Witam, dzisiaj zrobiłem formata zainstalowałem STEAM'a a tu ... This password has been activated ... ma ktoś jakiś generator do steam'a czy coś ? Bardzo prosze... Gibonek poleci.
Albo może wiecie skąd kupić ?
|
|
Witam, dzisiaj zrobiłem formata zainstalowałem STEAM'a a tu ... This password has been activated ... ma ktoś jakiś generator do steam'a czy coś ? Bardzo prosze... Gibonek poleci.
Albo może wiecie skąd kupić ?
Ostatnio edytowane przez szumi112 ; 29-06-2009 o 19:16
UHAHSH@HHSAHSHAHSH@HHHASHAUSHUAHS nie no masakra;] dziecko non-steam ?:>
zal mi sie dziecko, tylko nie płacz jak ci mama nie da kasy na steama
Tak, ze sklepu xDAlbo może wiecie skąd kupić ?
UWAGA :
Koleś ma 18 lat ^^
Buahahahahaha! haha!haha! haha! jaki koleś LOL, OMFG.... nie mogę nie podawajcie takich tematów bo prawie się popłakałem ze śmiechu ;x
Nie uduś sie ...Buahahahahaha! haha!haha! haha! jaki koleś LOL, OMFG.... nie mogę nie podawajcie takich tematów bo prawie się popłakałem ze śmiechu ;x
Jeju czy wy tacy pro byliście, takie hajty, że wszystko wiedzieliście nawet jak steam 1 raz mieliście ?
Zastanówcie sie, co prawda sprawia ten temat efekt banana na ryju, ale bez przesady.
Dobra widzę, że jedyny tutaj rozgarnięty to chcesz BANA?!. Zamiast się śmiać to może mu powiedzcie...
Nie jestem drętwy, tylko mówie jak jest. Zobaczymy jak Ty będziesz miał jakiś banalny problem to pogadamyJa pierdole, jaki Ty drętwy jesteś człowieku ; o
Wyluzuj trochę..![]()
Co tu takiego śmiesznego ?
| « szukam klanu | mam skarge ! na B3rr.O » |