Pobralem GTA 4 z torrentow i chcialem zaisntalowac i zrobilem ten plik .iso deamonem i nie chce mi odpalic tego okienka z instalacja . Wie ktos moze czego to jest problem ? jakiegos programu nie mam czy co?
|
|
Pobralem GTA 4 z torrentow i chcialem zaisntalowac i zrobilem ten plik .iso deamonem i nie chce mi odpalic tego okienka z instalacja . Wie ktos moze czego to jest problem ? jakiegos programu nie mam czy co?
Poszukaj w folderze gry plików install albo setup lub.. wejdź przez mój komputer w dysk wymienny np. (E:) tam gdzie zamontowała się gra i stamtąd włącz autouruchamianie.
Ostatnio edytowane przez cozabezczelny ; 07-07-2011 o 19:35

z tym setup robilem itp to sie pojawia na chwile okienko takie czarne male i wylacza sie i nic wiecej .. a opisalbys ta funkcje "autouruchamiania" ?:)
Nie instaluj gry, wówczas nie będzie problemu. A jak nie będzie problemu, to nie będziesz musiał o nim pisać :D A tak na serio, może musisz włączyć emulację SafeDisc / SecuROM albo coś w tym rodzaju? Daemon chyba obsługuje je obie, więc wejdź tam skąd pobrałeś tę grę, zobacz w info co jest wymaganie przy instalacji (pewnie będzie plik *.nfo albo *.txt zawierający opis, jak to zainstalować) i tym się posługuj.
jzu znalazlem swoj blad .. :) nie ten folder z gta .. bo byl ejszcze 1 a on byl zupelnei gdzies indziej .. ;/ moja glupota
| « [MTA] - Multi The Auto | Gta San Andreas | [Problem] Las Venturas » |