UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Grand Theft Auto Vice City

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4
Pokaż wyniki od 61 do 75 z 75
  1. #61 Odp: Grand Theft Auto Vice City 
    Lamka Awatar Vobbi
    Ja mam orginałke Heh i Orginalke GTA 4 ale nie dziala ;//

2. #62 Odp: [RS] Grand Theft Auto: Vice City (2003) 
    Lamka Awatar Vobbi
    No to Szukaj a nie sie pytasz kup se tak jak ja orginal za 20zl
    ;D

3. #63 Odp: Grand Theft Auto Vice City 
    Banned
    po co wam taki staroć

4. #64 Odp: Grand Theft Auto Vice City 
    Banned
    grajcie w liberticity a nie w to

5. #65 Odp: Grand Theft Auto Vice City 
    Lamka
    mialo być kurwa nie z rapid shayera do huja - a jak nie zablokujecie bede korzystal z innego kontajaestem na fazie

6. #66 Odp: Grand Theft Auto Vice City 
    Lamka
    ok, ściągłem i odtworzyłem przez deamona, ale tam jest tylko jeden plik instalacyjny, a gdzie plik z grą? Bardzo proszę odpowiedź!!!

7. #67 Odp: Grand Theft Auto Vice City 
    Spamer Awatar Bulcio
    dajcie na odsiebie lub filefactory <--- Czy jakoś tak :)

8. #68 Odp: [RS] Grand Theft Auto: Vice City (2003) 
    Spamer Awatar Bulcio
    można inny upload plx !! Ale bez limitów !

9. #69 Odp: Grand Theft Auto Vice City 
    Starsza lamka
    Kod:
    A taka różnica, że gdyby to był upload Berra to miałbym większą pewność, że działa. Ten upload nie jest Berro, więc kto wie czy w ogóle działa ta gra?
    Ale to up z DW ( darkwarez ) tam masz najwiekrza pewnosc co do sciagania ;>

10. #70 Odp: Grand Theft Auto Vice City 
    Banned
    Producent: Rockstar Games
    Wydawca: Take 2 Interactive
    Dystrybutor PL: Cenega Poland
    Kategoria: Gry Akcji / Zręcznościowe
    Data Premiery: 2003-05-12 (Świat) , 2003-08-04 (Polska)
    Tryb Gry: Single Player
    Tryb Multiplayer: Brak
    Wymagania Wiekowe: 18+
    Wymagania Sprzętowe: Pentium III 1,2GHz, 256MB RAM, 32MB akcelerator 3D, 1.5 GB HDD

Grand Theft Auto: Vice City to kolejna część niezwykle popularnej serii gier opowiadających o światku przestępczym, a mówiąc dosłownie, swoistego rodzaju rozwinięcie części poprzedniej - Grand Theft Auto 3. Akcja toczy się w latach 80-tych XX wieku i umiejscowiona jest w nowym mieście Vice City, do którego Tom Vercetti (czyli gracz) zostaje wysłany przez Sonny’ego Forelli, aby zrobić „porządek” z tamtejszymi gangami, kubańskimi gangsterami i skorumpowanymi glinami. Gra, podobnie jak poprzedniczki, składa się z szeregu misji połączonych jedną, spójną i należy zaznaczyć „nielinearną” fabułą. Nasze zadania to m.in. kradzieże samochodów, rabunki, morderstwa, dostarczanie niezwykle ważnych przesyłek, podkładanie bomb, itp. – czyli robota typowa dla rasowego recydywisty i bandziora. Vice City to ogromna i zróżnicowana metropolia (tzw. wrota do Południowej Ameryki i Karaibów), znajdziemy tu m.in. słoneczne plaże, tereny rekreacyjne, zatłoczone centrum miasta opanowane przez wysokie biurowce oraz slumsy. Na ulicach VC spotkamy też różnych ludzi, począwszy od zwykłych śmieciarzy, a skończywszy na gwiazdach rocka, znanych politykach, itp. Po mieście możemy poruszać się w różnoraki sposób. W nasze ręce może wpaść kilkanaście typów samochodów, w tym niektóre znane z GTA3, a niektóre zupełnie nowe, jak choćby Chevrolet Corvette przeznaczony dla entuzjastów o sportowym zacięciu. Nowością jest dostępność motorów, sportowych łodzi motorowych oraz helikoptera. Rzecz jasna możemy także używać asortymentu 30 broni, począwszy od pałki, a skończywszy na karabinie saperskim i Uzi. Naszą rozgrywkę umilają różne stacje radiowe nadające każdy rodzaj muzyki, m.in. rock, pop, techno, jazz i soul.

Kod:
     Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.

