |