|
|
ze trzy tematy wyżej, link nie działa, jak ściągniecie i będziecie chcieli rozpakować to napisze że jest błąd!! no i pupa blada
Ostatnio edytowane przez dami1080 ; 16-06-2009 o 18:33
witam mam pytanko czy są jakieś napisy do GTA IV po Polsku bo mam angielska grę i chce czytać ja po PL jeśli są to poproszę linka albo o wrzucenie pliku do folderu na chomikuj.pl login dragonek87
z góry dziękuje!!!
nasze polskie prawo niech wsadza sobie w zadzie do swoich obsranych zadków ja go nie przestrzegam bo jest idiotyczne
ludzie poczekajcie chwile pelne spolszczenie wyjdzie zaledwie za pare dni... reszta to jakas niesprawdzona kupa mowie wam
GTAPOLSKA.PL - spolszczenie GTA 4, GTA IV, łatka polonizacyjna, polonizacja gry
tutaj bedzie profesionalne nieoficjalne spolszczenie
Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) TSXVId
TSXvid Dubbing PL
TSXvid ENGLISHKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
RMVB DUBBING PLKod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
jest już spolszenie 100% gry![]()
Spolszczenie jest 100% już tylko jest w fazie testów jakiś tam ;)
Kur** po dialogow jest duzo:) a po mieszcza sie w 1 pliku american.gxt sciagnij sobie GXT Editor i zobacz ze tam sa teksty. DO Vice City Lub San Andreas spolszczenie zajmowalo 100MB? pfff w spolszczeniu jest pare plikow teksty i czcionki ewentualnie jakies nowe load screeny itp.
a CO DO GTA IV - czlowieku gta 4 przeszedlem 5 razy wiec nie pier*** mi tu zebym przechodzil gta. Znam takie tricki do tej gry o ktorych ty sie dowiesz jak wyjdzie GTA 5:P NIGDY spolszczenie do GTA nie bedzie zajmowac 100MB
Spolszczenie GTA4
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
| « [Pytanie] Gdzie można kupić GTA IV na pc'ta? | [Pytanie] Gdzie moge znaleźć Citroena Berlingo Do GTA SA » |