Ja mam orginałke Heh i Orginalke GTA 4 ale nie dziala ;//
|
|
Ja mam orginałke Heh i Orginalke GTA 4 ale nie dziala ;//
No to Szukaj a nie sie pytasz kup se tak jak ja orginal za 20zl
;D
po co wam taki staroć
grajcie w liberticity a nie w to
mialo być kurwa nie z rapid shayera do huja - a jak nie zablokujecie bede korzystal z innego kontajaestem na fazie
ok, ściągłem i odtworzyłem przez deamona, ale tam jest tylko jeden plik instalacyjny, a gdzie plik z grą? Bardzo proszę odpowiedź!!!
dajcie na odsiebie lub filefactory <--- Czy jakoś tak :)
można inny upload plx !! Ale bez limitów !
Ale to up z DW ( darkwarez ) tam masz najwiekrza pewnosc co do sciagania ;>Kod:A taka różnica, że gdyby to był upload Berra to miałbym większą pewność, że działa. Ten upload nie jest Berro, więc kto wie czy w ogóle działa ta gra?
Producent: Rockstar Games
Wydawca: Take 2 Interactive
Dystrybutor PL: Cenega Poland
Kategoria: Gry Akcji / Zręcznościowe
Data Premiery: 2003-05-12 (Świat) , 2003-08-04 (Polska)
Tryb Gry: Single Player
Tryb Multiplayer: Brak
Wymagania Wiekowe: 18+
Wymagania Sprzętowe: Pentium III 1,2GHz, 256MB RAM, 32MB akcelerator 3D, 1.5 GB HDD
Grand Theft Auto: Vice City to kolejna część niezwykle popularnej serii gier opowiadających o światku przestępczym, a mówiąc dosłownie, swoistego rodzaju rozwinięcie części poprzedniej - Grand Theft Auto 3. Akcja toczy się w latach 80-tych XX wieku i umiejscowiona jest w nowym mieście Vice City, do którego Tom Vercetti (czyli gracz) zostaje wysłany przez Sonny’ego Forelli, aby zrobić „porządek” z tamtejszymi gangami, kubańskimi gangsterami i skorumpowanymi glinami. Gra, podobnie jak poprzedniczki, składa się z szeregu misji połączonych jedną, spójną i należy zaznaczyć „nielinearną” fabułą. Nasze zadania to m.in. kradzieże samochodów, rabunki, morderstwa, dostarczanie niezwykle ważnych przesyłek, podkładanie bomb, itp. – czyli robota typowa dla rasowego recydywisty i bandziora. Vice City to ogromna i zróżnicowana metropolia (tzw. wrota do Południowej Ameryki i Karaibów), znajdziemy tu m.in. słoneczne plaże, tereny rekreacyjne, zatłoczone centrum miasta opanowane przez wysokie biurowce oraz slumsy. Na ulicach VC spotkamy też różnych ludzi, począwszy od zwykłych śmieciarzy, a skończywszy na gwiazdach rocka, znanych politykach, itp. Po mieście możemy poruszać się w różnoraki sposób. W nasze ręce może wpaść kilkanaście typów samochodów, w tym niektóre znane z GTA3, a niektóre zupełnie nowe, jak choćby Chevrolet Corvette przeznaczony dla entuzjastów o sportowym zacięciu. Nowością jest dostępność motorów, sportowych łodzi motorowych oraz helikoptera. Rzecz jasna możemy także używać asortymentu 30 broni, począwszy od pałki, a skończywszy na karabinie saperskim i Uzi. Naszą rozgrywkę umilają różne stacje radiowe nadające każdy rodzaj muzyki, m.in. rock, pop, techno, jazz i soul.
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Na naszym forum, w innym poście znalazłem porządny download z rapida. Porządny, znaczy się, że po rozpakowaniu są dwa obrazy płyt CD. W poście były zpewnienia, że wszystko działa. Okazało się, że rapid nie wie co to link do partu 6 płyty pierwszej... Moje nerwy i pobieranie stanęły w tym miejscu.... Dziś znalazłem linki z bierzącego postu i mam nadzieję, że po powocie do domu (tu w pracy rapida wycina Internet Security Access Serwer) ściagnę tą grę i będzie działąć. Mam 6 partów pobranych z Vareza... Po rozpakowaniu krzaki plików i folderów... Tzn. foldery z Play CD i rozpakowana i zainstalowana instalka z dysku. Problem w tym, że bez pliku setup. Bez pliku readme z konkretnymi opisami jak tego używać. Jest tylko Adjuster, który prosi o podanie pliku gta-vc.exe i nawet jakby miał uruchomić grę... Po czym wyświetla jakieś ilości klatek, użycie CPU... Jak ktoś chce to mu udostepnię to co mam. Może ktoś sobie z tym poradzi. Powiedz mi czy linki rapida znajdujące się w tym poście po rozpakowaniu zawierają obrazy płyt ?? Pozdro
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
ALBO
LUB
SPOLSZCZENIE
Crack
Wszystkie uploady są moje![]()
GTA Grand Theft Auto - Vice City
Grand.Theft.Auto.Vice.City-FAiRLiGHT
screeny | plik .nfo
ocena na gamespot.com: 9.3
Grand Theft Auto: Vice City to kolejna część niezwykle popularnej serii gier opowiadających o światku przestępczym, a mówiąc dosłownie, swoistego rodzaju rozwinięcie części poprzedniej - Grand Theft Auto 3. Akcja toczy się w latach 80-tych XX wieku i umiejscowiona jest w nowym mieście Vice City, do którego Tom Vercetti (czyli gracz) zostaje wysłany przez Sonny’ego Forelli, aby zrobić „porządek” z tamtejszymi gangami, kubańskimi gangsterami i skorumpowanymi glinami. Gra, podobnie jak poprzedniczki, składa się z szeregu misji połączonych jedną, spójną i należy zaznaczyć „nielinearną” fabułą. Nasze zadania to m.in. kradzieże samochodów, rabunki, morderstwa, dostarczanie niezwykle ważnych przesyłek, podkładanie bomb, itp. – czyli robota typowa dla rasowego recydywisty i bandziora. Vice City to ogromna i zróżnicowana metropolia (tzw. wrota do Południowej Ameryki i Karaibów), znajdziemy tu m.in. słoneczne plaże, tereny rekreacyjne, zatłoczone centrum miasta opanowane przez wysokie biurowce oraz slumsy. Na ulicach VC spotkamy też różnych ludzi, począwszy od zwykłych śmieciarzy, a skończywszy na gwiazdach rocka, znanych politykach, itp. Po mieście możemy poruszać się w różnoraki sposób. W nasze ręce może wpaść kilkanaście typów samochodów, w tym niektóre znane z GTA3, a niektóre zupełnie nowe, jak choćby Chevrolet Corvette przeznaczony dla entuzjastów o sportowym zacięciu. Nowością jest dostępność motorów, sportowych łodzi motorowych oraz helikoptera. Rzecz jasna możemy także używać asortymentu 30 broni, począwszy od pałki, a skończywszy na karabinie saperskim i Uzi. Naszą rozgrywkę umilają różne stacje radiowe nadające każdy rodzaj muzyki, m.in. rock, pop, techno, jazz i soul.
6PARTS-95MB
SIZE:542MB
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
| « [Problem] GTA : SA | [Problem] GTA IV - problem z klawiaturą » |