11. #71 Odp: Grand Theft Auto Vice City 
    Lamka Awatar Qu4ntum
    wg mnie najlepsza wersja :))

12. #72 Odp: Grand Theft Auto Vice City 
    Lamka
    Na naszym forum, w innym poście znalazłem porządny download z rapida. Porządny, znaczy się, że po rozpakowaniu są dwa obrazy płyt CD. W poście były zpewnienia, że wszystko działa. Okazało się, że rapid nie wie co to link do partu 6 płyty pierwszej... Moje nerwy i pobieranie stanęły w tym miejscu.... Dziś znalazłem linki z bierzącego postu i mam nadzieję, że po powocie do domu (tu w pracy rapida wycina Internet Security Access Serwer) ściagnę tą grę i będzie działąć. Mam 6 partów pobranych z Vareza... Po rozpakowaniu krzaki plików i folderów... Tzn. foldery z Play CD i rozpakowana i zainstalowana instalka z dysku. Problem w tym, że bez pliku setup. Bez pliku readme z konkretnymi opisami jak tego używać. Jest tylko Adjuster, który prosi o podanie pliku gta-vc.exe i nawet jakby miał uruchomić grę... Po czym wyświetla jakieś ilości klatek, użycie CPU... Jak ktoś chce to mu udostepnię to co mam. Może ktoś sobie z tym poradzi. Powiedz mi czy linki rapida znajdujące się w tym poście po rozpakowaniu zawierają obrazy płyt ?? Pozdro

13. #73 Odp: Grand Theft Auto Vice City 
    Lamka
    Cytat Zamieszczone przez Mistic Zobacz posta
    ok, ściągłem i odtworzyłem przez deamona, ale tam jest tylko jeden plik instalacyjny, a gdzie plik z grą? Bardzo proszę odpowiedź!!!
    Ten plik to nie jest znowu jakiś inny iso? Może właśnie ten obraz trzeba nagrać za CD i bedzie działać. Napisz nazwę tego pliku to powiem coś więcej. Jeden plik nic mi nie mówi.

14. #74 Odp: Grand Theft Auto Vice City 
    Lamka

ALBO

LUB

SPOLSZCZENIE

Crack

Wszystkie uploady są moje

15. #75 Odp: [RS] Grand Theft Auto: Vice City (2003) 
    Lamka
    GTA Grand Theft Auto - Vice City

Grand.Theft.Auto.Vice.City-FAiRLiGHT
    screeny | plik .nfo
    ocena na gamespot.com: 9.3

Grand Theft Auto: Vice City to kolejna część niezwykle popularnej serii gier opowiadających o światku przestępczym, a mówiąc dosłownie, swoistego rodzaju rozwinięcie części poprzedniej - Grand Theft Auto 3. Akcja toczy się w latach 80-tych XX wieku i umiejscowiona jest w nowym mieście Vice City, do którego Tom Vercetti (czyli gracz) zostaje wysłany przez Sonny’ego Forelli, aby zrobić „porządek” z tamtejszymi gangami, kubańskimi gangsterami i skorumpowanymi glinami. Gra, podobnie jak poprzedniczki, składa się z szeregu misji połączonych jedną, spójną i należy zaznaczyć „nielinearną” fabułą. Nasze zadania to m.in. kradzieże samochodów, rabunki, morderstwa, dostarczanie niezwykle ważnych przesyłek, podkładanie bomb, itp. – czyli robota typowa dla rasowego recydywisty i bandziora. Vice City to ogromna i zróżnicowana metropolia (tzw. wrota do Południowej Ameryki i Karaibów), znajdziemy tu m.in. słoneczne plaże, tereny rekreacyjne, zatłoczone centrum miasta opanowane przez wysokie biurowce oraz slumsy. Na ulicach VC spotkamy też różnych ludzi, począwszy od zwykłych śmieciarzy, a skończywszy na gwiazdach rocka, znanych politykach, itp. Po mieście możemy poruszać się w różnoraki sposób. W nasze ręce może wpaść kilkanaście typów samochodów, w tym niektóre znane z GTA3, a niektóre zupełnie nowe, jak choćby Chevrolet Corvette przeznaczony dla entuzjastów o sportowym zacięciu. Nowością jest dostępność motorów, sportowych łodzi motorowych oraz helikoptera. Rzecz jasna możemy także używać asortymentu 30 broni, począwszy od pałki, a skończywszy na karabinie saperskim i Uzi. Naszą rozgrywkę umilają różne stacje radiowe nadające każdy rodzaj muzyki, m.in. rock, pop, techno, jazz i soul.
    6PARTS-95MB
    SIZE:542MB

Kod:

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4