Ściągnąłem z innych linków i mam problem że nie wiem jaki wybrać program z listy..
rozpakowałęm te 9 partów potworzyły mi się właśnie takie 4 kolejne pliki których ni huhu nie wiem czym otworzyć.. rozszerzenie MDS
Dzięki z góry ;]
|
|
Ściągnąłem z innych linków i mam problem że nie wiem jaki wybrać program z listy..
rozpakowałęm te 9 partów potworzyły mi się właśnie takie 4 kolejne pliki których ni huhu nie wiem czym otworzyć.. rozszerzenie MDS
Dzięki z góry ;]
Dzięki z góry ;]
Ktoś da jeden Part A nie 10
Plis
zrób obraz płyty daemon tool
tu masz daemona DAEMON Tools Lite 4.30.4 - Download - INSTALKI.pl
Ostatnio edytowane przez pepa ; 03-10-2009 o 00:21
ja wypakowałem pliki i tam sa po 2 pliki cd1 i cd2. zamontowalem obraz i niby sie instaluje ale kiszka. co zrobic?
Grand Theft Auto 3 PL + spolszczenie + patch 1.1 + crack!
• 10% Dane Naprawcze, zero obawy o błedy CRC
• Spolszczenie, patch 1.1 i crack do wersji 1.1 w środku
• Pełna wersja gry, żaden RIP
• Linki Premium
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Thx za super gierke dardzo latwo mi poszło
Jest to kontynuacja słynnych gier GTA i GTA 2. Podobnie jak w poprzedniczkach wcielamy się tu w rasowego przedstawiciela społeczności złodziejsko-gangsterskiej. Akcja rozgrywa się w Nowym Jorku, który został podzielony na 3 dzielnice: Brooklyn/Queens, Manhattan oraz New Jersey. Różnią się one zabudową, zamożnością mieszkańców i ilością przedstawicieli władzy. Po całym mieście możemy przemieszczać się wieloma środkami lokomocji, samochodami osobowymi, ciężarówkami lub tradycyjnym systemem tzn. na własnych nogach. Oczywiście tempo naszej marszruty możemy dowolnie zmieniać przechodząc z kroku spacerowego przez lekki trucht, na krótkodystansowym sprincie kończąc. Nasz recydywista posiada całą gamę broni w skład której wchodzą m.in.: pistolet, strzelba i karabin snajperski. Możemy ukraść 40 różnych pojazdów, każdy o indywidualnej charakterystyce prowadzenia. Na ekranie może jednocześnie przebywać 20 przechodniów. Gra oferuje zróżnicowane misje oraz zmienne warunki pogodowe. Została ona wykonana z wykorzystaniem trójwymiarowej grafiki oferującej większą swobodę poruszania niż poprzedniczki.
Kod:- 200MB PARTY - 10% DANYCH NAPRAWCZYCH - BEZ CRC BLEDOW - TESTOWANE PRZED WRZUCENIEM - BRAK HASLA - 100% SATYSFAKCJI Z POBRANEGO PLIKUKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

a ja mam pytanie bo mam gta 3 kopiowanom z orginalnej CD i jak właczam to mi wyskakuje ze czce plyte sciagałek cracki i nic prosiło mnie o CD 2 próbowałem otwierac przez CDROM imafe files ale niewiem co otworzy ten formal probowałem alkoholem 120% i demono tools lite jak wiecie co robic pls odp
Mogł by ktoś wrzucić link do full wersli ale nie z RS????
pliskam!
jak to rozpakować gdy wpisuję hasło to mi wypakowuje i potem wyskakuje że Błąd CRC.
co robić?
Z góry thx
Grand Theft Auto 3 / GTA III (2002)
Rozsądne wymagania sprzętowe:
Pentium II 400MHz, 64MB RAM, akcelerator 3D
Jest to kontynuacja słynnych gier GTA i GTA 2. Podobnie jak w poprzedniczkach wcielamy się tu w rasowego przedstawiciela społeczności złodziejsko-gangsterskiej. Akcja rozgrywa się w Nowym Jorku, który został podzielony na 3 dzielnice: Brooklyn/Queens, Manhattan oraz New Jersey. Różnią się one zabudową, zamożnością mieszkańców i ilością przedstawicieli władzy. Po całym mieście możemy przemieszczać się wieloma środkami lokomocji, samochodami osobowymi, ciężarówkami lub tradycyjnym systemem tzn. na własnych nogach. Oczywiście tempo naszej marszruty możemy dowolnie zmieniać przechodząc z kroku spacerowego przez lekki trucht, na krótkodystansowym sprincie kończąc. Nasz recydywista posiada całą gamę broni w skład której wchodzą m.in.: pistolet, strzelba i karabin snajperski. Możemy ukraść 40 różnych pojazdów, każdy o indywidualnej charakterystyce prowadzenia. Na ekranie może jednocześnie przebywać 20 przechodniów. Gra oferuje zróżnicowane misje oraz zmienne warunki pogodowe. Została ona wykonana z wykorzystaniem trójwymiarowej grafiki oferującej większą swobodę poruszania niż poprzedniczki.
Gra działa (sprawdzona) w środku crack oraz serial, gra instaluje się normalnie, nie ma żadnych problemów z instalacją.
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.sciongaj po kolei bez!! haseł !!
Witam , przy rozpakowywaniu partów potrzeba jakiegoś kodu , wchodziłem na te 2 stronki ale nie mogłem ich znaleźć , mógłby ktoś dać mi ten kod??
| « [Problem] GTA IV v.1.5 | [Download] Grand Theft Auto: San Andreas PL » |