Popularne odwołania do tej strony: cd key do steam, steam cd key generator, cd-key do steam, steam cd-key generator, generator steam, steam cd key generator download, cd-key do steama, cd_key do steam, steam cd-key generator download, jaki jest cd key do steam, cd key do stema, steam cd key generator 2.1, cd-key hack steam download, steam cd-key generator.exe download, steam cdkey generator, steam keys generator
Witam, dzisiaj zrobiłem formata zainstalowałem STEAM'a a tu ... This password has been activated ... ma ktoś jakiś generator do steam'a czy coś ? Bardzo prosze... Gibonek poleci.
Albo może wiecie skąd kupić ?
Ostatnio edytowane przez szumi112 ; 29-06-2009 o 19:16.
Buahahahahaha! haha!haha! haha! jaki koleś LOL, OMFG.... nie mogę nie podawajcie takich tematów bo prawie się popłakałem ze śmiechu ;x
Nie uduś sie ...
Jeju czy wy tacy pro byliście, takie hajty, że wszystko wiedzieliście nawet jak steam 1 raz mieliście ?
Zastanówcie sie, co prawda sprawia ten temat efekt banana na ryju, ale bez przesady.
Jeju czy wy tacy pro byliście, takie hajty, że wszystko wiedzieliście nawet jak steam 1 raz mieliście ?
Zastanówcie sie, co prawda sprawia ten temat efekt banana na ryju, ale bez przesady.
Ja pierdole, jaki Ty drętwy jesteś człowieku ; o
Wyluzuj trochę..
Witam, mam taką prośbe aby zrobił mi ktoś Avatar na Steam :)
Typ Pracy: Avatar
Wymiary: 150x150
Napis: ~reflex Chinczykowca
Dodatkowy Napis: Może jakaś M4 z logo Counter Strike w tle :P
Kolorystyka: Niebieski i Czerwony lub jakie będą pasować według autora :)
Tematyka: CS 1.6
Nagroda:...
Witam mam taką prośbę aby wykonał ktoś dla mnie avatar na steam :)
Typ Pracy: Avatar
Wymiary: 150x150
Napis: Dajemy.?
Dodatkowy Napis: Może jakaś M4 lub logo Counter Strike
Kolorystyka: Dowolna
Tematyka: CS 1.6 lub Assasin's Creed
Nagroda: Gibon jak zdobęde 10postów :)
Coś od siebie:...
Witam. Czy jest gdzieś na allegro konto steam z mozliwoscią sciagniecie CS 1.6 i Condition Zero? Jeżeli tak proszę o linka na allegro. Czy ktoś kupował konto na allegro? Które są warte polecenia?
Witam,
Mam serwer kupiony w coldgames.pl - steam + amxmodx pack.
sv_lan jest ustawiony na 0 , serwer jest publiczny bez hasła, na liście serwerów steam w ogóle go nie ma, co źle zrobiłem, że tak jest?
Witam, dzisiaj zrobiłem formata zainstalowałem STEAM'a a tu ... This password has been activated ... ma ktoś jakiś generator do steam'a czy coś ? Bardzo prosze... Gibonek poleci.