UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Serial w cs-sie

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
  1. #1 Serial w cs-sie 
    Lamka
    Robiąc porządek w szufladzie znalazłem kartki z scenariuszem...
    Teraz cofnijmy się trochę czasu wstecz...
    Kiedyś jak byłem w jeszcze w klanie (nazwa nie ważna) wpadliśmy na pomysł że pobawimy się i zrobimy serial, który dzieje się w cs-sie. Ale niestety zbyt wolno się za to braliśmy i nie zdążyliśmy do końca nakręcić pierwszego odcinka :( .(klan się rozpadł) Po całym pomyśle zostały tylko kartki z scenariuszem (dobrze że zawsze pisze na kartce)

Po znalezieniu tych kartek postanowiłem wskrzesić pomysł tylko że do tego potrzeba paru osób na moje wyliczenia wyszło tak:
    - 4 głównych postaci
    - 4 drugoplanowych "aktorów"
    - ok. 3 Statystów( chodzi tutaj tylko o takich co nic nie mówią wiec może to czasami być już ktoś z obsady)
    - Przydałby się reżyser
    - 2 kamerzystów(ludzi co na specu kręcą demo a dla tego 2 że jak jednemu coś nie wyjdzie to nic się nie stanie)
    - scenarzysty nie liczę bo ja mogę pisać (ale jak ktoś ma pomysły to nie odmawiam pomocy)

Pewnie macie pytanie co do tego gdzie będziemy kręcili czyli o serwer to się okaże w praniu może jakaś sieć serwerów wypożyczy nam na czas kręcenia w zamian za reklamę w serialu (bez aluzji co do cs-serwer.pl ) albo po prostu będzie to stawiany serwer na kompie będziemy robili tak aby na "planie" nie było dużego odciążenia.

Jak by co to pisać do mnie na gg://10115547 lub wejść na forum CS-SERIAL :: Strona Główna - forum proste nie bawiłem się za bardzo przy nim/styl znaleziony w necie wiec nie oceniać forum.

2. #2 Odp: Serial w cs-sie 
    Super Mod Awatar peku33
    Hall of Fame
    HAHAHA

CS-Moda na sukces XD
    PISANIE DO MNIE NA GG Z PROŚBĄ O JAKĄKOLWIEK POMOC NIE JEST MILE WIDZIANE! Numer: 6374959

3. #3 Odp: Serial w cs-sie 
    Adminus pospolitus
    Ostro:D HoF
    Najlepszy hosting www tutaj
    Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
    Jebać steama.