Robiąc porządek w szufladzie znalazłem kartki z scenariuszem...
Teraz cofnijmy się trochę czasu wstecz...
Kiedyś jak byłem w jeszcze w klanie (nazwa nie ważna) wpadliśmy na pomysł że pobawimy się i zrobimy serial, który dzieje się w cs-sie. Ale niestety zbyt wolno się za to braliśmy i nie zdążyliśmy do końca nakręcić pierwszego odcinka :( .(klan się rozpadł) Po całym pomyśle zostały tylko kartki z scenariuszem (dobrze że zawsze pisze na kartce)
Po znalezieniu tych kartek postanowiłem wskrzesić pomysł tylko że do tego potrzeba paru osób na moje wyliczenia wyszło tak:
- 4 głównych postaci
- 4 drugoplanowych "aktorów"
- ok. 3 Statystów( chodzi tutaj tylko o takich co nic nie mówią wiec może to czasami być już ktoś z obsady)
- Przydałby się reżyser
- 2 kamerzystów(ludzi co na specu kręcą demo a dla tego 2 że jak jednemu coś nie wyjdzie to nic się nie stanie)
- scenarzysty nie liczę bo ja mogę pisać (ale jak ktoś ma pomysły to nie odmawiam pomocy)
Pewnie macie pytanie co do tego gdzie będziemy kręcili czyli o serwer to się okaże w praniu może jakaś sieć serwerów wypożyczy nam na czas kręcenia w zamian za reklamę w serialu (bez aluzji co do cs-serwer.pl ) albo po prostu będzie to stawiany serwer na kompie będziemy robili tak aby na "planie" nie było dużego odciążenia.
Jak by co to pisać do mnie na gg://10115547 lub wejść na forum CS-SERIAL :: Strona Główna - forum proste nie bawiłem się za bardzo przy nim/styl znaleziony w necie wiec nie oceniać forum.